baby wallaby ensipeitto
baby wallaby ensipeitto

 

Sain mahtavan tilaisuuden Baby Wallabylta päästä testaamaan Silmun kanssa heidän uutta vauvan ensipeittosettiä. Tämä peitto on tarkoitettu vastasyntyneelle, mutta menee vanhemmallekin lapselle. Ensipeitto on kuin pieni makuupussi, sillä peiton saa kaksin kerroin nikkelittömien neppareiden avulla. Makuupussimaisuus rauhoittaa vauvan, kun kädet eivät pääse vispaamaan vapaasti ja näin häiriten vauvaa. Peiton ideana on helpottaa vanhempien arkea vauvan kanssa. Ensipeiton avulla nukkuvan vauvan siirtäminen on helppoa, myös imetys onnistuu vauva peiton sisällä.

 

baby wallaby ensipeitto
baby wallaby ensipeitto

 

baby wallaby ensipeitto
baby wallaby ensipeitto

 

Ensipeiton tietoja:

  • 52x96 cm
  • Lakana: 100% puuvillasatiinia
  • Peitto: päällinen 100% puuvillasatiinia ja täyte 100% polyesteriä
  • Baby Wallaby logo oikeassa reunassa
  • Oeko-Tex® Standard 100 Class 1 -hyväksyntä (takaus, että tekstiilit ovat turvallisia lapselle, ei käsittely- eikä lisäainejäämiä)
  • Pesu: lakana 60 asteessa ja peitto 40 asteessa
 
baby wallaby ensipeitto
baby wallaby ensipeitto

 

Me olemme nyt reilun viikon testailleet peittoa ja olemme olleet äärimmäisen tyytyväisiä. Peitto tuntuu käteen ihanan pehmeälle ja laadukkaalle. Peitto on kevyt ja ilmava, mutta ilmeisesti lämmittää juuri sopivasti, sillä Silmu on lämmin mutta ei hikinen aina herättyään. Tämän peiton ansiosta minun ei tarvitse pelätä, että Silmu vetää vahingossa peiton naamalleen ja tukehtuu siihen. Nepparikiinnityksen avulla peitto pysyy paikallaan, eikä peitto voi joutua vauvan naamalle. Lisäksi neppareiden avulla voi säädellä peiton pituutta kätevästi.
 
Peiton avulla Silmun siirtely on ollut erittäin helppoa. Silmu ei ole kertaakaan herännyt kesken unien, jos häntä on jouduttu siirtää esim. sängystä vaunuihin tai babynestiin. Imetys on onnistunut hyvin kun neppareita on avattu toiselta puolelta. Imetyksen jälkeen Silmu on kätevästi siirretty omaan sänkyyn nukkumaan peiton sisällä.
 
Me olemme olleet erittäin tyytyväisiä peittoon kaiken kaikkiaan. Ihan loistava keksintö. Toki ilmankin pärjää, mutta kyllä tämä helpottaa arkea, ainakin meillä. Mikä tärkeintä, Silmukin näyttää viihtyvän peiton sisällä.
 
baby wallaby ensipeitto
baby wallaby ensipeitto

 

baby wallaby ensipeitto
baby wallaby ensipeitto

 

ARVONTA

Minulla on kunnia arpoa yksi ensipeittosetti jollekin onnekkaalle. Arvonta suoritetaan tällä kertaa instagramin puolella, joten nyt kannattaa klikata itsensä MäSäMutsin instagramiin ja osallistua siellä arvontaan. Arvonta alkaa perjantaina 28.4 ja päättyy keskiviikkona 3.5 klo 22.00.
 
Onnea arvontaan!
 

Kommentit (0)