VM-carpet
VM-carpet
 

HULLU! Vaalea matto ja eteiseen! Mitä sä oikein ajattelet! EI EI EI. Koirat, taapero ja eteinen, yhdistettynä vaaleaan mattoon? Ne ei vain sovi yhteen. Se on pilalla viikossa, sano mun sanoneen!

 

Voi kuinka väärässä tuo meidän Isimies olikaan. Meillä on komeillut nyt melkein kuukauden tämä upea VM-carpetin Esmerelda matto ja se sopii meille täydellisesti. Meillä ei ole ollut koskaan näin helppohoitoista mattoa. Tämä matto ei tarvitse kuin imuroinnin aina silloin tällöin ja se pysyy hyvänä että puhtaana. Taaperon ja koirien tuoma hiekka sekä muut roskat lähtee tästä todella helposti irti. Jopa koirankarvat irtoavat, mikä ei todellakaan ole itsestään selvyys. Tämä matto on kokenut kurakelit meidän perheessä, eikä vaadi pesua. Uskomatonta mutta totta. Ihan kuin tämä matto hylkisi likaa, mutta niinhän se hylkiikin.
 
MIOMAOclothing Ponoi-haalari
MIOMAOclothing Ponoi-haalari
VM-carpet
VM-carpet
 
VM-carpet Esmeralda
VM-carpet Esmeralda

 

Esmeralda on ajaton ja helppohoitoinen. Se palvelee sinua uskollisesti monia vuosia. Esmeralda-maton loimi on huovutettua villaa ja kude paperinarua. Matto on käsitelty likaa hylkiväksi. Maton reunat on kantattu leveällä chenille -kantilla. Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä. (VM-carpet www-sivut)

 

 

VM-carpet
VM-carpet
 
VM-carpetin Esmerelda maton pinta on eläväinen ja sen väri vaihtelee riippuen valosta, varjosta ja kuvakulmasta. Toisinaan matto näyttää melkein harmaalle. Toisinaan taas beigelle. Suorassa valossa matto on vaalean luonnonvalkoinen. Maton oikea väri on todella hankala saada ikuistetuksi valokuvaan. Tämä onkin yksi syy miksi pidän tästä matosta niin paljon, se on aina eri näköinen.
 
Tämän maton päällä on mukava pukea ja riisua taapero. Se tuntuu hyvälle myös paljaan jalan alla vaikka voisi kuvitella villan ja paperinarun pistelevän, mutta tämä ei pistele. Tämä matto on koirien suosikkipaikka pötkötellä. Toki voi johtua myös siitä, että tästä näkee koko talon ja voi tarkkailla missä kukakin liikkuu.
 
Matto kestää hyvin isojen koirien painin. Tällä matolla onkin otettu joka päivä muutamat kunnon painimatsit eikä näy missään. Se pysyy paikallaan, kun meidän vastaanottokomitea ryntää ovelle vieraita vastaan. EVAPOLYTEX® -pohja onkin ihan maineensa veroinen. Voin suositella kaikkia mattoja tällä pohjalla varsinkin eläin- ja lapsiperheisiin, joissa tuntuu että matot pitäisi naulata lattiaan kiinni.
 
MIOMAO Gugguu
MIOMAO Gugguu

 

Esmeralda on omiaan eteisen, keittiön tai käytävän matoksi. Se sopii loistavasti kovaan kulutukseen ja vauhdikkaaseen menoon. Mattoa hommatessa kannattaa kuitenkin huomioida, että maton reunat ovat melko paksut chenille-kantista johtuen. Kulmat ovat n. 2cm paksut, joten kannattaa tarkistaa mahtuuko tarvittaessa esim. ovi aukenemaan. Meillä kävi hyvä tuuri, kun uusimme vanhan parketin vinyylilankkulattialla, jolloin ovien alle tuli enemmän tilaa ja tämä matto mahtui juuri suunnitellulle paikalleen.
 
Suosittelen tutustumaan mattoon VM-carpetin myymälässä ja pyytämään tarvittaesa apua asiantuntevalta henkilökunnalta. Varsinkin jos hieman epävarma miten matto mahtuu ovien alle tai jos matosta ei löydy oikeaa kokoa ja tarvitset mittatilausmaton. Tämä meidän Esmeralda matto on tehty mittatilaustyönä, koska eteisaulan koko ei vastannut mattojen standardikokoja.
 
 
*Yhteistyössä VM-carpet kanssa. Esmeralda matto saatu postausta vastaan
 
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla