Olen kauneudenhoidon suhteen tuuliviiri. Minulla on kausia, kun hoidan ihoani - kuorin ja kosteutan. Toisinaan saatan jopa käydä kosmetologilla. Säännöllisiä kauneudenhoitorutiineja minulla ei ole, ellei lasketa joka aamuisia kasvojen pesuhetkiä, jolloin sipaisen kosteusvoiteen ja aurinkorasvan kasvoilleni. Olen kokenut erilaiset naamiot, kuorinnat ym. työläiksi ja aikaa vieviksi. Koska naamioita ja kuorintoja käytetään yleisestikin vain harvakseltaan, niin olen kokenut helpommaksi olla käyttämättä lainkaan. Pari kolme kertaa vuodessa saan hetkellisen kauneudenhoito boostin, jolloin kuorin, naamioin, pesen ja nypin parin viikon ajan, jonka jälkeen ihonhoitotuotteet saavat jäädä pölyttymään. 

Ikääntyessä tämä ihon hoitamattomuus on alkanut näkyä. Jalkapohjat ovat kuivat ja kantapäät halkeilevat. Silmäpussit ovat ilmestyneet, hentoisista juonteista puhumattakaan. Couperosa on alkanut näkyä entistä voimakkaammin. Ihoni huutaa kaikkialta laiminlyöntiäni. Nyt 36 vuotiaana olen alkanut heräämään todellisuuteen, en ole enää nuori ja ihoni tarvitsee hoitoa. Olen yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja olen etsinyt tuotteita, joiden käyttö olisi suhteellisen vaivatonta ja vaikutus näkyisi nopeasti, näin mielenkiinto tuotteen käyttöön säilyisi.

Jaloilleni ja silmänympärysiholleni löytyikin pelastus yllättävältä taholta, nimittäin teinini meikkilaatikosta. Sinne oli ilmestynyt Hulluilta päiviltä teinini paljon hekuttamat Kocostarin tuotesarjan jalka- ja silmänymprysnaamiot, joiden pakkaukset alkoivat houkuttaa minua. Koska teinini aina käyttää kaikkia minun tavaroitani, koin että nyt on minun vuoroni tullut testata hänen tavaroitaan. Joten tuumasta toimeen; lapset nukkumaan, musiikki soimaan ja rentoutumaan.

Nämä Kocostarin kosteuttavat jalkanaamiot ovat ihanat. 20min jaloissa nämä hauskat muovisukat ja jalat ovat muuttuneet astetta pehmeimmiksi. Naamioissa miellyttävä raikas ja mieto tuoksu. Hoidon jälkeen jalat tuntuvat virkeimmiltä ja kosteutetuille. Jalkoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen. Ylimääräinen voide vain hierotaan jalkoihin, joka imeytyy nopeasti. Kahden viikon aikana olen käyttänyt jalkanaamioita kuusi kertaa ja jalkapohjani ovat muuttuneet taas pehmeiksi. Ehdottomasti ovat hintansa arvoinen tuote. (Yksi pari maksaa 3,90-4,90€.)

Toinen Kocostarin tuote johon ihastuin oli Princess eye patch. Näiden silmänympärysnaamioiden luvataan kosteuttavan, kirkastavan ja raikastavan silmänympärysihoa. Muutaman viikon käytön jälkeen (hoitokertoja on takana kuusi), voin kertoa näiden ainakin kosteuttavan ja raikastavan silmänympärysihoa tehokkaasti. Lisäksi naamiot ovat vähentäneet turvotusta. Aivan täydellinen tuote väsyneelle kotiäidille, 10min ja väsymyksen merkit ovat poissa!

Kocostarin jalkanaamio sekä princess silmänympärysnaamiot ovat tuotteet, joihin rakastuin välittömästi ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Piti mennä ostamaan itselle omat tuotteet ja korvata teinille häneltä pihistetyt.

Mitkä ovat sinun kauneudenhoitorutiinisi? Entä suosikkituotteesi?

Terkuin, Kati

PS. Tämä postaus ei ole kaupallinen yhteistyö. En ole saanut suositusta vastaan minkäänlaista korvausta. :)

PPS. Seuraathan minua jo Facebookissa ja Instagramissa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Instagram