Kaupallinen yhteistyö
Kuva: Koti-iskä88

Kaupallinen yhteistyö: Oppi & ilo
Sisältää alekoodin ja arvonnan!


Viime vuonna tutustuin ensimmäistä kertaa Oppi & ilon tuotteisiin ja päällimmäisenä niistä tulee mieleen riemu. Seuraavaksi mieleen tulee kestävyys, sillä meidän pikku lukutoukat tuhoavat kirjoja ennätystahtiin kuin kaalimato kaalinlehtiä, mutta Oppi & ilon kirjat ovat edelleen ehjiä. Ja voi pojat kuinka paljon niitä on myös luettu.

"Lapsi oppii parhaiten tekemisen, kokemisen ja oivaltamisen kautta" on Oppi & Ilon ydinsanoma. Tämä sama pätee myös vanhempiin. Tässä on tullut tehtyä, koettua ja oivallettuakin aika paljon neljän vuoden aikana. Jos Oppi & ilon suunnittelijat lukevat tätä, niin kehittäkää ehdottomasti meille vanhemmillekin jotain Minä Oivallan - kysymyskortteja! Taattu hitti.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Pääsimme Beibsien kanssa testaamaan muutamia uutuustuotteita! Kaikki tuotteet löydät Oppi & ilon-nettisivuilta, jossa on muuten koodilla ISKÄ2018 -20 % alennusta ajalla 22.-28.10.2018.

Minä oivallan - kysymyskortit (1,5-3v) 

Beibsin kanssa ollaan kysymyskortteja käytetty aikaisemminkin ja nyt Minibeibsikin on innokkaana mukana. Korteissa on erilaisia kysymyksiä esim kumpi on pienempi: mansikka vai mustikka? Kumpi kulkee maan alla: myyrä vai pulu? Kortissa käsitellään myös tunteita, värejä ja muotoja. Korteissa on molempien vastausvaihtoehtojen kohdalla reikä, johon voi tuikata sormenpäänsä ja tarkastaa sitten korttia kääntämällä onko vastaus osunut oikeaan.

Minibeibsillä meni kysymyskorttien reiät ja nenänreiät sekaisin. Kuva: Koti-iskä88
Minibeibsillä meni kysymyskorttien reiät ja nenänreiät sekaisin. Kuva: Koti-iskä88


 Beibsit ovat juuri opettelemassa antamaan vuoroa toisilleen, joten vuorotellen kortteja kyselemällä saatiin treenattua yhteisiä pelisääntöjä. Yllättäen korttien avulla aloimme jälleen opettelemaan myös omien sotkujen siivoamista... 

Riemuhetki- tehtäväkortit (2-3v)

Nämä olivatkin täysin uusi tuttavuus! Pakkauksesta löytyi 50 tehtävää ja intouduimme niiden avulla esimerkiksi etsimään kuumailmapalloja, miettimään pandan matkaa bambuversojen luokse, lennättämään lentokoneita ja tutkimaan koiria, ötököitä, kaivureita sekä avaruutta.

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88

 
Jokaisesta kortista löytyy paljon tutkittavaa ja välillä ajauduimme tutkimaan kortteja pitkäksikin aikaa, koska Beibsillä heräsi niistä paljon kysymyksiä. Selvisin kaikista Beibsin haastavista kysymyksistä ilman googlea, tosin en ole täysin varma menikö esimerkiksi kaikki galaksimme planeetat aivan täysin oikein. 

Kuva: Koti-iskä88
Kuva: Koti-iskä88


Kortit tarjoavat hauskaa puuhattavaa ja näiden korttien kanssa kävi myös hetkeksi niin, että Beibsit jäivät aivan kahdestaan tutkimaan kortteja. Beibsi otti isosiskona opettajan roolin ja neuvoi vieressä tarkkaavaisesti arvuutuksia ratkovaa pikkuveljeään.

ARVONTA: 
Onko sinulla 1,5-3 -vuotias lapsi? NYT teillä on mahdollisuus päästä mukaan Koti-iskä88:n ja Oppi & ilon Minitestiryhmään! Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan 3 henkilöä Minitestiryhmään, jotka saavat omakseen Oppi & ilon Minä oivallan -kysymyskortit ja Riemuhetki -tehtäväkortit. Minitestaajat(tai heidän vanhempansa) raportoivat kokemuksensa minulle sähköpostilla sen jälkeen, kun ovat päässeet tosi toimiin.

