Late Lammas -elokuva: Farmageddon. Kuva ©2019 Aardman Animations Ltd and Studiocanal SAS All Rights Reserved.

Lokakuussa elokuvateattereihin saadaan perinteisesti muutama syyslomalaisille suunnattu elokuva. Kokosin syksyn ensi-illoista viisi perheille ja eri-ikäisille lapsille sopivaa elokuvaa. Mukana on myös yksi kutkuttava Halloween-leffatärppi!

Late Lammas -elokuva: Farmageddon

Ensi-ilta 11.10. Ikäraja S.

Mainio lammas Late ja muut maatilan eläimet tempautuvat uuteen seikkailuun, kun söpö kiusankappale ulkoavaruudesta tömähtää Sammalperään. Aardman-studioiden tavaramerkiksi muodostunut ilmeikäs, sanaton komiikka kutkuttaa kaikenikäisiä katsojia.

Diva of Finland

Ensi-ilta 11.10. Ikäraja 12.

Diva of Finland on kotimainen draamakomedia nuorten välisestä ystävyydestä ja kilpailusta pohjoisella pikkupaikkakunnalla. Vantaalta Pudasjärvelle muuttanut Silja vaikuttaa mukavalta, mutta onko hän liian kiinnostava ja lahjakas priimusoppilas Hennan kaveriksi?

Jeti

Ensi-ilta 16.10. Ikäraja 7.

Teini-ikäinen Yi löytää kotitalonsa katolta nuoren jetin ja lähtee ystäviensä kanssa viemään otusta Shanghaista kohti Himalajaa. Kapuloita retkikunnan rattaisiin heittävät niin ahne pohatta Burnish kuin eläintieteilijä Zarakin. Seikkailuja Kiinan vaikuttavissa maisemissa värittävät jetin maagiset voimat.

Maleficent 2: Pahan valtiatar

Ensi-ilta 16.10. Ikäraja 12.

Fantasiaa, seikkailua, toimintaa ja satuelokuvaa yhdistelevä Maleficent 2 jatkaa Disneyn klassikkopahiksen, Prinsessa Ruususesta tutun Pahattaren tarinaa. Pääosassa nähdään Angelina Jolie ja Ruususena Elle Fanning.

Poju - Et koskaan lennä yksin

Ensi-ilta 25.10. Ikäraja ei vielä tiedossa.

Islantilais-belgialainen animaatioelokuva kertoo kurmitsanpoikasesta nimeltä Poju. Poju joutuu eroon perheestään ja parvestaan vielä ollessaan lentokyvytön. Poju ei kuitenkaan jää yksin vaan levittää siipensä metsän väen avulla.

Perhe Addams

Ensi-ilta 1.11. Ikäraja ei vielä tiedossa.

Rakastettu Addamsin kummajaisperhe on seikkaillut sarjakuvissa, televisiosarjoissa, elokuvissa ja musikaaleissa. Tällä kertaa hullunkurinen perhe tavataan animaatiokomediassa.

Syyslomien jälkeen on luvassa vielä lisää herkullisia ensi-iltoja loppuvuoden pimeisiin iltoihin! Katsaukset mm. Frozenin jatko-osaan ja Star Wars -saagan uusimpaan tulokkaaseen löydät myöhemmin tästä blogista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä tänään katsottaisiin? Lasten- ja nuortenelokuviin erikoistunut leffahullu, Koulukinon erityisasiantuntija Heli Metsätähti tarjoaa elokuvatärpit joka lähtöön ja poimii parhaat palat elokuvia perheille arvioivasta Media-avaimesta. Riippumattoman palvelun tuottaa elokuvakasvatuksen asiantuntijajärjestö Koulukino.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram