Meidän talon remontin suurin urakka, eli lattioiden uusiminen on viimein valmis. Tällaiselta näytti aikaisemmin. Meidän perheen koiravanhus pitää kovasti uudesta lattiasta, kuten ylläolevasta kuvasta näkee. Kahden päivän kokemuksen perusteella voin sanoa lattiasta, että tämä Pergon vinyylilankkulattia on joka ikisen pennin arvoinen. Lattia ei ole liukas, se on melko äänetön ja kaiken lisäksi ihmeen lämmin, kuten oli luvattu. Ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa voin kävellä huoletta villasukilla pelkäämättä liukastumista. Koirien tassut ei juurikaan lipsu eikä kynnet ropise lattiaa vasten. En voi muuta sanoa kuin TYKKÄÄN ja isosti.
 
Eniten ehkä tykkään tästä lattian uudesta väristä. Vaalea värimaailma antaa todella paljon tilantuntua. Ihan kuin meidän talo olisi kasvanut muutaman neliön. Pohdimme vaalean ja tumman lattian välillä ja olen äärimmäisen iloinen, että päädyimme tähän valkopestyyn tammilankkuun. Tästä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Jos nyt kaivamalla pitää kaivaa jotain, niin näkyyhän valkoisessa tai vaaleassa lika paremmin kuin tummassa. Mutta tuleepahan sitten siivottua useammin. Tämä lattia on muuten äärimmäisen helppo putsata, märällä / kostealla mopilla vetää lattian hetkessä (tätä postausta ei ole tehty yhteistyössä pergon tai minkään yrityksen kanssa... :D ).
 

 

Ässän pieni ja hämärä huone muuttui silmän räpäyksessä valoisammaksi uuden lattian myötä. Vielä kun ikkunapokat saadaan maalattua ja vaatekaappi tuunattua, niin huone on täydellinen. Uudet ihanat kalusteet Ässällä jo onkin. Seinille jotain hyllyjä ja tauluja pitää vielä hommata, mutta muuten tuntuu tämä huone olevan jo valmis. Eli hyvältä vaikuttaa.
 
Koko talon remontista on jäljellä vielä keittiön seinien, ikkunapokien sekä takan muurin maalaus, pikku vessan remontointi, lastenhuoneiden kaappien tuunaus sekä vaatehuoneen hyllyjen vaihto käytännöllisenpään järjestelmään. Talon kaikki ovet sekä oven karmit ovat menossa vaihtoon sekä muutamia katto- ja seinien kulmalistoja pitää uusia. Ja nämä kun ollaan saatu valmiiksi alkaakin varmasti kattoremontti tai jotain muuta mukavaa. Sillä ainahan omakotitalossa on jotain remontoitavaa.
 
Mitä pidät meidän uudesta lattiasta?
 
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla