Jäädessäni töistä äitiyslomalle jäi minulle viimein aikaa taas rakkaalle harrastukselleni, nimittäin sisustamiselle. Rakastan sisustamista, mutta raha on ollut hieman esteenä tai oikeammin hidasteena. Sisustaminen on yllättävän kallista, ainakin minun tyylilläni. Aina raahatessani kotiin uuden jutun, huomaan jo seuraavan kohdan vaativan muutosta. Ja tähän vielä lisätään vuodenajat sekä uutuudet, niin sisustaminen on jatkuvaa.
 
Koska rakastan vaihtelua, olen siirtynyt ostamaan osan kodin sisustustuotteista kirpputoreilta. Tämä on osoittautunut yllättävän haastavaksi. Useat myyjät pyytävät tavaroistaan uuden hintaa tai jopa yli. Myyjät eivät aina huomioi, että tuotteet tulevat tarjoukseen ja ovh ei päde kuin ostettaessa. Arvonlasku alkaa tapahtumaan heti, kun tavaran on kantanut kaupasta kotiin. Joidenkin tuotteiden arvo toki nousee ajan saatossa, esimerkkinä muumit, ihmiset ovat valmiita maksamaan käytetystä mukista moninkertaisen hinnan.
 
Itse etsin kirpputoreilta hyväkuntoisia ja edullisia sisustustuotteita sekä huonekaluja. Nyrkkisääntönä olen pyrkinyt pitämään kirpputori ostoksilla, että tuotteen pitää maksaa vähintään 50% vähemmän kuin kaupassa. Vaikka tuote olisi täysin käyttämätön, niin en ole valmis maksamaan ovh:ta ellei tuote ole loppuunmyyty ja haluan juuri sen. Koska vaatimukseni kirpputori ostoksilta ovat kovat, on löytöjen tekeminen työn takana.
 
Viimeisen parin kuukauden aikana on meidän koti alkanut saamaan toivottua uutta ilmettä. Imetysmaratonit ovat loistavia hetkiä nettikirppiksillä pyörimiseen. Löytöjen tekeminen vaatii melkein jatkuvaa päivystystä eri forumeissa, kuten huuto.net, tori sekä FB:n sisustuskirpputorit.
 

HUHTIKUUN KIRPPUTORI LÖYDÖT

 

 

 
 
 

 

 

Teinimonsterin huoneeseen löytyi juuri sopiva valaisin Facebookin kirpparilta. Valaisin on Eero Aarnion suunnittelema Ring lamp, joka on saanut idean suutarinlampusta. Aivan täydellinen valaisin nuoren huoneeseen. Mustasta väristä huolimatta tämä valaisin valaisee hyvin 12 neliöisen huoneen.
 
Keinutuoli löytyi Tori.fi -palvelusta. Haaveena oli löytää hyvä ja mukavasti istuttava keinutuoli imetysmaratoneihin sekä iltasatuhetkiin. Tämä Eimi Kalusteen keinutuoli olikin mieletön löytö. Tuoli oli kuin uusi ja juuri sopivan värinen meidän kotiin. Kaikenlisäksi keinutuoli on täyspuuta, joten on varmasti kestävä. Hintakin alle 10% uuden hinnasta.
 
Meillä on ollut pulaa tarjoiluastioista aina. Ne muistuu mieleen aina, kun vieraita tulee kylään. Nyt vastaan on tullut tämä valloittava Arabian Muumi - Ystävyys sarja, aivan täydellinen kesäkattauksiin ja lastenkutsuille. Käyttämättömät tarjoilukulho sekä -lautanen löytyi alle puoleen hintaan myös Tori.fi -palvelusta.
 
Millaisia löytöjä sinä olet tehnyt? Vai ostatko kaiken uutena?
 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016