Novita polkulangasta polvisukat

Näiden sukkien ohjeen löysin vuoden 2011 Novita lehdestä. Sukat jäivät kummittelemaan mieleeni. Langat kävinkin pian ostamassa, mutta minulla on aina useita käsitöitä työn alle, niin langat unohtuivat, sekä sukat. Raskausaikana ohje osui taas silmiini ja päätin alkaa tekemään sukkia. Ensimmäistä sukkaa kutoessani tajusin jo haukanneeni aika ison palan. Lanka on ohutta ja neulominen erittäin hidasta. Tuntui ettei sukka valmistu koskaan. Ennen Ässän syntymää sain kuitenkin toisen sukista valmiiksi ja Ässän syntymän jälkeen aloitin tekemään toista sukkaan. Kesti vuoden saada pari valmiiksi! Kokonaisuudessa meni yli puolitoista vuotta sukkien tekemiseen. Mutta kärsivällisyys palkittiin. Sukista tuli aivat ihanat!!! Vai mitä mieltä sinä olet?
Novitan polku-langasta tehdyt villasukat Novitan polku-langasta tehdyt villasukat
Ohjeet sukkiin löydät täältä.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016