Legginsit eivät ole housut! Tunika ei ole paita! Ei ole, ei. Legginsit on legginsit ja tunika on tunika. Yhdessä ne tekevät aivan täydellisen kokonaisuuden. Ainakin minun mielestä ja sehän on tärkeintä. Kun vaatteet tuntuvat päällä mukaville ja ne miellyttävät itseä, niin itseluottamus kasvaa ja hyvä olo huokuu myös ulospäin.

Tunika ja legginsit
Tunika ja legginsit
Tunika ja legginsit
Tunika ja legginsit
Tunika ja legginsit
Tunika ja legginsit

Minulla on aina ollut ongelma vartaloni kanssa. Pelkään näyttää sitä. En halua pukea vartalon myötäisiä vaatteita tai sellaisia, jotka tuovat "kurvit" esille. Nuorena löysin mustan voiman. Musta antaa anteeksi paljon. Se illuusion hoikemmasta vartalosta, mikä sopii epävarmalle naisen alulle paremmin kuin loistavasti. Over size paidoista ja farkuista tuli minun trademark. Niissä koin oloni mukavaksi ja osasin olla oma itseni.

Hieman alle kolmikymppisenä aloin löytämään itseluottamusta. Minusta alkoi kuoriutua aikuinen nainen, joka ei voi kulkea aina koko mustissa. Vaatekaappini alkoi löytää värejä. Mekot, hameet ja jopa vartalon myötäiset vaatteet alkoivat ottaa tilaa kaapistani. Olin tyytyväinen itseeni ja treenattuun ulkomuotooni. Sitten tulin raskaaksi ja kaikki muuttui.

Tunika ja legginsit
Tunika ja legginsit
Tunika ja legginsit
Tunika ja legginsit

Iän karttuessa ja raskauksien myötä painoa on alkanut kerääntyä. Herkuttelu ja liian vähäinen liikunta ei ole edesauttanut tilannetta lainkaan. Päin vastoin, olen päätynyt noidan kehään. Paino ei laske, tulee morkkis ja sitä helpotetaan herkuttelulla sohvan nurkassa. Erittäin tervettä. Liikkumattomuutta selittelen ajan puutteella, ruuhkavuodet. Selityksiä ja selityksiä.

Koska en ole tyytyväinen itseeni ja häpeän ulkomuotoani, haluan piiloutua. Sitten löysin tunikat ja legginsit. Ne ei purista, eikä kiristä. Ne eivät paljasta jokaikistä makkaraa. Ne piilottavat heikkouteni ja voin olla taas itseni. Ja onhan jotkut tunikat ja legginsit aika pirun makeita, vai mitä. Leikkimielinen minäni sekä rakkaus akkareihin on ainakin aivan rakastunut näihin R/H studion Mickey & magic laatikkotunikoihin. Enkä ole ainut, näitä ihanuuksia on nähty ihan Hollywoodissa saakka. Ja näin tunikat ja over size on taas in.

Kyllä, over size on minun juttuni jälleen kerran ja se on ihan okey. Ehkä vielä joku päivä tunnen oloni hyväksi myös farkuissa ja vartalon myötäisessä pikkumustassa. Mustasta minä en luovu, en ainakaan makkaroita paljastavissa vaatteissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla