Tiedättekö sen ongelman, kun pitäisi lähteä jonnekin reissuun ja pitäisi saada taaperolle maistuvaa välipalaa mukaan? Ja lisätään ongelmaan vielä hieman nirsoileva taapero. Meillä Ässän yksi suosikki välipaloista on jogurtti ja marjat, mutta niitä ei voi reissuun ottaa. Jogurtti ei yksinkertaisesti säily lämpimässä, pakastemarjoista puhumattakaan. Tai eivät säily ainakaan kovin kauan. Yhtenä hyvänä välipalana ovat hedelmät, mutta niiden syöminen esim. junassa tai autossa on haastavaa, koska ne sottaavat. Tai oikeammin meidän Ässä sottaa... Joten ne eivät ole kovinkaan hyvä vaihtoehto, jos ei kanna jatkuvasti varavaatteita mukana. Kun näihin ongelmiin vielä lisätään meidän kovat vaatimukset välipalalle, on tuloksena välipala kriisi.
VAATIMUKSET:
 
MAISTUVA
TERVEELLINEN
EI LISÄTTYÄ SOKERIA
EI LISÄAINEITA
Plussaa on, jos tuote on vielä luomua eikä siinä ole lainkaan lisättyä vettä. Enhän minä halua maksaa turhaan vedestä... Ja kuten huomaatte, niin minulla on välipalalle aikamoiset kriteerit. Onneksi meidän kriteereiden täyttämä välipala on löytynyt!

Ella´s kitchen

Ella´s kitchen

Ella´s kitchen

ELLA`S KITCHEN

Ella`s Kitchen on englantilaisen yrittäjän ja  kahden lapsen isän Paul Lindleyn käsialaa. Nämä herkulliset välipalat saivat alkunsa Paulin halusta saada tyttärensä syömään terveellistä ja maistuvaa lastenruokaa. Ella`s Kitchen ruuat houkuttelevat ulkonäöllään lapsia maistamaan. Ruuat ovat ihanissa värikkäissä pakkauksissa ja niillä on hauskoja nimiä, kuten "The red One". Nämä pussit ihan huutavat lapsia tarttumaan niihin. Ainakin meidän Ässään mainonta on uponnut täysin... :)
Ella`s Kitchenin ruuat ovat pakattu niin, että niitä on helppo kuljettaa mukana. Ruuat voidaan syödä ilman lusikkaa. Ruuat säilyvät lämpimässä, joten ei tarvitse huolehtia myöskään säilyvyydestä reissussa. Ruuat maistuvat minun testiryhmäni mukaan myös huoneen lämpöisenä, joten ei tarvitse huolehtia lämmityksestä tai kylmänä nauttimisesta. Ruokailu on mahdollista ihan missä vain ja milloin vain! TÄYDELLISTÄ SIIS!

Ella´s kitchen

Ella´s kitchen

Tätä äitiä nämä houkuttelevat lastenruuat epäilytti. Kaikki mikä markkinoidaan lapsille, on yleensä ahdettu täyteen lisäaineita ja sokeria. Ja mitä edullisempi tuote on sitä enemmän se sisältää vettä ja E-koodeja. Joten voitte uskoa hämmätykseni, kun minulle selvisi näiden ruokien olevan oikeasti hyviä!
Ella`s Kitchenin ruuat ovat 100% luomuruokia, jotka ovat maukkaita ja terveellisiä. Ella`s Kitchenin valikoima EI SISÄLLÄ:
lisättyä vettä tai sokeria
lisäaineita tai sakeuttamisaineita
E-koodeja
Onko tämä ruoka siis aivan täydellinen? No, on ainakin meille.

Ella´s kitchen

Ella´s kitchen

Ella`s Kitchenin valikoimassa meillä Suomessa on tällä hetkellä kolme erilaista ruokaa. First taste, jotka ovat tarkoitettu kiinteän ruuan opetteluun. Nämä ensiruuat sopivat myöhemmin esim. sekoitettavaksi luonnon jogurttiin, puuroon tai sellaisenaan jälkiruuaksi. Vihannes- ja hedelmäsoseet ovat tarkoitettu n. 6kk ylöspäin. Samoin on Smoothie Fruits, jotka ovat täydellinen välipala lapselle.
Onko teillä jo kokeiltu näitä ihania välipaloja? Mitä mieltä olitte? Kohtaako hinta-laatusuhde? 
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla