Meillä alkoi hiihtoloma. Ja lompakossa rahaa tasan 0€. Pankkitilillä hieman enemmän, mutta se kaikki on tarkoitettu ruokaan. Ei siis kuullosta kovin kivalle lomalle, ei ainakaan Teinimonsterin mielestä. Tilannetta pahentaa, kun kaikki Teinimonsterin kaverit ovat jossain. Suurin huoli Teinimonsterilla on, että onko hänellä mitään kerrottavaa lomasta. Nykyään pitää olla elämyksiä, matkoja ja huvituksia.  

 

Eli mikä meille neuvoksi? Ei ylimääräistä rahaa ja jotain pitäisi tehdä. Onneksi olen aina ollut suhteellisen luova keksimään kaikenlaista puuhaa. Joten olen suunnitellut meille tekemistä erittäin pienellä lähes 0-budjetilla. Meidän hiihtoloma suunnitelmat ovat siis seuraavanlaiset:

  • Pulkkamäkeen eväiden kanssa
  • Vaellusretki talviseen metsään
  • Päiväretki Porvooseen
  • Helsinki illalla, käydään katsomassa laivoja ja valoja sekä valokuvataan
  • Poiketaan lähialueiden tiloilla katsomassa eläimiä ja maistelemassa luomutuotteita
  • Leivotaan ja tehdään yhdessä ruokaa
  • Käydään viettämässä yksi hemmottelupäivä, jolloin pannaan hieman visaa vinkumaan
  • Tehdään inventaario tarpeettomista tavaroista ja pannaan ne myyntiin
  • Leffa-päivä, jolloin vietetään koko päivä sohvalla katsellen leffoja ja syöden herkkuja
Lisäksi minulla on suunnitelmana lukea ainakin kaksi kirjaa, katsoa muutama elokuva ja kutoa villasukkia. Eli erittäin rentouttava hiihtoloma meillä tiedossa. Hiihtoloman kohokohta on luultavasti äidin ja tyttären hemmottelupäivä. Ja se tulee meille kummallekin tarpeeseen.
 
 
 
Millaisia lomasuunnitelmia teillä on?
 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016