Sinussa on ongelma, jokin virhe ohjelmoinnissa...

Apulannan Ravistettava ennen käyttöä - biisi on tällä hetkellä meidän teinin suosikkibiisi, kun jotain pitäisi laulaa pojille. Pikkuveljissä on ongelma – kuulemma. Alan olla tuon teinin kanssa samaa mieltä asiasta, tosin mitä ilmeisimmin näen hieman erilaisen virheen siellä ohjelmoinnissa.

Puutteita koodissa korvaan arvaamattomuudella. Tuntuu, että tekijä unohti otsaan kirjoittaa ravistettava ennen käyttöä.

En ole eläissäni nähnyt näin paljoa kuolaavaa lasta kuin meidän pieni Silmu. Tätä kuolaa on joka paikassa. Kaikkialla! Vaatteet, lattiat, kädet, minun vaatteet, siskon vaatteet, sohvat. Siis ihan oikeasti joka paikassa.

Meillä on yritetty käyttää kuolalappua huonolla menestyksellä. Muutama minuutti ja kuolalappu on läpimärkä. Hetkessä on kastunut bodyt niin, että se pääsee hautomaan kaulan ihoa rikki. Silmun koodissa on selkeästi puutteita, nielemisrefleksi unohtunut tai sitten olisi pitänyt ravistaa ennen käyttöä, ettei läiky yli.

Nyt olemme yrittäneet kulkea harson kanssa Silmun perässä ja pyyhkiä leukaa heti kuolavanan ilmestyessä, jotta kuola ei pääsisi hautumaan kaulaan. Tämä onkin osoittautunut melko tehokkaaksi ja Silmu itsekin on innostunut pyyhkimään leukaansa. 

Sivuongelmana on tullut se, että kuola näkyy vaatteissa, jolloin tekee heti olemuksesta epäsiistin.Tämän vuoksi kuolalapun käyttö olisi mukavaa, mutta Silmun iho ei sitä kestä, niin siitä oli luovuttava. Nyt olenkin yrittänyt löytää vaatteita, joissa kuola ei ihan hirveästi häiritse taikka kiinnittää katseen ihastuttaviin asusteisiin.

Iglo+Indin bodeista on tullut ehdottomasti minun suosikkeja. Orgaaninen puuvilla kuivuu nopeasti ja ne hengittävät, joten pieni määrä kuolaa ei pääse heti rikkomaan ihoa. Toiseksi suosikkimerkiksi on tullut Gray Label, jonka vaatteet ovat valmistettu unelma pehmeästä luomupuuvillasta. Ihan täydellisiä pienen lapsen iholla.

Kotimaisen Luppasten asusteet ovat tehneet minuun ja poikiin vaikutuksen. Ihanat ja leikkimieliset, täydelliset katseen vangitsijat. Kuka huomaa kuolasta bodya, kun vastaan astelee karhu? Poikien uusi lempileikki onkin karhunpoikasten eväsretki taikka painiottelu. Uskomatonta murinaa kuuluu yllättävissä tilanteissa, kun pojat intoutuvat leikkimään karhunpoikasia.

Kuinkahan kauan tämä kuolaaminen kestää? Suurin osa Silmun hampaista on jo puhjennut ja sitä mukaan kuolaaminen senkun lisääntyy. Vaikka luulisi tilanteen olevan toisin päin. Näistäkin vaatteista nauttisi kuivana huomattavasti enämpi. Ehkä joku päivä?

Oletteko kokeneet lapsen kuolaamisen ongelmallisena? Oletteko onnistuneet helpottaa tilannetta?

Terkuin, Kati

Kommentit (4)

Mirkka / Hima Saimi

Hah, tulee mieleen Gommi&Pommi - konsertti 2016,kun keikan jälkeen sukkahousuni olisi saanut puristaa kuivaksi kuolasta. Poika seisoi polvieni päällä ja tunsin kuinka kuola valui polviin ja alas pitkin sääriäni :) Meillä kuolalaput toimi ja onneksi sitä kuolaskaan ei ihan mahdottoman kauan tullut.

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Voi apua! 😂 Meillä ei noi kuolalaput tosiaan toimi. Ne alkaa ikävästi hautoo kaulaa. Tai sitten niitä pitäs vaihtaa 2min välein, eli varastossa saisi olla muutama sata lappua, jotta riittäisi päiväksi. 😅

Vierailija

No meillä lappua vaihdettiin ehkä puolen tunnin välein ja sellanen lappu missä alapuolella fleece ni ei oo heti märkä. Siltikin paita oli usein märkä. Tätä vaihetta kesti ehkä n.10kk.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016