Meillä on lapset olleet aina hyviä syömään. Ovat ilmeisesti tulleet vanhempiinsa. Nimittäin ruoka maistuu kummallekin vanhemmalle, toisinaan jopa liiankin hyvin. Mikä ilmenee minulla tässä raskaudessa hurjien raskauskilojen karttumisella. Mutta kerranhan sitä vain eletään, vai mitä?
 
Meillä lapset ovat syöneet aina hyvin. Tai oikeammin söivät hyvin vielä vuoden vaihteeseen saakka. Alkuvuodesta Ässälle on tullut ihmeellinen nirsoilukausi. Mikään ruoka ei tunnu kelpaavan. Ei vaikka mitä tekisi. Olemme yrittäneet kaikenlaisia temppuja ruuan suhteen, joskus ovat onnistuneet paremmin, joskus huonommin.
 
Tähän apuun astui done by deer ja heidän lasten ruokailuvälinesarja. Tuotteet ovat suunniteltu juuri lasten makuun. Ne ovat inspiroivia ja houkuttelevat leikkimään. Kaiken lisäksi ne ovat juuri omiaan moderniin skandinaaviseen makuun. Ne ovat yksinkertaisia, turvallisia, leikkisiä ja värimaailmalta sopivia jokaiseen kotiin. Ja yllättävää kyllä tämä ruokailusetti myös houkuttelee lapsen syömään. Mikä parasta ne istuvat täydellisesti taaperon käteen. Meillä Ässä tykkää syödä näillä välineillä, koska sopivat tosiaan hyvin suuhun ja käteen. Mukista ja ruokailuvälineistä saa hyvän otteen, joten vahinkojen määräkin minimoituu.
 

 

 
Ihanat ja yksinkertaiset kuvat kiinnostavat Ässää kovasti. "Mikä tää on? Onko elefantti?" Kuviot ovat hauskoja ja niistä tuntuu Ässällä riittävän juttua. "Juoko elefantti minun maidon?" Ja aivan yllättäen maito katoaa Ässän mukista. "Tämä on viitahepo, onko?" Seuraavaksi pohditaan juoko virtahevonen maitoa vai söisikö se porkkanoita.
 

 

 

 

Tällaisten keskustelujen siivittämä meillä on yllättäen kadonneet Ässän lautaselta kaikki ruuat. Sillä Ässän on nähtävä mikä kuva siellä lautasessa olikaan. Ja pitäähän sitä miettiä mitä kaikkia ruokia elefantit ja virtahevoset syövät. Makaronilaatikosta ainakin elefantit tuntuvat tykkäävän kovasti. Ja virtahevoset tykkäävät rouskutella porkkanoita samalla tavalla kuin hevoset tallilla.
 
Onko done by deer tuttu tuotemerkki? Jos ei ole, niin kannattaa kurkkaa done by deer:n internet-sivutinstagram sekä facebook, sieltä löytyy lisätietoja tuotteista sekä tuotemerkistä. Done by deerilla on paljon muutakin kuin astioita lapsille. Tuotemerkin alta löytyy mm. leluja, huonekaluja sekä petivaatteita. Kaikille on yhteistä moderni skandinaavinen muotoilu sekä lapsia inspiroivat värit, kuvat sekä materiaalit.
 

 

 
 
Nyt kannattaa seurata MäSäMutsi instagram tiliä, sillä sinne ilmaantuu maanantaihin mennessä pieni kilpailu done by deer Raffi-pehmolelusta. Instan puolelle on luvassa myös kuvia muista done by deerin tuotteista.
 
 
 

Kommentit (0)