Vanamo Deco
Vanamo Deco
Tämä postaus on tehty kaupallisena yhteistyönä Vanamo Decon kanssa. Kuvien tyynynpäälliset on saatu Vanamo Decolta blogi- ja somenäkyvyyttä vastaan.

 

Vanamo Deco
Vanamo Deco

 

Vanamo Deco
Vanamo Deco
Vanamo Deco
Vanamo Deco

 

Sisustustyynyt ovat loistava tapa saada helposti (ja edullisesti) uutta ilmettä kotiin. Niiden väreillä ja materiaaleilla on hauska leikkiä. Meillä vaihdetaan sisustustyynyjen päällisiä yleensä vuoden aikojen sekä fiiliksen mukaan. Tyynynpäällisiä ei voi koskaan olla liikaa, sillä sitä ei koskaan tiedä, koska jokin huone kaipaa hieman vaihtelua.
 
Talven ajan meillä on melko väritöntä. Talven värit ovat olleet mustaa ja valkoista sekä harmaata erisävyissä. Nyt keväällä meidän talvinen harmaa-valko-musta olohuone alkoi kiljumaan väriä ja iloista ilmettä. Valon lisääntyessä kotikin alkaa vaatia piristystä ja värejä. Meidän väritön olohuone sai keväällä uutta ilmettä sekä väriä Vanamo Decon ihanilla tyynynpäällisillä.Tyynynpäälliset ovat valmistettu laadukkaasta Kide-kankaasta. Harmaan Kuura-tyynynpäällisen materiaalina on italialainen pellava ja luomupuuvilla. Turkoosi Vesi-tyynynpäällinen on valmistettu 100%  luomupuuvillasta. Nämä ovat hyvin kulutusta kestäviä ja ovat konepestäviä. Tyynynpäälliset ovat suunniteltu, kudottu ja ommeltu Suomessa. Tyynynpäällisten koko on 50x50, sisustyynyn koko olisi hyvä olla 60x60. Minulla on kuvissa sisustyynynä 50x50 koon tyyny ja se on aavistuksen liian pieni minun makuuni.
 
Vanamo Deco
Vanamo Deco

 

Vanamo Deco
Vanamo Deco

 

Vanamo Deco
Vanamo Deco

 

Vanamo Deco verkkokaupasta löytyy tyynynpäällisten lisäksi torkkupeittoja, sisustuskoreja, esiliinoja sekä muita keittiötekstiilejä. Myös kankaita on eri kudonnoilla sekä materiaaleista. Kaikki kankaat ja tuotteet ovat suunniteltu, kudottu ja ommeltu Suomessa. Suosittelen lämpimästi tutustamaan tähän pieneen kotimaiseen sisutustuotteiden valmistajaan.

 

Camala store
Camala store

 

Liinalapsi
Liinalapsi

Tämä sama Vanamon Kide Vesi löytyy minulta myös kantoliinana. Vanamo -kankaat ovatkin olleet minulle entuudesta tuttuja kantoliinoista sekä Wompat-repuista. Kantoliinat ja wompat-reput myy kotimainen Liinalapsi. Ihastuin kankaiden tyylikkääseen klassisen kauniiseen kudontaan, joka sopii skandinaaviseen makuun.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016