Kirjoitukset avainsanalla perhepeti

Kaupallinen yhteistyö Bebiboon kanssa. Tuotteesta saatu alennus käyttökokemuksien jakoa vastaan.

 

Esikoinen nukkui vauvasta asti perhepedissä. Hän on ollut alusta asti kova pyörimään ja hyörimään ja joskus hänet saattoi löytää makaamasta puoliksi isänsä päällä. Vauvan synnyttyä asiat muuttuivat monimutkaisemmiksi.

 

Aluksi vauva nukkui nätisti omassa kehdossaan, mutta imetyksen kannalta ja vielä sikeämpien unien mahdollistamiseksi otin vauvan samaan sänkyyn kanssani. Taapero huomasi hyvinkin pian, että vauva saa nukkua vanhempien vieressä, mutta hän joutuu iltaisin omaan sänkyyn. Tämä ei käynyt taaperolle päinsä.

 

Jo raskauasaikana etsin Mialle eri lastenliikkeistä ja internetistä vauvanpesää, siis korkeareunaista, patjantapaista pientä koroketta. Aikani etsiskeltyä löysin Bebiboon. Erityisesti minua kiehtoi kotimaisuus ja avainlippumerkki, sillä itse olen "suosi suomalaista" henkinen äiti. Tämä unipesä oli neutraalin näköinen, kiristysmenetelmä vaikutti minulle sopivalta ja poiketen muista samankaltaisista tuotteista, Bebiboo on siro. Laidat eivät ole överin paksut vaan juuri sopivat. 

 

Ajattelin vielä raskaana ollessani, että vauvaa voisi pitää Bebiboossa sängyllä turvassa esikoiselta. Tähän käyttöön siitä ei ollutkaan meillä hyötyä sillä taapero pääsee hereillä ollessaan nopeasti käsiksi vauvaan pesästä huolimatta. Sen sijaan pesää on tullut käytettyä yöllä kun esikoinenkin on halunnut nukkumaan samaan sänkyyn.

 

Bebiboon kapoisuuden ansiosta molemmat ovat hyvin mahtuneet nukkumaan viereen ja vauva pysyy pyörivästä isoveljestä huolimatta turvassa. En tohdi laittaa esikoista nukkumaan yksin pinnasänkyyn jos vauva saa nukkua vieressä. Mielestäni se ei ole reilua eikä kaksivuotias vielä ymmärrä, että vauva nukkuu äidin ja isin vieressä ruokinnan kätevyyden ja läheisyyden takia.

 

 

 

Bebiboon ansiosta meillä vastaus on kyllä. Taapero ja vauva mahtuvat samaan petiin äidin ja isän väliin.

 

Kommentit (1)

Outi Karita
1/1 | 

Unipesä on kyllä kätevä!
Meillä paroviikkoinen Tiiti nukkuu yöt jaodan päivän aikaisistakin unista unipesässä. Haluttiin poitsu viereen nukkumaan yöt, mut meil on liian pehmeät patjat, unipesä löytyykin nyt äidin ja isän välistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Uskallan väittää, että moni 21-vuotias ei vielä elä keskellä lapsiarkea.

Minä elän tätä arkea kolmen lapsen ja aviomieheni kanssa. Lapsiarkeni alkoi joulukuussa 2015 esikoispoikani synnyttyä ja tämän jälkeen sain vielä kaksi ihanaa tyttöä.

Blogissani pohdin nuoren vanhemmuuden haasteita ja kirjoitan laajalti meidän tavallisista, mutta vauhdikkaista päivittäisistä touhuistamme.

Yhteydenotot ja yhteystyöt: vahterajasmin@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017