Välillä tuntuu, ettei minun elämässä ole yhtä ainuttakaan seeseistä hetkeä. Koko ajan olen uuden edessä. On muuttoa, opiskeluja, uusia työpaikkoja, remonttia tai vauvoja. Jos mitään muutosta ei ole näkyvissä, niin enköhän ala sellaista suunnittelemaan. Osaisinkohan edes olla niin, ettei mitään uutta ja jännitävää olisi näköpiirissä? En varmaankaan. Mutta nyt huhtikuussa minulla on tuntuu olevan useampi rauta tulessa, joten saapi nähdä miten emännän käy.

Blogin muutto

Maaliskuun lopulla olen instan puolella vihjaillut tulevista muutoksista blogin suhteen ja nyt voin viimein paljastaa mistä on ollut kysymys! Blogi on ollut viikon hiljaa, mutta kulisseissa on paljon tapahtunut. Virtuaalisia muuttolaatikoita on pakkailtu ja purettu, suunniteltu uutta banneria sekä alkua uudella blogialustalla. Kuten varmasti jo huomasit, on Koivulan emäntä muuttanut Vauvan upeaan blogiporukkaan Etä-äidinKoti-iskä88MormuskamutsinRakkauden roihu sekä Koko perheen leffablogin rinnalle, unohtamatta mieletöntä blogiyhteisöä. Olen todella innoissani näistä muutoksista blogin puolella. Tämä on taas askel eteenpäin tai ainakin askel kohti uutta ja tuntematonta. Yhdestä asiasta voin olla varma, että tästä tulee hyvä matka!

Talon laajennus

Maaliskuun lopulla meillä alkoi talon laajennus. Projektin alkuvaiheista kirjoitin tammikuussa. Projektia on suunniteltu jo syksystä 2017, mutta tosi toimet alkoivat vasta pari viikkoa sitten. Remontin keskellä eläminen on osoittautunut kahden pienen lapsen kanssa melkoisen mielenkiintoiseksi. Tai oikeammin hermoja raastavaksi. Lapset käyvät ylikierroksilla, kun ihmisiä ravaa tontilla enemmän kuin syntymäpäivinä. Uusia ja outoja ääniä kuuluu, eikä näin ollen saa päiväunia nukutuksi. Päiväunet korvataan sitten pidemmillä yöunilla. 

Jos laajennusosa valmistuu aikataulussa pääsemme sisustamaan poikien uutta huonetta jo ensi viikon lopulla. Tästä onkin blogin puolelle tulossa useampi postaus, sillä nyt yritämme tehdä huoneesta kahden pienen pojan unelmien huoneen. Mielessäni olen jo useaan otteeseen sisustanut poikien huoneen, joten ainakin ideoita riittää. Lisää ideoita sisustamiseen olen menossa hakemaan kevätmessuilta (messulippu arvonta Koivulan emännän instassa).

Ensi viikolla remontti siirtyy tänne vanhalle puolelle ja meille aletaan rakentaan uutta olohuonetta ja ruokailutilaa. Näiden olisi tarkoitus valmistua toukokuun ensimmäiselle viikolle. Samalle viikolle on sovittu meidän uuden sohvan toimitus. Paljon on uutta tulossa ja vielä paljon on suunnittelu vaiheessa. 

Kevään ja alkukesän aikana blogissa tullaan näkemään paljon remontointi ja sisustusjuttuja. 

Tällaista tällä kertaa. Olen kyllä niin innoissani tämän kevään tuomista uusista asioista, että en meinaa pysyä housuissani. Toivottavasti vanhat lukijat pysyvät matkassa ja uusia lukijoita löytää blogiin muutos tuulten puhallellessa.

Kati

PS. Jos haluat pysyä paremmin mukana menossa, niin kannattaa kirjautua Koivulan emännän seuraajaksi instassafacebookissatwitterissä sekä You Tubessa. Pyrin tuottamaan kaikkiin kanaviin hieman erilaista sekä monipuolista sisältöä.

Kommentit (2)

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Kiitos paljon. Tää remontointi on kyllä mielenkiintoista ja vaatii pitkää pinnaa. Onneksi ajatus millaiselta tulee näyttämään valmiina auttaa onneksi jaksamaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Instagram