Parturi-kampaamo Kamikan
Parturi-kampaamo Kamikan
Minä olen kotoisin Helsingistä ja muuttanut vasta 27 vuotiaana maaseudulle, joten pidän itseäni erittäin stadilaisena edelleen. Olenhan minä kolmannen polven stadilainen, joka on vain sattumalta muuttanut kehä3 ulkopuolelle eli en voi toisinaan nurinkuriselle ajatusmaailmalleni mitään. Olen monta vuotta omannut päähän pinttymän, että Helsinki on koko Suomen napa. Siellä on parhaat ammattilaiset kaikilla aloilla, muualla ollaan ajassa jäljessä. Kaikkihan tietää, että kehä3 jälkeen on vain takapajulaa, vai mitä? Varsinkin muodin, kampaamoiden sekä hyvinvointipalveluiden kohdalla ajattelin näin. Eihän tällaisen pikkuisessa (reilu 6000 asukkaan) kylä pahasessa, johon muutimme vuonna 2008, voi olla hyviä kampaamoita tai mitään muutakaan.
 
Muutama vuosi sitten yritin saada Helsinkiin kiireellistä kampaamo aikaa kamalassa hiuskriisissä, tuloksetta. Kaikki ajat olivat täynnä, kaikissa kampaamoissa joihin soitin. Joten pakon edessä päädyin soittelemaan lähialueen kampaamoita Keski-Uudellamaalla. Parturi-kampaamo Kamikanista löytyikin vapaa aika juuri sopivaan aikaan, joten otin sen. Odotukset eivät olleet minulla kovin korkeat, mutta ajattelin ettei ne voi ainakaan ihan tunaroida tukkaani, jos minulla on selkeät ohjeet antaa.
 
Mutta tämä pieni kampaamo päättikin yllättää. Hiuksiani ei olisi voitu laittaa yhtään paremmin Helsingissa! Tai missään muualla maailman kolkassa. Ja mikä parasta, kampaamon hinta oli huomattavasti huokeampi, kuin pk-alueella, lisäksi säästin rahaa ja aikaa matkoissa. Tämän ensimmäisen käynnin jälkeen olen aina asioinut parturi-kampaamossa Kamikanissa. Muutamaa sivuhyppyä lukuunottamatta.
 
Pari viikkoa sitten olin taas yhteydessä Enniin (Kamikanin omistaja) ja kysyin jos hän haluaisi laittaa taas tukkaani. Valitin, etten synnytä koskaan ja tarvitsen kovasti jotain piristystä. Enni oli heti valmis auttamaan ja sain ajan jo samalle viikolla. Sovittiin, että tällä kertaa kuvaan myös muodonmuutoksen blogiini. Naureskelin, että näinköhän pääsen, kun raskaus on jo yli aikainen. Mutta onneksi vauva ei päättänyt syntyä ennen kampaamolle pääsyä, sillä tämä irtiotto arjesta tuli enemmän kuin tarpeeseen.
 

 

Kampaajalla
Kampaajalla

 

 
Lähtötilanne tukassa ei ollut kovin kaksinen. Ylikasvanut hiusmalli, tai jos sitä nyt enää miksikään malliksi pystyi edes sanomaan. Juurikasvu ylettyi korviin / leukaan, en ollut laittanut tukkaani lainkaan sitten viime heinäkuun. Väri kellastunut ja muuttunut sameaksi. Eli aivan järkky.
 
Nyt istuin Ennin tuoliin ja sanoin, että haluan jotain uutta. Enni tarjosi minulle tuttuja turvallisia vaihtoehtoja, joita harkitsin. Mutta sitten näin sen värin! FROZEN STRAWBERRY. Ei yhtään minun tyylinen. Ihminen, jolla on aina ollut lämpimän sävyinen väri hiuksissa, halusikin yhtäkkiä jotain kylmää ja vielä pinkkiä. Ehkä ne oli ne raskaushormoonit tai sitten olen jossain psykoosissa, mutta tuo väri jättänyt rauhaan. Mitä enemmän katselin muita, silmäni sekä mieleni harhaili takaisin tähän jäätyneeseen mansikkaan. Sitten tehtiin päätös. Se on se! Voihan sen aina muuttaa.
 
Frozen strawberry
Frozen strawberry

 

uudet hiukset
uudet hiukset

 

 

hiusmallin muutos
hiusmallin muutos
 

 

 

 

 
Hiusten tyvi värjättiin tummemmalla värillä ja latvat maalattiin kahdella eri värillä, jolloin saatiin aikaan ihana mansikkainen dippi latvaan. Värjäys tehtiin raidoittamalla ja sekoittamalla useita värejä keskenään. Lopuksi hiukset leikattiin kerroksittain, korostamaan kasvojeni piirteitä. Uudet hiukset antoi heti ihanan uuden ja raikkaan ilmeen tälle raskauteen TOTAALISEN kyllästyneelle äidille. Tämän ansiosta taas jaksaa. Kiitos Enni <3
 
Mitäs te pidätte? Onko hitti vai huti?
 
 
YHTEISTYÖSSÄ: PARTURI-KAMPAAMO KAMIKAN

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla