Punavuoren peikko

Minulle annettiin loistava tilaisuus päästä Bobo Chosesin drop2 lanseerausaamuun Punavuoren peikkoon. Toisin sanoen voitin facebookissa punavuoren peikon arpajaisissa pääsyn lanseerausaamuun. Aamun aikana pääsimme hipelöimään aivan ihania uusia Bobo Chosesin lastenvaatteita sekä ostamaan niitä -10% alennuksella. Olen aina ihastellut Bobon Chosesin vaatteita. Niiden väri ja malli on miellyttää silmää, lisäksi ne tuntuvat kestävän kulutusta.
 
Bobo Choses on espanjalainen lasten ja naisten vaatemerkki. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja heidän ensimmäinen mallisto oli syksy-talvi 2009. Ensimmäinen mallisto kantoi nimeä The Englishman and sitting bull. Mallisto sai suuren suosion niin yleisön kuin mediankin keskuudessa. Bobo choses on edelleen suosittu merkki, varsinkin tällaisten lastenvaatehullujen keskuudessa... ;)
 
Tämä uusi mallisto oli melko villapainotteinen. Paljon villahousuja, villapaitoja, villahaalareita ja villapipoja sekä kaulahuiveja. Itse en osaa käyttää Ässällä villavaatteita, mutta nyt herkulliset värit houkuttelee ostamaan niitä tulevaan talveen. Tilaukseen tulen laittamaan alla olevasta kuvasta muva raidalliset villahousut sekä sinivalkoisen villapaidan. Ehkä vielä villahaalarinkin...

Bobo Choses drop2 Punavuoren peikkoBobo Choses drop2 Punavuoren peikkoBobo Choses drop2 Punavuoren peikkoBobo Choses drop2 Punavuoren peikkoBobo Choses drop2 Punavuoren peikkoBobo Choses drop2Bobo Choses

Mukaan tarttui lopulta hieman kaikkea muutakin. Bobo Chosesilta ostin Ässälle ihanan lintuhuppari, pupu villapipon sekä puputrikoopaidan. Ja koska mini rodinilla ihana hiirireppu oli alessa, niin piti sellainen ostaa Ässälle päivähoitoon. Koskaan ei ole tarpeeksi housuja, joten Gugguun trikoopantsit lähti vielä mukaan.

Bobo Choses drop2, Mini Rodini, Gugguu

Oletko sinä kuullut Bobo Chosesista? Mitä pidät heidän vaatteista?
 
 
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016