Pitkästä aikaa kaupungilla, Helsingissä! Ja aivan yksin. Oli hauska laittaa pitkästä aikaa vähän meikkiä ja pohtia mitä vaatetta sitä laittaisi päälle, kun ei tarvinnut pohtia imetyksen onnistumista. Pitkällisen pohdin jälkeen päälleni valikoitui yksi minun suosikki mekoistani, Poola Katarynan kissat niityllä ja päälle Lumoan neuletakki. Täydellinen yhdistelmä.

Kuva: Heidi Korpela

 

Olen ihan täysin rakastunut näihin Poola Katarynan vaatteisiin ja koruihin. Ja tietenkin myöhäisheränneenä, kun niitä ei enää valmisteta. Nyt koluankin kirppareita ja yritän haalia itselleni koko malliston. Aika järjetöntä ja ehkä mahdotonta...

Jos sinulla on nurkissasi ylimääräisenä Poola Katarynan vaatteita tai koruja, laita viestiä niin voisin olla halukas ostamaan sen pois nurkistasi.

Kuva: Heidi Korpela

 

Oli aika huikee fiilis, kun sain juoda kahvini kuumana ja syödä croisanttini ilman, että joku kärttää maistiaisia tai varastaa kädestä.. Vaikka kahvilaksi oli valikoitunut Mumin kaffe, joka oli täynnä leikkiviä lapsia. Nautin joka ikisestä hetkestä täysillä. Seura oli tärkein. Oli mahtavaa päästä juttelemaan aikuisten kanssa ja vaihtaa ajatuksia bloggaamisesta Sinä olet aurinko -blogin Heidin ja Villi viisikko -blogin Marin kanssa. Sovimmekin jo uudet treffit Tampereelle huhtikuulle. Silloin menemme katsastamaan Tampereen lastenvaate tarjonnan sekä juoruamaan.

Tällaiset tilaisuudet ovat nykyään aika harvinaisia. Kolme lasta, remontti, kotityöt, harrastukset ja miehen työt haittaavat kotiäidin vapaa-aikaa. No ei, minusta vain on sukeutunut kotikissa. Viihdyn villasukissani ja rakentamassa legoista mitä huikeempia seikkailuja. Kaupungilla on mukava käydä aina välillä, mutta vielä mukavampaa on palata takaisin kotiin.

Ihanaa sunnuntai päivää kaikille! Tänään lasten kanssa suuntana Goexpo2018.

Kati  

Kommentit (0)