Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain käytettyä, jotain lainattua, jotain saatua ja jotain sinistä!

 

 

 

 

 

Jotain uutta on Pikku Vaniljasta tilattu Babys onlyn ihana valkoinen kaukalopussi sekä Lil Decorin ihana tuttinauha. Jotain vanhaa ovat BeSafe izi go turvakaukalo, villahaalari sekä -tossut. Jotain käytettyä ovat nallepylly housut (Miia Metson kuopuksen Remun vanhat) ja body (perintöä Ässältä). Jotain lainattua on hattu. Jotain saatua ovat puuvilla tumput sekä byPinjan imetyskoru, joka on myös jotain sinistä. Tumput saatu Baby Showereissa lahjaksi ja imetyskoru saatu Pinjalta itseltään.
 
Tällaisissa tamineissa meidän vastasyntyneen olisi tarkoitus kotiutua sairaalasta, jahka hän nyt ensin päättäisi syntyä. Seuraavaksi kurkataan sitten minun sairaalakassiin.
 
 
 
Yhteistyössä byPinja
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016