Nyt saa esittää kysymyksiä

Nyt olisi minun ENSIMMÄINEN Kysy mitä vain -postaus. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt tällaista kysymyspostausta ja jo nyt alkoi jännittää. Jännittää tuleeko kysymyksiä lainkaan. Tämä onkin pahinta mitä voisi tapahtua, että kukaan ei esitä yhtään kysymystä. Hui, mikä ajatuskin! Jännittää pystynkö vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Lupaan yrittää vastata kaikkiin minulle tuleviin kysymyksiin, tietenkin omien mukavuusalueen rajoissa. Kysymykset voivat liittyä ihan mihin vain, eli mitään rajoja en aseta kysymyksille.

Nyt saa esittää kysymyksiä

Nyt siis saa esittää minulle kysymyksiä. Kysymyksiä voi esittää aina 30.12 saakka. Vastauspostauksen kysymyksiinne julkaisen 1.1.2017. Eli laittakaa kysymyksiä tulemaan.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016