Meillä on kesäisin ollut tapana laittaa viikonloppuisin grilliruokaa ja jotain hyvää jälkkäriä. Ja koska säät ovat nyt suosineet päätimme korkata grillikauden avatuksi. Joten olemme siis grillanneet koko viikonlopun. Ja mikäs sen parempaa viettää ihania (voiko jos sanoa?) kesäpäiviä kuin grillaten perheen kesken?
 

LAUANTAIN MENU

 
Salaatti
Katkarapuviettelys
Grillattua kuhaa
Perunamuhennos
Mansikka-lime täytekakku
 
 
'

Äitienpäivä menu

 
Salaatti
Grillattua Saganaki -juustoa
Pippuripihvi
Täytettyjä herkkusieniä
Mansikka-lime juustokakku
 

 

 

Näitä ruokia varmasti syömme kesällä useamminkin. Ja mikä parasta, niin ruokien tekeminen ei edes ollut kovinkaan työlästä. Ruuat myös maistui kaikille. Ässän suosikiksi nousi grillattu kuha. Pippuripihvi ei ollut Ässän makuun, mutta onneksi kuhaa oli jäänyt lauantailta. Lisäksi Ässä sai mansikoita, jotka ovatkin pojan suurta herkkua.
 
Mitä teillä syödään kesällä?
 
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016