Sairaalakassi on hyvä pakata hyvissä ajoin. Sen opin (tai ainakin luulin oppineeni) Ässän odotusaikana. Silloin luulin, että minulla on aikaa pakata kassia vaikka kuinka paljon, koska meidän esikoinen on syntynyt vasta raskausviikolla 42. Mutta Ässällä taisikin olla kiire moikkaamaan isosiskoa ja muuta perhettä, että päätti jo raskausviikolla 37 syntyä ja kassin pakkaaminen jäi. Joten olin suunnitellut, että tällä kertaa olen hyvissä ajoin valmiina. No, tämä lapsi päätti yrittää syntyä jo raskausviikolla 35, mutta silloin saatiin supistukset loppumaan ja ehdin kuin ehdinkin pakkaamaan kassini valmiiksi. Nyt tuo kassi odottaa meidän eteisen lipaston päällä lähtövalmiina. Vauvalla lupa syntyä, välttämättömät vauvan tarvikkeet ja sairaalakassi valmiina, eikä merkkiäkään synnytyksen käynnistymisestä!
 
Mitä minun sairaalakassini pitää sisällään?
 
 
VAATTEET
 
Neljät ISOT alushousut
Kahdet imetysliivit
Neljä paria sukkia
Yhdet villasukat
Raskauden jälkeinen keskivartalon tukivyö
Collagehousut
Pari toppia
Legginsit
Tunika
 
Sairaalasta löytyy ihan hyvät tossut, joten en omat eivät lähde mukaan. Lisäksi tulen varmaan muutenkin viihtymään enemmän sairaalavaatteissa kuin omissa, joten en ihan hirveästi pakkaa omia vaatteita mukaan. Ja jos jotain tarvitsen, niin mies saa tuoda kotoa jälkikäteen.
 
 
HYGIENIALAUKKU
 
Shamppoo
Hoitoaine
Saippua
Kasvojen pesuaine
Deodorantti
Vartalorasva
Kasvorasva
Käsirasva
Huulirasva
Topsipuikkoja
Liivinsuojia
 
Luotan, että sairaalassa on lanolia, joten en tällä kertaa pakkaa luottovoidettani mukaan. Aion myös sairaalaoloajan käyttää siellä olevia jättisuuria siteitä, joten nekin jäi pois laukusta.
 
VIIHDYKE
 
Ipad + laturi
Pari lehteä
Kännykkä + laturi
Kamera (?)
 
Kameran mukaan tulo on hieman epävarmaa. Hieman hirvittää ajatus, että raahaisin suuren ja kalliin järkkärin + objetiivit sairaalaan, joten pohdin sitä vielä. Muu viihdyke on luultavasti turhaa, mutta jos aika käy pitkäksi, niin hyvä olla jotain mukana. Tosin vauvan synnyttyä olen varmasti niin lumoutunut hänestä ettei Netflix kiinnosta
 
SYÖTÄVÄ
 
Pussi Super salmiakkia
Isoja salmiakki vanhoja autoja
Pepe-lakuja
Suklaata
 
Olen koko raskausajan himoinnut salmiakkia ja lakuja, joten siksi olen pakannut syötäväksi pelkästään niitä herkkuja. Suklaata siksi, että sitä nyt tekee aina mieli... Muuten mennään sairaalaruuilla, sillä siitähän me maksetaan... :D Luultavasti pistän miehen tuomaan hedelmiä, kun vauva on syntynyt ja ruoka taas maistuu. Sairaalakassiin ei niitä voi oikein valmiiksi pakata.
 
MUUT
 
Neuvolakortti
Synnytyssuunnitelma
Lompakko (?)
 
Nyt kun tätä listaa katsoo, niin näyttää siltä, että olisin lähdössä pitkällekin reissulle tai varautumassa maailmanloppuun. Tosin eihän sitä vielä tiedä miten pitkään siellä sairaalassa joutuu olemaan. Teinimonsterin jälkeen olin neljä vuorokautta ja Ässän kanssa taas kahdeksan vuorokautta. Ässä syntyi lopulta sektiolla, josta toipuminen oli todella haastavaa, minkä vuoksi minun sairaalassa oloni venyi. Ässä olisi päässyt kotiin jo paljon aikaisemmin. Toivon, että tällä kertaa kaikki menee hyvin ja pääsisimme pienen ihmeen kanssa kotiin mahdollisimman nopeasti.
 
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla