Silja Line
Silja Line

 

Sain toukokuussa kutsun osallistua Silja Linen Suomi100 kesälounaalle, joka järjestettiin Silja Symphonylla 10.6.2017. Kesälounaalla oli tarkoitus esitellä Siljan uudistunut buffet sekä tarjoamaan pieni maistiainen laivan tulevasta ohjelmistosta. Tämä oli kutsu, jota ei hyvän ruuan ystävä ja pienen irtioton tarpeessa oleva äiti ihminen voinut ohittaa. Joten päätin uskaltaa jättää ihanan vauvan huuruisen arkeni muutamaksi tunniksi ja astua laivaan.
 
Silja Line
Silja Line

 

Silja Line
Silja Line

 

Saapuessani laivaan, iski salamana risteily kaipuu. Mieleen tulvi ensimmäiset risteilyni 80-luvun lopulla, juuri kyseisellä laivalla. Muistin kuin eilisen päivän sen ihanan tunnelman, odotuksen ja jännityksen, mitä pieni tyttö koki ensimmäisillä risteilyillä. Samaa kutkutusta tunsin edelleen, 30 vuotta myöhemmin. Sisälläni kasvaa edelleen tuo sama pikku tyttö.
 
Oli hauska astua laivaan päivällä ja huomata miten nopeasti laivatunnelmaan pääsi. Naureskelin seurassani olleelle Big mamas home -blogin Jennille, kuinka pystyin tuntemaan keinuvan laivan. Ehkä se laivatunnelma nousee päähän...? Vaikka en maistellut kuin ginger alea ja vettä. Taitaa tuossa laivan ilmassa olla jotain. Tai sitten se oli vauhdikas tanssiesitys, jonka näimme ennen lounasta?

 

Silja Line
Silja Line

 

Silja Line
Silja Line

 

Silja Line
Silja Line

 

Silja Line on nyt panostanut kunnolla buffet ruokailuun. Kasvisruokailijat on viimein otettu huomioon buffetissa ja on laitettu paljon maistuvaa syötävää uudistuneeseen buffettiin. Tästä uudistuksesta on kiittäminen #vegepaatti -kampanjaa ja siihen osallistuneita somevaikuttajia. Tämän lisäksi buffetissa on panostettu suomalaisiin makuihin. Buffetissa pääsee maistamaan mm. lihamureketta puolukoilla, erilaisia kaloja sekä lakkajuustokakkua. Buffettiin on yleisön pyynnöstä tehnyt viimein paluu myös minun suosikkini nuoruusvuosilta: SUKLAAMOUSSE!

 

Silja Line
Silja Line

 

Silja Line
Silja Line

 

Silja Line
Silja Line

 

Silja Line
Silja Line

 

Silja Line
Silja Line

 

Silja Line
Silja Line

 

Silja Line
Silja Line
 
Tämä oli aivan täydellinen pieni irtiotto minun ihanasta vauva-arjesta. Ruoka oli hyvää, ohjelma oli hyvä ja seura hyvää. Mitä muuta äiti-ihminen voisi hengähdystauoltaan vaatia? Vatsa täynnä hyvää ruokaa, on ihana palata takaisin omaan kotiin vauvan luokse, joka oli pärjännyt erittäin hyvin ilman minua kokonaiset kolme tuntia. Tosin kummallakin taisi olla ikävä toisiaan ja ilta menikin sitten ihanassa vauvakuplassa.
 
Tämä pieni piipahdus laivalla sai aikaan valtavan risteilykuumeen. Täytyy suunnitella kesän loppuun Tukholman risteily lasten kanssa. Ässä ja Teinimonsteri olisivat varmasti aivan haltioissaan laivan herkuista, ovathan he kumpikin hyvän ruuan ystäviä. Tuleva tanssiohjelma viihdyttää varmasti koko perhettä, ainakin meidän pandoihin rakastunutta Ässää. Oioi, voin jo nähdä mielessäni, mitä kaikkea me tekisimme ja tietenkin söisimme laivalla. Kunhan saan aikaiseksi hankittua Silmulle passin tai henkilökortin voimmekin nostaa ankkurin ja lähteä seilaamaan Siljan mukana. Ihan niin kuin lapsuuteni kesinä, kävimme aina perheen kanssa Tukholman risteilyllä ja ne olivat ihan parhaita hetkiä minun lapsuuteni kesissä.
 
 

Kommentit (0)