Vadelmamousse
Vadelmamousse
 
Vadelmamousse
Vadelmamousse

 

Vadelmamousse
Vadelmamousse
 
Meillä on koko kesän herkkuhammasta kolottanut ja ollaan leivottu ja tehty vaikka minkälaisia herkkuja. Suurin osa herkuista liiankin sokerikuorrutteisia. Todennäköisesti johtuu imetyksestä, tämä kamala sokerin himo, jota en saa aisoihin. Mutta onneksi jotkut herkut eivät ole täysin epäterveellisiä. Tai no, ainakin ovat parempia vaihtoehtoja kuin suurin osa meidän kesän leivonnaisista. Kuten tämä vadelmamousse... ei täysin paha. Ja helposti muunnettavissa maidottomaksi, rasvattomaksi ja sokerittomaksi (onko se sitten synonyymi pahalla? :D )
 
Tein kuitenkin eilen vadelmamoussea meille jälkiruuaksi ja oli taivaallisen hyvää. Tällä kertaa tämä oli täyttä kamaa, eikä kaloreissa ole säästelty. Ehkä se teki tästä taivaallisen hyvää? Tämä herkku on nopea ja helppo valmistaa, joten sopii myös kiireisen arjen hemmotteluhetkiin.
 

Vadelmamousse

 
250g pakastevadelmia
3dl kuokermaa
250g mascarbonea
2tl vaniljasokeria
(tuoreita vadelmia koristeluun)
 
Keitä pakastevadelmat kiehuvan kuumaksi ja jäähdytä jääkaappi kylmäksi. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Notkista mascarbone ja sekoita joukkoon keitetyt vadelmat. Lopuksi nostele seos kermavaahdon joukkoon. Koristele tuoreilla vadelmilla. Nautitaan kylmänä.
 
 
AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!
 
 
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016