YoZen
YoZen

 

Lupasin talvella, että tänä vuonna esittelen lastemme vaatekaappien sisältöä sekä esittelen meidän suosikki lastenvaattemerkkejä. Ensimmäisenä haluan esitellä aivan uuden lastenvaatemerkin YoZenin. Tämä merkki hurmasi minut laadullaan, yksinkertaisella tyylikkyydellään sekä käytännöllisyydellään.
 
Olen aina pitänyt origameista. Ne ovat hentoja, kauniita, yksinkertaisia mutta kuitenkin monimutkaisia. Ne ovat herkkiä, mutta kuitenkin omalla tavallaan vahvoja. Niissä on paljon erilaisia ulottuvuuksia, joten niitä on hauska tutkia. Yläkoulu aikana viihdytin itseäni usein tunnilla tekemällä erilaisia origameja. Varsinkin historian sekä uskonnon tunnit olivat oivia origamien tekoon. Minusta tulikin melko taitava ja opin monimutkaisten origamien salat näiden tuntien aikana.
 
Origamien viehätys on osasyy, miksi ihastuin heti YoZenin kauniisiin ja yksinkertaisen tyylikkäisiinlastenvaatteisiin sekä koruihin. YoZen on valinnut lastenvaatemallistonsa kuvioksi joutsen-origamin. Joutsen on lintu, joka viehättää useita kauneudellaan ja uskollisuudellaan puolisoaan kohtaan. Joutsen on myös minun lempilintuni. Koruista löytyy joutsenen lisäksi mm. kyyhkynen sekä susi.
 
YoZen
YoZen
 
Origami
Origami
 
YoZenin lastenvaatteet ovat suunniteltu Suomessa ja valmistettu Portugalissa. Vaatteet valmistetaan kankaasta, joka on  95% orgaanista puuvillaa ja 5% elastaania. Vaatteet tuntuvat laadukkaille. Kangas on normaalia trikookangasta paksumpaa ja jämäkämpää, joten on todennäköisesti erittäin hyvin kulutusta kestävää. Meillä on vaatteita nyt käytetty  pari viikkoa ja pesty kolmesti, vaatteet ovat pitäneet todella hyvin ryhtinsä. Käyttöä ei vielä huomaa lainkaan.
 
Yozenin lastenvaatteet ovat suht pientä mitoitusta suomalaiseen makuun, joten suosittelen valikoimaan kokoa isomman, varsinkin jos halajaa hieman kasvuvaraa. Ässä on 92cm pitkä ja hänellä on kuvissa päällään koon 104/110 housut ja paita. Vielä näissä on hieman kasvuvaraa, housuissa enemmän kuin paidassa. Ässä onkin pitkä selkäinen lapsi.
 
Vastayntyneen kuvaus
Vastayntyneen kuvaus

 

YoZen on ihan ehdottomasti yksi meidän suosikki lastenvaatemerkeistä. Tulemme jännityksellä odottamaan seuraavaa mallistoa. Suosittelen käymään kurkkaamassa näitä vaatteita ja olemaan nopea, jos haluaa saada itselleen oikean koon. Mm. Ässän päällä olevasta YO ZEN -paidasta on jo koko 116-122 loppu.
 
Mitä mieltä sinä olet YoZenin vaatteista? 
Oletko päässyt jo näitä testaamaan?
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016