Kommentoi minkäikäinen minitestaaja teiltä kotoa löytyy! Arvonta suoritetaan pe 26.10.2018 klo 20.
Jätäthän sähköpostiosoitteesi (ei näy julkisesti) 

Testiryhmäläisten saamien tuotteiden arvo on yhteensä 33,40 euroa. Testiryhmään osallistujien nimet tai nimimerkit julkaistaan testiryhmän kokemuksista kertomisen yhteydessä.

Kirjoittajakin oivalsi kysymyskorttien avulla asioita. Hänen riemuhetkiään ja uhmahetkiään voit seurata Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.

Kommentit (33)

Katak

Täältä löytyy yksi 2,5v ikiliikkuja jolle ajattelin näitä tehtäväkortteja joululahjaksi. Jospa näihin keskittymällä pysyisi muutaman minuutin paikallaan!

Rike

1,5v minitestaaja ilmoittautuu, ja varmasti nauttisi näistä korteista! Vähintäänkin niiden piilottamisesta sohvan väliin. Eläimet, kulkuneuvot muodot ja kirjaimet kiinnostaa kovasti. Ja mutsia kiinnostaa kaikki uudet virikkeet, millä saa beben pois kiipeilemästä vääriin paikkoihin.

Sassssu

Olisi ihan huikeeta päästä mukaan testailemaan kortteja! :) Meillä on 2,5vuotias tyttö,jolla juuri kova kysely ikä meneillään. Perheessämme on myös 4kk vanha vauva,joten korttien avulla saisi imetyksen aikana huomioitua hyvin molempia.

Ps. Tää blogi on huippu!

Vierailija

Meillä asustaisi ihan paria viikkoa vaille 1,5 vuotias mini jäbä joka varmasti innostuisi testaamaan 😄 uskoisin että Isommat sisarukset olisivat myös hyvin innoissaan auttamassa pikkuveljeä 😅

Vierailija

Meillä pian 2v tyttö joka varmaan mielellään testailisi kortteja. 😊 Olenkin Minä oivallan -kortteihin jossain törmännyt, vaikuttivat äidin näkökulmasta tosi kivoilta!

Ewwi

Täältä löytyisi 2,3vuotias tyttö, joka olisi halukas testailemaan näitä kivoja tuotteita. Ollaan näitä jo mietitty jonkin aikaa pukinkonttiin. Olisi ainakin kivaa puuhaa päiville kun ulkona on huono ilma ja sinne ei viitsisi lähteä :)

Jonz

Meiltä löytyy 2,5 vuotias innokas ja eläväinen tyttö. Hän olisi varmasti riemuissaan, kun saisi tämmöiset puuhakortit testiin. Mukavaa iltapuuhaa olisi ja saisimme tämän myötä vietettyä yhteistä isä ja tytär aikaa.

Mariiia07

Täältä löytyisi 3v ja 6kk testaajat innokkaiksi kokeilijoiksi :) 3v on kiinnostunut kaikista uusista peleistä ja pulmatehtävistä :)

Yamatochan

Meiltä löytyy 2-vuotias touhutaapero sekä 3-vuotias serkku, joka todellakin tulis mukaan testaamaan näitä :)

Vierailija

Meiltä löytyy puolitoistavuotias tyttö, hänen kanssaan olisi mukava päästä testaamaan kortteja.

Vierailija

Meillä löytyy kolme innokasta testaajaa: 1,5vuotias pölöttelijä ja hänen vanhempansa :)

Aldrin

Täältä löytyisi kaksivuotias taapero! Tämä äiti todella tarvitsee huippuhyviä sisäsiistejä tekemisiä taaperon kanssa syksyn varalle, kun talossa on myös kaksikuinen vauva...

Anna T.

Meillä olisi 2,5 vuotias testaaja, joka olisi varmasti innoissaan jostain omasta lahjasta, ettei kaikki ole aina isosikon vanhaa.

Esikoiseni kohta 2-vuotias ❤️

Oi kuinka ihania! Meillä olisi marraskuussa 2 vuotta täyttävä utelias ja tiedonjanoinen tyttö! Osaa laskea jo kymmeneen, että jos noita planeettoja seuraavaksi 😅

J83

Innokkaita testaajia myös täällä, 1v8kk ja 3v. Huippublogi: kotiäidille kovin tuttuja tilanteita:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Vauvavuosista selvinnyt.
Uhmaikäisten koettelema.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.
 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat