Muurame lastenkalusteet Jolla-sänky
Muurame lastenkalusteet Jolla-sänky
 
 
Muurame lastenkalusteet
Muurame lastenkalusteet

 

Olemme viimeisen vuoden aikana yrittäneet saada lasten huoneesta viihtyisän ja olimme jo melkein luopuneet toivosta huoneen suhteen. Yllättäen Muurame tuli tänä keväänä apuun upeilla ratkaisuillaan ja näin ollen pelastaen meidän lastenhuoneen täysin. Muurame onnistui täyttää kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin toiveet huonekalu ratkaisuillaan. Yhdessä Muuramen sisustussuunnittelijoiden kanssa pohdimme meidän lastenhuoneeseen sopivaa ratkaisua. Haasteena oli huoneen malli sekä pienet neliöt. Lastenhuoneemme on vain 257cm leveä ja 275cm pitkä, tähän pitäisi tulevaisuudessa mahduttaa kaksi pientä poikaa sekä heidän lelut ja vaatteet. Ratkaisuksi muodostui Jolla-jatkettavasänky Norppa-lisäturvalaidalla ja Lippo-säilytyslaatikolla sekä MUP-kaapisto sekä -hylly. Tämän kevään aikana lastenhuone on tehnyt oikean muodonmuutoksen Muuramelta saatujen huonekalujen innoittamana. Lastenhuoneen ruma koivuparketti vaihdettiin valkopestyyn tammi vinyylilankkuun, vaatekaapin tummat pinnat muuttuivat valkoiseksi DC-fixin avulla ja vanhat sekä epäkäytänölliset huonekalut on kannettu varastoon ja Muurame tuonut uudet kauniit sekä toimivat tilalle. Nyt meidän lastenhuone on kaunis, viihtyisä sekä tilavan tuntuinen pienestä koostaan huolimatta.  
Muurame lastenkalusteet
Muurame lastenkalusteet

Jolla-sänky kätkee alleen pyörillä varustetun Lippo-säilytyslaatikon, joka tuo mukavasti säilytystilaa leluille taikka vuodevaatteille. Meillä säilytyslaatikko toimii tällä hetkellä junaradan säilytyslaatikkona, jolloin junaleikki on helposti Ässän saatavilla. Jatkettava Jolla-sänky on muokattavissa myöhemmin kerrossängyksi lisäpalojen sekä Jungmanni-sängyn avulla, jolloin jatkettava Jolla-sänky toimii alapetinä. Tämän ratkaisun avulla saamme helposti sijoitettua Ässän ja Silmun samaan huoneeseen. Muistatteko kuinka kerroin meillä olevan Suomen kaamein lastenhuone? Tästä on nyt aikaa reilu vuosi. Tuskailin miten ihmeessä saan huoneesta viihtyisän sekä myös käytännöllisen. Toiveena oli, että huoneeseen mahtuisi tulevaisuudessa kaksi pientä poikaa nukkumaan, lelut sekä kirjat saisi huoneeseen järkevästi ja leikille jäisi tilaa. Ajattelin, että koska huone on pieni, niin mitään järkevää ratkaisua ei voi olla näihin toiveisiini tai ainakaan niitä kaikkia ei saisi toteutettua.

 
 
Muurame lastenkalusteet
Muurame lastenkalusteet

 

 
MUP-tuoteperheen hyllystä, kaapista sekä laatikoista rakentui meidän lastenhuoneen kirjahylly. Kirjahylly kätkee sisälleen iltasatukirjat, keittiöleikit, autokokoelman, palapelit sekä rakkaimmat pehmelelut. Kirhyllyn avulla lastenhuone pysyy hyvässä järjestyksessä. Ässä osaa lajitella lelut oikeisiin paikkoihin kirjahyllyssä ja saa näin pidettyä itse huoneensa siistinä.
 
Muurame lastenkalusteet
Muurame lastenkalusteet
 
KIITOS MUURAME IHANASTA SÄNGYSTÄ JA KIRJAHYLLYSTÄ!
 
 
PS. Muuramella on tällä hetkellä lastenskaluste-kampanja. Mm. jatkettava Jolla-sänky on -20%alennuksessa!
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016