Keväällä haluan aina syödä hieman kevyemmin ja mukamas terveellisemmin. En tiedä johtuuko se siitä kuuluisasta kesäkunto -toiveajattelusta vai siitä ettei se ruoka ihan samalla tavalla vaan maistu. Mitä lämpösempi päivä sitä kevyemmin haluan syödä. Raskaat ja rasvaset ruuat tuntuvat ihan kamalalle ajatukselle enkä edes voisi kuvitella tunkevani niitä suuhun. Kuitenkin jotain on syötävä ja pelkkä salaatti ei pidä nälkää. Eräänä päivänä vahingossa tulin tehneeksi broileripastaa, joka oli täyttävää mutta "kevyttä" tai oikeammin raikkaan makuista, joka teki siitä kevyttä.

                                                             Maustamatonta broilerisuikaleita
Punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja
Tomaattipyrettä
Punasipulia
Valkosipulia
Persiljaa
Parmesanjuustoa
Suolaa ja mustapippuria

 

Kypsennä broilerisuikaleet pannulla. Lisää joukkoon tomaattipyre, murskattu valkosipuli sekä pilkottu punasipuli. Anna hautua hetki. Lisää pippuria ja suolaa maun mukaan. Lopuksi sekoita joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit sekä silputtu persilja. Raasta pinnalle parmesanjuustoa. Tarjoile täysjyväspagetin kanssa.
<3 MäSäMutsi

Kommentit (0)