Keväällä haluan aina syödä hieman kevyemmin ja mukamas terveellisemmin. En tiedä johtuuko se siitä kuuluisasta kesäkunto -toiveajattelusta vai siitä ettei se ruoka ihan samalla tavalla vaan maistu. Mitä lämpösempi päivä sitä kevyemmin haluan syödä. Raskaat ja rasvaset ruuat tuntuvat ihan kamalalle ajatukselle enkä edes voisi kuvitella tunkevani niitä suuhun. Kuitenkin jotain on syötävä ja pelkkä salaatti ei pidä nälkää. Eräänä päivänä vahingossa tulin tehneeksi broileripastaa, joka oli täyttävää mutta "kevyttä" tai oikeammin raikkaan makuista, joka teki siitä kevyttä.

                                                             Maustamatonta broilerisuikaleita
Punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja
Tomaattipyrettä
Punasipulia
Valkosipulia
Persiljaa
Parmesanjuustoa
Suolaa ja mustapippuria

 

Kypsennä broilerisuikaleet pannulla. Lisää joukkoon tomaattipyre, murskattu valkosipuli sekä pilkottu punasipuli. Anna hautua hetki. Lisää pippuria ja suolaa maun mukaan. Lopuksi sekoita joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit sekä silputtu persilja. Raasta pinnalle parmesanjuustoa. Tarjoile täysjyväspagetin kanssa.
<3 MäSäMutsi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016