Tiedettäkö sen tunteen, kun pohdit että oliko sittenkään järkevää jättää perheen miesväkeä kahdestaan kotiin? Varsinkaan silloin kun tv:stä tulee "elämääkin tärkeämpi" lätkämatsi? Tämä tunne valtasi minut äärimmäisen voimakkaana viime lauantaina, kun lähdin viettämään aikaa viimeisen kerran tyttöjen kesken ennen jakaantumistani.
 
Olihan Isimies nyt Ässän kanssa ollut useastikin kotona ja päävastuussa pojasta, joten en osannut odottaa, että jotain voisi tapahtua. Ajattelin poikien viettävän mukavan illan lätkämatsin parissa ja syöden kaikkia niitä herkkuja mitkä yleensä kiellän kotona ollessani. En olisi ikinä uskonut iltani päättyvän tekstiviestiin Teinimonsterilta:
 

"Sä et tuu olee kovin iloinen... Ajattelin varoittaa, että iskä katto vaan lätkää ja Ässä halus piirtää. Lähden takas kaverille"

 

 
Tekstiviestin mukana tuli ylläoleva kuva. Täytyy myöntää, että itku meinasi päästä. Kuitenkin hieman nauratti, että Teinimonsteri päätti heti liueta paikalta. Taisi pelätä, että saan hermoromahduksen. On tainnut olla välillä vaikeaa ottaa asioita vastaan, kun oon raskaana... Asiat ottaa huomattavasti suuremmat mittakaavat raskaana ollessa.
 
Onni onnettomuudessa oli, etten ollut heti kotona viestin saatuani. Jos olisin ollut muutaman minuutin päästä kotona tai tilanne olisi selvinnyt vasta kotona, olisin varmasti saanut kunnon riidan aikaan Isimiehen kanssa. Tunnin kotimatkalla ehdin kaikkien onneksi lauhtua. Kävin mielessäni kaikki kynät, joihin Ässä on voinut päästä käsiksi ja tulin siihen lopputulokseen, että täydelliseltä katastrofilta varmasti vältytään. Piirrokset todennäköisesti tehty vesiliukoisella tussilla, joka lähtee tolulla ja vedellä.
 
Oli tuo Isimieskin hieman säikähtänyt mokaansa. Ennen kuin olin päässyt kotiin, oli meillä siivottu ja kaiken lisäksi käyty ostamassa minun lempijäätelöä. Raskaushuuruista huolimatta en kyennyt olemaan vihainen, niin häpeissään tuo miehen turjake oli. Mutta totesin kuitenkin, että valokuvat tulevat pysymään todistusaineistona ja tulen aina sopivan tilaisuuden tullen ottamaan tämän episodin esille.

 

 

Saapuessani kotiin Ässä hyppäsi samantien kaulaan ja kertoi, että oli piirtänyt äidille kukkasia. Ja eihän tuolle naamalle voi olla vihainen. Kerroin olevani erittäin iloinen.
 
Onko teillä isät mokanneet lastenhoidossa?
Miten?
 
Kuvissa seikkaileva Raffi on saatu yhteistyössä done by deerin kanssa. Kannattaa käydä kurkkaamassa MäSäMutsin Instagram, siellä on menossa arvonta josta voi voittaa tuon ihanan Raffi kirahvin. Arvonta aikaa on 19.3 saakka.
 
 
 

Kommentit (0)