Huippujengi Himalajalla (2019). Kuva: Cinemanse Oy

Mielestäni kesällä on ihanaa vetäytyä hetkeksi elokuvateatterin pimeyteen. Sadesäällä leffassa on mukavat oltavat ja helteelläkin sopivan vilpoisaa.

Koko perheen lomaleffaksi sopii esimerkiksi seikkailuhermoja kutkuttava tarina joka saa jatkoa lasten leikeissä tai toimintakomedia, joka kutkuttaa nuorisonkin nauruhermoja.

Poimin kesän ensi-illoista 10 lapsille, nuorille tai koko perheelle sopivaa herkkupalaa

Bamse ja jymykello

Maailman vahvin nalle seikkailee jälleen tutun turvallisessa piirrosanimaatiossa. Elokuvassa pohditaan mm. sankaruutta, rehellisyyttä ja luonnonsuojelua.

Ensi-ilta 30.5. Ikäraja S.

 

Godzilla II: King of the Monsters

Myyttinen jättiläislisko Godzilla saa vastaansa lajityypin klassisia otuksia Rodanista King Ghidorahiin toimintaseikkailun jatko-osassa.

Ensi-ilta 29.5. Ikäraja 12.

 

Huippujengi Himalajalla

Löytöretkeilijä ja seikkailija Sir Lionel Frost lupaa saattaa isojalan Himalajalle lajitovereidensa luokse vinkeässä stop motion -animaatiossa. Leffan takana oleva Laika-studio on tunnettu omalaatuisista ja upean näköisistä, Oscar-ehdokkuuksiakin kahmivista animaatioistaan.

Ensi-ilta 7.6. Ikäraja 7.

 

X-Men: Dark Phoenix

X-Menit kohtaavat pelottavimman ja voimakkaimman vihollisen omiensa joukosta Jean Greyn syntytarinan kertaavassa supervoima-toimintaseikkailussa.

Ensi-ilta 7.6. Ikäraja 12.

 

Vili Vilperi -elokuva

Televisiosta tuttu Vili Vilperi lähtee etsimään tutkimusmatkailija-isääsä villistä ja vaarallisesta erämaasta yhdessä eläintarhassa kasvaneen Nanni-koalan ja aran kauluslisko Jaken kanssa.

Ensi-ilta 14.6. Ikäraja ei vielä tiedossa.

 

Men in Black International

Men in Black International jatkaa vuoden 1997 toimintakomediahitti Men in Blackin maailmassa. Tällä kertaa maapalloa avaruuden uhilta suojelevan järjestön on etsittävä myyrä omiensa joukosta.

Ensi-ilta 14.6. Ikäraja ei vielä tiedossa.

 

Lemmikkien salainen elämä 2

Mitä lemmikit puuhaavat sillä aikaa kun omistajat ovat poissa? Muutaman kesän takainen animaatio saa samanhenkistä jatkoa.

Ensi-ilta 26.6. Ikäraja ei vielä tiedossa.

 

Spider-Man Far from Home

Hämähäkkimiehen uusimmat, riemastuttavat seikkailut sijoittuvat Avengers: Endgamen tapahtumien jälkeiseen aikaan.

Ensi-ilta 3.7. Ikäraja ei vielä tiedossa.

 

Leijonakuningas

Tietokoneiden avulla toteutettu mutta koko lailla ehdan luontoelokuvan näköinen uusintaversio Leijonakuninkaasta tulkitsee Hamletin tarinaa mieleenpainuvasti ja huumoria unohtamatta. Äänirooleissa mm. Beyoncé, Chiwetel Ejiofor ja Seth Rogen.

Ensi-ilta 17.7. Ikäraja ei vielä tiedossa.

 

Angry Birds -elokuva 2

Angry Birds -peliin perustuvan kokoillan animaation jatko-osassa possut ja linnut lyövät hynttyyt yhteen yhteisen vihollisen edessä.

Ensi-ilta 9.8. Ikäraja ei vielä tiedossa.

 

Onko joku näistä elokuvista teillä odotettu uutuus?

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä tänään katsottaisiin? Lasten- ja nuortenelokuviin erikoistunut leffahullu, Koulukinon erityisasiantuntija Heli Metsätähti tarjoaa elokuvatärpit joka lähtöön ja poimii parhaat palat elokuvia perheille arvioivasta Media-avaimesta. Riippumattoman palvelun tuottaa elokuvakasvatuksen asiantuntijajärjestö Koulukino.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram