Lähdettiin lasten kanssa äitienpäivänä Kolille ja jäätiin sinne koko viikoksi, koska seuraavana lauantaina olisi Joensuun Maraton, johon me molemmat, Mauri ja minä olimme ilmoittautuneet.

Tällaisilla ihanuuksilla mua muistettiin äitienpäiväaamuna

Kerrankin automatka sujui hiljaisissa merkeissä kun ajoitus oli kohdillaan.

Vietettiin siis koko viikko Kolilla ja yritin olla äidille avuksi parhaani mukaan, mikä on kyllä aika vaikeaa kun on kaksi pientä apulaista jaloissa pyörimässä. Aika ankeaa säätä piti koko viikon, mutta käytiin silti lasten kanssa yhtenä päivänä ihan huipullakin kävelemässä. Se oli kyllä melkoista extremeä, kun vettä satoi ja yritin työntää Vilhoa vielä lumisilla ja jäisillä poluilla. Sinnikkäästi kuitenkin raahasin Vilhon vaunuineen Kolin huipulle, jossa syötiin eväät. Ja vaikka aikamoinen nirppanokka tuo Aino osaa välillä olla, niin ei se välittänyt pätkääkään vesisateesta ja viimasta, oli vaan iloinen kun sai liikkua luonnossa ja ihmetellä kaikenmaailman koloja ja männynkäpyjä.

Käytiin myös muutamana päivänä mummonmökillä, johon meidän on tarkoitus perustaa leiri, base camp, kesän ajaksi. Siellä on aika paljon puuhaa, että saadaan se tällaisen nelihenkisen -yksivaipoissa- perheen toimivaksi kesäasunnoksi.

Talven jälkien raivaamista ja muutenkin paikkaa pitää ihan urakalla kohentaa, huh. Nyt vaan odotellaan että miehellä loppuu työt (enää 2 viikkoa!!) ja sitten meidän perhe siirtää kimpsut tähän torppaan! Hui!

Sen lisäksi että yritin vähän haravoida tuolla mökillä järjestelin tätä murheenkryyniä, eli autotallia. Tässä ^ siis muutaman tunnin työn tulos.

Jatka lausetta: "Säilytetään nää rikkinäiset imurit, koska..."

Oiskohan tähän tuolinäyttelyyn voinu saada jotain apurahaa, jos olis tajunnut pyytää?

Sitten hys hys! Pistettiin pikkuveljen kanssa osa romuista nuotioon.

Aino auttoi äitiä toimistohommissa: 

Käytiin retkellä myös mun ja mun siskon entisessä puumajassa. Me ollaan siskon kanssa oltu jopa yötä täällä! Tai no, ainakin yritetty, mutta kuulemma juostu kiireenvilkkaan takaisin hämärän laskeutuessa.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin! Saa nähdä mitä ensi kesä tuo tullessaan! Minä aloitan työt ja Mauri jää lasten kanssa koti-isiksi.

Kommentit (2)

Eihän nuotioon mennyt tuoleja. Tuollaisia vaalenpunaisen näköisiä tuoleja oon ehtinyt ja takana oleva ruskea saman lainen..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Olen 31-vuotias perheenäiti alunperin Kolilta. Kirjoitan arkisista asioista, matkustelusta ja harrastuksistani käsitöistä, puutarhanhoidosta ja kuntoilusta.

 

Teemat

Blogiarkisto