*Kaupallinen yhteistyö Bebeliini kanssa

Olen lastenvaatehullu. Tunnustan. Pidän lasteni pukemisesta ja jos totta puhutaan, niin nuo lapsetkin tuntuvat pitävän siitä. Ainakin Ässä on innokas shoppailija ja mielellään sovittelee uusia vaatteita. Lastenvaatteissa suosin merkkivaatteita, kotimaisuutta, korkeaa laatua sekä eettisyyttä. Lastenvaatehulluuden mahdollistan myymällä meille sopimattomat lastenvaatteet kirpputoreilla pois, samalla etsin uusia löytöjä edullisesti.

Olen viime aikoina lukenut usean keskustelun siitä, ettei käytetyt lastenvaatteet mene kaupaksi. Kerrotaan, että rahaa saa ehkä juuri ja juuri pöytävuokran verran, minkä vuoksi kirpputorilla myyminen koetaan liian kovaksi vaivaksi palkkaan nähden. Tästä huolestuneena päätin lähteä selvittämään millaiset lastenvaatteet menevät kaupaksi kirpputorilla.

Kirpputorilla / bebeliini
Kirpputorilla / bebeliini

Bebeliinin ihana omistaja, Mia, lupautui kertomaan minulle millaiset vaatteet käyvät Bebeliinissä kaupaksi. Yhteistyön merkeissä sain viedä meille sopimattomia vaatteita Bebeliiniin myyntiin kahden viikon jaksolle. Jakson päätteeksi käydään läpi millaiset vaatteet menivät kaupaksi sekä millainen tili tuli. Mutta ensiksi Mian vinkit millaiset vaatteet käyvät kirpputorilla kaupaksi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Wv9EygJUZN8[/embed] Lyhyesti: millaiset vaatteet myy kirpputoireilla

  • Hyvä kuntoinen
  • Hyvä laatuinen
  • Oikea hinta
  • Muodin mukainen

Tyhjensin poikien kaapista myyntiin lastenvaatteita koossa 62-74 sekä 92-110cm. Myyntiin lähti uusia unohdettuja vaatteita, vähän käytettyjä vähän enemmän käytettyä. On merkkiä ja merkitöntä. Lisäksi myyntiin meni kasa kirjoja sekä naisten vaatteita. Jännityksellä odotan miten vaatteet ovat menneet kaupaksi ja olenko osannut hinnoitella tuotteet oikein.

Meidän vaatteita ja tavaroita löytyy Bebeliinin kivijalkaliikkeestä vielä tämän viikon ajan, joten jos on tarvetta poikien vaatteille, niin kannattaa käydä kurkkaamassa Bebeliinin tarjonta vielä tämän viikon ajan.

Bebeliini sijaitsee Vantaalla osoitteessa Säteritilankatu 2. 

Aukioloajat: ti-pe 10-18 ja la-su 10-14. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016