Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain käytettyä, jotain lainattua, jotain saatua ja jotain sinistä!

 

 

 

 

 

Jotain uutta on Pikku Vaniljasta tilattu Babys onlyn ihana valkoinen kaukalopussi sekä Lil Decorin ihana tuttinauha. Jotain vanhaa ovat BeSafe izi go turvakaukalo, villahaalari sekä -tossut. Jotain käytettyä ovat nallepylly housut (Miia Metson kuopuksen Remun vanhat) ja body (perintöä Ässältä). Jotain lainattua on hattu. Jotain saatua ovat puuvilla tumput sekä byPinjan imetyskoru, joka on myös jotain sinistä. Tumput saatu Baby Showereissa lahjaksi ja imetyskoru saatu Pinjalta itseltään.
 
Tällaisissa tamineissa meidän vastasyntyneen olisi tarkoitus kotiutua sairaalasta, jahka hän nyt ensin päättäisi syntyä. Seuraavaksi kurkataan sitten minun sairaalakassiin.
 
 
 
Yhteistyössä byPinja
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016