Kaupallinen yhteistyö Emmalotta design kanssa.

Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design
Emmalotta design

Kahden perättäisen raskauden jälkeen keho on muuttunut. Paisunut ja löystynyt. En ole niitä upeita ja hehkäitä äitejä, jotka karistaa raskauskilot laitokselle. Enkä ole niitä äitejä, jotka ovat kahden kuukauden jälkeen synnytyksestä omissa mitoissaan. En edes niitä, jotka on palautunut yhdeksässä kuukaudessa. Olen niitä äitejä, jotka pitävät kynsin ja hampain kiinni saavutetuista kiloista. Joten tämä tuo haasteita pukeutumiseen. Erityisesti jos nämä saavutetut kilot haluaa pitää piilossa ja uskotella muille palautuneen raskauksista todella hyvin omiin mittoihin. Oi, ihana turhamaisuus!

Lisähaasteen pukeutumiseen tuo imetys. Vaatteiden pitäisi olla sellaisia, että tissit saa tiskiin nopeasti, samalla kuitenkin peittäen mahdollisimman paljon. Imetysvaatteet olisivat tähän tarkoitukseen parhaat, mutta ovat todella hintavia. Kovin montaa juuri imetykseen tarkoitettua vaatetta ei viitsisi ostaa. Varsinkaan, kun niillä ei ole mitään käyttöä enää imetyksen jälkeen.

Olinkin aivan innoissani, kun Emma Kurtén tarjosi yhteistyötä koskien hänen vaatemallistoaan. Emmalotta desing vaatemallisto on suunniteltu ajattomaksi ja vastaamaan moneen tarkoitukseen. Asusteilla ja erilaisilla yhdistelmillä vaatteet saa aina uudenlaiseksi. Parasta näissä vaatteissa on, että antavat muutaman raskauskilon anteeksi.

Väljät, puristamattomat vaatteet ovat loistavia imetyksen suhteen. Huivi kaulaan ja siitä saa tarvittaessa lisäsuojaa imetyshetkiin. Emmalotta design Lina paidasta ja venla hameesta onkin tullut yksi arjen perusasuistani. Kotimaisuus ja pienyrittäjyys on ehdottomasti vaatteiden suuri plussa! Ja nyt moni kuvittelee, että varmasti ovat kalliit... Niin Lina paita maksaa vain 49€. Eli ei kovin kallista.

Mitä pidät näistä vaatteista?

 

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19409735/?claim=nmbfhyazk34">Follow my blog with Bloglovin</a>

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016