Tarvitseeko lastenvaatteiden olla tylsiä? Voiko ilman kirkkaita värejä ja kuvia olla ihania ja leikkisiä vaatteita? LALA ja LULU muuttavat yksinkertaiset vaatteet mahtaviksi leikkisiksi asuiksi! Haluanko olla tänään pupu? Vai bambi? Vai olisinko sittenkin hurja lohikäärme? Vai sitten hunajaa rakastava suloinen nalle?

Lala paul rabbit suit
Lala paul rabbit suit

 

lala paul rabbit suit
lala paul rabbit suit

 

lala bambi suit
lala bambi suit

 

lala bambi suit
lala bambi suit

 

lala bambi suit
lala bambi suit

 

 
Lalan ja Lulun vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Koreassa. Malliston vaatteet sopivat 0-7 vuotiaille. Kuvien vaatteet on valmistettu 100% puuvillasta. Vaatteet tuntuvat käsiin pehmoisilta ja laadukkaille. Kahden pesun jälkeen ovat pitäneet hyvin muotonsa, eikä venymistä tai nukkaantumista ole havaittavissa. Näitä ihania vaatteita löytää tällä naapurista Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta. Ehkä jonain päivänä vielä Suomestakin.

 

LULU tyranno suit
LULU tyranno suit

 

LULU tyranno suit
LULU tyranno suit
 
lala
lala

 

lala
lala
 

 

lala
lala

 

Valloittavien eläinpukujen lisäksi mallistoista löytyy perusvaatteita neutraaleissa väreissä. Sopivat täydellisesti minimalistisen äidin makuun. Itse olen näihin vaatteisiin täysin ihastunut, hillityt värit ja helppo yhdistellä muiden vaatteiden kanssa. Ässä totesi vaatteiden olevan pumpulia, niin pehmoisilta tuntuvat päällä. LALA collectionin sukat herättivät pojissa suurta hilpeyttä, kuosinsa ja pituutensa vuoksi. Silmua tosin harmitti, kun sukat pysyivät pitkien varsien ansiosta aivan liian hyvin jaloissa...

 

lala
lala

 

lala
lala

ARVONTA

 

Sain mahdollisuuden arpoa yhdelle seuraajalleni alla olevan kuvan ruskean bambipuvun koossa 12month. Vastaa n. 74-86cm vaatekokoa. Puku on 100% puuvillaa.
 

Arvonnan säännöt:

 
Seuraa MäSäMutsia ja jos et vielä seuraa niin liity seuraajaksi. Facebook, instagram tai blogger
 
Kommentoi kommenttikenttään kenelle puvun antaisit ja mikä mielestäsi olisi hyvä hinta puvulle. Kerro myös missä kanavassa ja millä nimimerkillä seuraat MäSäMutsia.
 
Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite.
 
Arvontaan on mahdollisuus osallistua 12.12-22.12.2017.
 
Arvonnan voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse 23.12.2017. Voiton postittamisesta vastaa MäSäMutsi.
 
ONNEA ARVONTAAN!
 
lala
lala

Tämä postaus on tehty yhteistyössä kkami. Vaatteet on saatu blogi/somenäkyvyyttä vastaan.

Kommentit (0)