*kaupallinen yhteityö OZ babyn kanssa

Heinäkuun 30. pvä kirjoitin siitä, kuinka olimme joutuneet parkkihallissa peltikolariin. Sekä siitä kuinka vakuutusyhtiön määräämässä vahinkoarviossa, meitä kehoitettiin hommaamaan Ässälle uusi turvaistuin. Tämän postauksen voi käydä lukemassa täällä. Tilasimme heti uuden istuimen OZbabylta. Tein tilauksen perjantai iltana ja istuin oli noudettavissa jo seuraavana tiistaina matkahuollon toimipisteestä. Toimitus oli hurjan nopeaa!

 
Päädyimme tilaamaan Cybex Sirona M i-Size istuimen, joka oli miltei samanlainen kuin kolarissa vaurioitunut istuin. Muutamia eroja kuitenkin on vanhaan Sironaan verrattuna.
 
PLUSSAA:
 
Helpompi kiinnitys ja irrotus
Istuin osa irtoaa jalustasta
Istuimen kaikkien osien oikea kiinnitys varmistettu värikoodein
(eli istuin, isofix ja jalusta)
Suurempi istuintila 5cm pidempi selkänoja
Enemmän pehmustetta
Kasvot menosuuntaan mentäessä istuimen turvavyöt (ei palikkaa)
Istuimen kääntäminen helpompaa Vie hieman vähämmän tilaa autossa
Uusien i-Size standardien mukainen
 
MIINUSTA:
 
Ei ole 360 kääntyvä
 
Näin ensivaikutelman perusteella voisin sanoa, että aivan täydellinen istuin. Toki tuo 360 kääntyvä toisi hieman helpotusta lapsen asettamisessa istuimeen, mutta muut ominaisuudet korvaavat sen.
 
 

Cyber Sirona OZbaby

 
Istuinta pystyy kallistamaan helposti yhdellä kädellä. Turvaistuimen vöitä pystyy nostamaan tai laskemaan sekä säätämään myös leveyssuunnassa.

Cybex Sirona OZ babyCyber Sirona OZbaby

Vihreä väri kertoo, että istuin on asennettu oikein. Ylemmässä kuvassa näkyy istuimen asennus telakkaan sekä tukijalan asennus lattiaan. Alemmassa kuvassa Isofixin kiinnitys.

Cyber Sirona OZbabyCyber Sirona OZbaby

Istuimen sivuilta löytyy hassun näköiset ulokkeet, ne antavat lisäsuojan sivulta tulevassa törmäyksessä. Kuvassa oikealla ylhäällä istuimen sivussa voit nähdä pienen vihreän pisteen ja turvavyölogon. Tässä on magneetti, johon saa istuimen turvavyöt nostettua pois tieltä lasta asettaessa istuimeen.

Cyber Sirona OZbaby

Istuimen selkänojassa on kotole, jossa on istuimen ohjekirja. Myös itse istuimeen on hyvin kuvattu istuimen kiinnitys, mutta ohjekirja kannattaa lukaista jotta kaikki ominaisuudet löytyvät.

Cyber Sirona OZbaby  

 

 
Tämä postaus on tehty yhteistyössä OZbabyn kanssa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentit (0)