Meillä ei ole tapana erikoisemmin viettää pääsiäistä. Meillä ei ole pääsiäiskoristeita eikä meillä syödä pääsiäisruokia. Pääsiäinen on meille vain ihana pidennetty viikonloppu vapaa. Ei muuta. Tämä voi osittain johtua siitä, että emme juurikaan välitä perinteisistä pääsiäisruuista. Lammas usein maistuu villasukalle ja mämmi on vain kamalaa. Pashaa suostuu meillä vain Isimies syömään. Karitsan paistia olemme muutama vuotena tehneet ja se on ollut hyvää, mutta emme sitäkään ole mieltäneet niinkään pääsiäisruuaksi. Se on vain ruokaa, joka saattaa olla pääsiäisen aikaa tarjouksessa ja helpommin saatavilla.
Tänä pääsiäisenä me kuitenkin innostuimme Teinimonsterin kanssa MouMou -blogin Iinan totaaliöveri Kinder-kakusta. Bongasin Iinan tekemän kakun instagramista ja ruinasin heti reseptiä. Iina jakoikin reseptin blogissaan ja pääsimme kakkua testaamaan. Meitä varoitettiin, että kakku on äärimmäisen makea ja vie suklaahimon pois. Joten yksi lisäsyy tehdä juuri tätä kakkua. Tässä raskaudessa minulla mennytkin ihan liikaa suklaata, joten suklaaöverit ja sen jälkeinen suklaaähky olisikin enemmän kuin tervetullutta.

 

 

 

Tämä kakku  valmistuu todella nopeasti, joten vielä ehtii tälle pääsiäiselle sen valmistamaan. Minulla ja Teinimonsterilla meni kakun valmistamiseen kaikkiaan n. 5h, joka sisälsi jäähdyttämisen. Ohje kakkuun löytyy Iinan blogista linkin takaa. Suosittelen lämpimästi tätä kakkua, joten käy nappaamassa ohje Iinalta.

 

Tämän kakun jälkeen ei kyllä vähään aikaa meillä syödä herkkuja, aivan kuten Iina lupasi. On todellakin niin makea kuin on varoitettu. Kakku kuitenkin vie kielen mennessään ja maistuu taivaallisen hyvälle. Aivan täydellinen. Kiitos Iina ohjeesta. <3
Mitä teillä syötiin pääsiäisenä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016