Viherpeukalot
Viherpeukalot
 
Muutama viikko sitten aloimme rakentamaan meidän unelmien puutarhaa. Yhteistyössä Viherpeukalot kanssa mietimme mitä kaikkea voisimme kasvattaa pihallamme ja mitkä asiat tuottaisivat meille iloa. Yksi tärkeimmistä asioista, joita halusimme ehdottomasti pihallemme oli marjat. Haluamme, että pihastamme saa tuoretta syötävää, niin kuin mummolasta aikanaan. Parhaimpia lapsuusmuistoja on kesäiset päivät mummin puutarhassa, jossa sai napostella vadelmia, kirsikoita, viinimarjoja sekä karviaisia. Tällaisia puutarhamuistoja haluamme myös omille lapsille.
 
Me emme ole mieheni kanssa kummoisia viherpeukaloita, tämän vuoksi pihamme onkin ollut viimeiset 8 vuotta erittäin tylsä. Yritystä toki on ollut, sitä ei voi kieltää. Olemme me yrittäneet laittaa kukkaistutuksia ja mansikkamaata. Muutama vuosi sitten onnistuimme tappamaan mansikkamaamme, koska emme tienneet mitä sille piti tehdä. Kukkapenkki taas tuhoutui tuholaisten sekä rikkaruohojen vuoksi. Mutta virheistähän oppii.
 
Yhteistyö Viherpeukaloiden kanssa tuli meille kuin tilauksesta. Yrityksellä on loistavat www-sivut, jossa on kaikki hoito-ohjeet kasveille. Siellä kerrotaan kuinka ne tulee istuttaa ja millaista hoivaa tarvitsevat, jotta menestyvät. Asiakaspalvelu on erittäin hyvä, jos mieltä askarruttaa jokin asia, niin asiakaspalvelu vastaa todella nopeasti. Ja mikä parasta sinun ei tarvitse liikkua minnekään kotisohvaltasi, sillä klikkaat haluamasi tuotteet ostoskoriin, maksat ja tavarat toimitetaan suoraan sinun kotiovellesi! TÄYDELLISTÄ! Tilauksen mukana tulee vielä istutus- ja hoito-ohjeet paperiversiona, joten ei voi epäonnistua.
 
Viherpeukalot, kirsikkapuu
Viherpeukalot, kirsikkapuu
 
 
Viherpeukalot, kirsikkapuu
Viherpeukalot, kirsikkapuu

 

Viherpeukalot, vadelma
Viherpeukalot, vadelma

 

Viherpeukalot, karviainen
Viherpeukalot, karviainen

 

Viime viikolla meidän puutarhatilaus Viherpeukaloilta saapui suoraan kotiovelle ennakkoon sovittuna aikana. Kaikki oli pakattu hyvin ja saimme tilauksemme vahingoittumattomana perille. Nyt olemme saaneet istuttaa vadelmia, karviaspensaita ja kirsikkapuita pihallemme. Istutus sujui ohjeiden ansiosta helposti ja ilman harmaita hiuksia. Ensimmäistä kertaa tunsimme, että tiedämme mitä olemme tekemässä.
 
Tänä kesänä emme vielä näistä saa satoa, mutta jos onnistumme hoito-ohjeiden avulla hoitamaan taimet hyvin, niin ensi kesänä voimme odottaa ainakin vadelmia ja karviaisia. Kirsikoita joudumme todennäköisesti odottaa 2019 kesään.
 

ARVONTA

 
Yhteistyössä Viherpeukaloiden kanssa minulla on kunnia arpoa lukijoiden kesken yksi 50€ lahjakortti Viherpaukaloiden verkkokauppaan. Joten arvonnan säännöt:
 
  1. arpa tulee, kun kommentoit mihin käyttäisit lahjakortin Viherpeukaloiden verkkokaupassa
  2. arpa tulee, kun liityt lukijakseni bloggerissa tai facebookissa tai instagramissa
Muista kertoa kommentissa kuinka monella arvalla olet mukana sekä jättää toimiva sähköpostiosoite.
 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 20.6.2017 klo 21.00.
 
Voittajaan ollaan samana päivänä yhteydessä sähköpostitse. Voittajan tiedot välitetään myös Viherpeukaloille, jotta voidaan sopia lahjakortin lunastuksesta.
 
ONNEA ARVONTAAN!
 
 

Kommentit (0)