Kaksplussan verkostobloggaajien keskuudessa polkaistiin marraskuussa #YllätäÄiti -kampanja. Saatesanat kampanjaan kuuluivat näin:

 
“Äidit juovat kahvin kylmänä ja syövät jäätelön lämpimänä, käyttävät rahansa lasten talvikenkiin ja kausivaatteisiin, siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausitolkulla ja muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, sisäliikuntavaatteet, mummon nimipäivät ja oikeankokoisten luistinten ostamisen ja teroittamisen. Kuka muistaa äitiä?
Kaksplussan verkostobloggaajat muistuttavat, että äitikin on ansainnut kahvinsa kuumana ja jäätelönsä kylmänä edes joskus. Mikä ilahduttaisi enemmän kuin toisen äidin antama ymmärrys, olalletaputus ja pieni yllätys? Eihän tässä yksin olla!Marraskuun ajan verkostobloggaajat yllättävät toisiaan pienillä lahjoilla. Kerää #YllätäÄiti-postauksista lahjaideat talteen ja yllätä sinäkin joku toinen äiti!” #YllätäÄiti #kahvikuumana
#YllätäÄiti #kahvikuumana

 

Arpakone arpoi minulle yllätettäväksi Kaksplussan ikioman kuopuksen, Cecilian Kun kaksi muuttuu kolmeksi-blogista. Nuoresta iästään huolimatta Cecilia vaikuttaa aivan ihanalla ja jalat maassa olevalle äidille ja nuorelle naiselle. Vaikka Cecilia on vasta 16-vuotias, hän tietää ja ymmärtää, ettei elämä ole aina helppoa. Monilta asioilta Cecilia muistuttaa minua saman ikäsenä. Siksi päädyinkin yllättämään Cecilian sellaisilla jutuilla, mitkä ilahduttaisi minuakin. Samaisia lahjoja minä sain joka vuosi isovanhemmiltani, niin kauan kuin mummi jaksoi vielä itse tehdä villasukkia. Nyt minä olen jatkanut mummini perinnettä ja jaan villasukkien tuomaa iloa ja lämpöä lähimmäisilleni.
 
Cecilian pakettiin päätyi minun tekemät ruttusukat äidille, lämmittämään tämän jalkoja talvi iltoina. Koska Cecilia päätti muuttaa kesken #YllätäÄiti -projektin, minulle tuli hieman lisäaikaa valmistella paketti, sillä en halunnut paketin seikkailevan postissa. Joten tein vielä Noalle omat polviin asti yltävät villasukat. Toivottavasti sukat ovat teille sopivat. Pakettiin lähti myös joulusuklaata sekä Niisku-neiti vihko, johon voi rustata vaikka joululahjatoiveet taikka joulun To do -listan. Tai sitten opiskeluun muistiin panoja varten. Toivottavasti lahja on sinulle mieleen.

#YllätäÄiti #kahvikuumana

Minun yllättäjäni oli Kiljusten blogin Minna. Blogi on ehdottomasti tutustumisen arvoinen perhe ja lifestyle -blogi. Eli jos et ole vielä käynyt tutustamassa blogiin, niin nyt kipin kapin tutustumaan. Minna on neljän lapsen äiti ja perhepäivähoitaja. Blogi on arjenmakuinen, täynnä ideoita ja mukavia sattumuksia, niin kuin nimestäkin voi päätellä.
 
Minnan lähettämästä lahjapaketista löytyi aikakausilehti, suklaata, naamioita, tarroja, muistivihkonen sekä kortteja. Lehtivalinta osui ja upposi kyllä minuun. Niin pitäisi tätä meidän kotia laittaa... Meillä on ollut tämä kodin kunnostus ja remontointi -projekti jo vuodesta 2008. Eikä ole valmista, ei lähimainkaan. Edelleen puuttuu listoja, on väliaikaisia sisustus- ja huonekaluratkaisuja, sekä osaa huoneista ei olla edes aloitettu kunnostaa. Mutta onneksi meillä on koko loppuelämä aikaa. Mutta sisustusvinkit ovat enemmän kuin tervetulleita, eli suuri kiitos tästä lehdestä. Itse en koskaan tule tällaisia ostaneeksi, aina vain haaveilen, mutta sitten jää äkillisen piheyden vuoksi.
 
Teinimonsteri sosialisoi jo kasvo- ja jalkanaamiot. Minä en kuulemma niitä enää tarvitse, peli on kuulemma jo menetetty... Ihana lapsi minulla. Ja se täytyy myös kertoa, että DaCapo on yksi minun lempisuklaista! Ja muutenkin suklaa... Se onkin tainnut tulla blogissani kaikille selväksi... Raskaus, mikä ihana tekosyy. :D
Kiitos tästä ihanasta yllätyksestä ja ihanista sanoista. Ja ihanaa joulun odotusta <3

#YllätäÄiti #kahvikuumana

 
Nyt kaikki tutut ja tuntemattomat mukaan tähän #YllätäÄiti -kampanjaan. Lahjan ei tarvitse olla iso eikä kallis. Sen ei tarvitse olla itsetehtyä. Eikä mitään erikoista. Pienikin muistaminen yllättää ja piristää. Pelkkä korttikin tuo jo hymyn huulille ja on merkki muistamisesta. Näytä, että välität!

 

Kommentit (0)