*kaupallinen yhteistyö Emmu:n kanssa.
 

 

Meille on eilen kotiutunut Nanny kätkythälytin suoraan laitteen maahantuojalta www.emmu.fi. Laite, jota olisin kuvaillut vielä muutama vuosi takaperin turhakkeeksi. Mutta viime aikaisten tapahtumien vuoksi olen alkanut muuttamaan mieltäni laitteen suhteen. Luottamusta juuri TÄMÄN laitteen suhteen herättää se, että se on sertifioitu lääkinnälliseksi laitteeksi ja sitä käytetään myös sairaaloissa.
 
Viimeisen parin vuoden aikana lähipiirissä kaksi vauvaa on pelastunut, kiitos kätkythälyttimen ja yhden läheisen on kohdannut lapsen kuolema. Viime aikoina on liikkunut somessa sekä lehdissä useita erilaisia läheltä piti tilanteita, joissa lapsi on lakannut yllättäen hengittämästä ja ilman vanhempien nopeaa regointia lapsi olisi menehtynyt. Kätkythälytin ei kuitenkaan suojaa kätkytkuolemalta (mikä on hyvä tiedostaa), mutta se mahdollistaa vanhemman regoinnin ja antaa mahdollisuuden. Joten viime vuosien tapahtumien vuoksi, alan perumaan puheeni turhakkeesta ja haluan antaa mahdollisuuden meille toimia, jos jotain tällaista käy. En voisi ikinä antaa itselleni anteeksi, jos en olisi kaikkeani tehnyt.

Millaisesta ihmelaitteesta on siis kyse? Tämä on suoraan kopioitu www.nannysuomi.info sivuilta:

 
  • Nanny on turvallinen, laadukas ja helppokäyttöinen vauvan hengityksen valvontaan suunniteltu laite, joka hälyttää äänekkäästi mikäli vauvan hengitystiheys laskee liikaa.
  • Aikainen hälytys antaa vanhemmille mahdollisuuden antaa ensiapua ja kutsua apua paikalle.
 

Nanny kätkythälytin lyhyesti:

 
  • Turvallinen - sertifioitu lääkinnälliseksi laitteeksi - käytössä myös sairaaloissa.
  • Helppokäyttöinen - koostuu vain kahdesta yksiköstä - ei monimutkaisia kytkentöjä
  • Helppo ja turvallinen langallinen laite ei ota langattoman tapaan häiriöitä esim radiosignaaleista.
  • Saattaa pelastaa lapsesi hengen.
  • Vanhemmat voivat levätä rauhassa lapsen nukkuessa - monitorissa vilkkuu vihreä valo vauvan hengityksen tahdissa
  • Patjakoko markkinoiden suurin - tarvitset vain yhden patjan!
  • Takuuaika markkinoiden pisimpiä (takuu 2 vuotta)
  • Laite koostuu kahdesta yksiköstä; hälytyslaite sekä vauvan patjan alle asennettava herkkä sensoripatja, joka tarkkailee jatkuvasti lapsesi toimintoja.

 

 

 

 

 

 

Ensi vaikutelma Nannysta on hyvä. Materiaalit tuntuvat erittäin laadukkaille ja suomen kielisen käyttöohjeen ansioista kokoaminen oli äärimmäisen helppoa. Asennuksen yhteydessä tuli testattua laitteen hälytysääni ja se on kova! Eli siihen kyllä varmasti herää koko talo. Mitoitukseltaan Nanny sopii täydellisesti meidän Stokken home cradle ensisänkyyn, peittäen melkein koko patjan. Nannyn monitoriin on kaksi eri pituista johtoa mukana, joista asensin lyhyimmän johdon. Vauva nukkuu (ainakin alkuun) samassa huoneessa meidän vanhempien kanssa,  voi monitorin näin ollen kiinnittää suoraan sängyn reunaan, josta se on hyvin nähtävillä makuuhuoneen alueella. Pakkauksen mukana tulee hauskat tarrat, joilla voi monitorin personalisoida oman näköiseksi. Nyt on sänky täysin valmis vauvaa varten. Tulen myöhemmin kertomaan käyttökokemuksia laitteesta.
 
Onko teille hommattu kätkythälytin? Mitä pidit siitä?
  
Tämä postaus on tehty yhteistyössä www.emmu.fi kanssa, josta Nanny kätkythälyttimen voi jokainen tilata kotiinsa turvaamaan vauvan ja vanhempien unta, sillä laite valvoo sinun puolestasi.

 

Kommentit (0)