En voi vielä uskoa, että olen ensimmäistä kertaa ihan aikuisten oikeasti varautunut kevään tuloon lastenvaatteiden suhteen. Tämä on varmasti ensimmäinen kerta 14 vuoteen (eli ensimmäinen kerta ikinä), etten tule olemaan paniikissa etsimässä viimeisiä kokoja vaatekaupoista, kun kevät tuli yllättäen ja lapsille pitää saada ohuempaa vaatetta. Mutta niin se vaan on. Me olemme valmiina kevääseen!
 
Ässän kevätvaate ongelmaan toi ratkaisun MioMao Clothing Trient parkatakin muodossa, joka saatu blogiyhteistyönä. Nämä takit ovat muuten -30% alennuksessa MioMaon nettikaupassa. Takista kerrotaan näin:
 

"Skandinaavisella ilmeellä toteutettu parkatakki, jossa pirteä ja erottuva kuosi. Takeissa on vettähylkivä pinnoite, teipatut saumat ja vetoketjulliset taskut molemmilla sivuilla. Irroitettava huppu ja heijastinnauhat sivuilla lisäävät turvallisuudentunnetta. 

Nyt uutuutena kaikissa parkatakeissa irroitettava pehmoinen heijastinnalle, jonka voi sijoittaa joko takin vasempaan hihaan, tai oikeaan kylkeen. Parkatakkien hupuissa on myös tarrakiinnitteinen vaihdettava tupsu. Tupsuja on saatavilla eri värivaihtoehtoja myös erillistilauksena! 

Suomalaista suunnittelutyötä Helsingistä. 

Päällinen 100% pinnoitettu polyester Vuori 100% polyester"

 
Käyttökokemusta takista meillä ei tietenkään vielä ole, kun eihän nuo ilmat vielä ole sallinut talvihaalarista luopumista. Ensivaikutelma takista on, että se on aivan ihana. Värit ja leikkaus istuu omaan silmään täydellisesti. Takki tuntuu käteen laadukkaalle. Koot ovat takissa hieman tavallista isompia, joten jos empii kahden koon välillä, suosittelen ottamaan pienemmän. Hupun tupsu on ihana yksityiskohta. Ja tuo heijastinnalle! Ässä oli aivan myyty! Hänen oma nalle. Kylläpä sai pienen pojan helposti onnelliseksi. Nyt Ässä on koko ajan kinuamassa, koska saa laittaa takin päälle.
 
Kuvausrekvisiittana on Gugguun uusi water blue puuvillapipo sekä kaulahuivi. Gugguun asusteet ostettu Gugguun dropista. Lisänä on Polarn o Pyretin henkseleillä varustetut kuorihousut, jotka ovat FB-kirppari löytö. Tällaisissa tamineissa tullaan näkemään meidän Ässää tänä keväänä. Eikös olekin aika ihana kokonaisuus?

miomao-2miomao-4miomao-5

MioMao on aloittanut toimintansa vuonna 2013 Helsingissä. Alkujaan yritys perustettu tuottamaan skandinaavisen kauniita ja yksinkertaisia lasten ulkovaatteita, joita kehtaa esitellä ja pitää roikkumassa naulakossa. Ja tietenkin laadusta tinkimättä. MioMaon ensimmäinen tuote oli Ponoi haalari, joka nyt on harmikseni poistumassa mallistosta, (olisi pitänyt ostaa yksi jokaista kokoa varastoon). Trend parkatakit tulivat mallistoon keväällä 2016 kolmessa värissä. MioMaon ulkovaatteet ovat valmistettu Kiinassa. Ja nyt keväällä 2017 MioMao lanseeraa lasten ja aikuisten sisävaatemalliston nimeltä: Field view. Sisävaatemallistossa yhdistyy rentous, tyylikkyys ja persoonallisuus. Sisävaatteet valmistetaan Turkissa. Vaatemallistojen suunnittelijana on Sointu Petrell, joka on MioMao Clothing yrityksen takana.
 
miomao
 
Joko teillä on kevätvaatteet hommattu? 
Mikä sinulle on tärkeintä kevät vaatetuksessa?
 
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016