Lastenhuoneen sisustus

Muistan kuinka reilu kaksi vuotta sitten kannoimme innoissamme vauvan tavaroita tähän pieneen huoneeseen. Olimme iloisia hienoista löydöistä kirpputoreilta ja vanhoista aarteista meidän varastossa. Ostimme hieman uutta ja osan tein itse. Tuunattiin ja maalattiin. Huone näytti täydelliselle meidän silmissä vielä reilu vuosi sitten.
 
Jouluna havahduin todellisuuteen. Meidän lastenhuone on kamala! Ihan oikeasti. Jos joku on luullut, että meillä bloggareilla on aina siistiä ja asunto kuin suoraan sisustuslehdestä, niin haluan nyt aivan samantien korjata tämän käsityksen. Meillä ei todellakaan ole ja todisteena ovat nämä kuvat. Näissä ei ole käytetty mitään filttereitä, tämä on siis totisinta totta. Ei ole designs huonekaluja, eikä tavarat ole aina (koskaan) järjestyksessä. Pölyäkin löytyy ja paikat ovat aina hieman rempallaan.

Lastenhuoneen sisustus

Tämä on huone, minkä pitäisi inspiroida lasta leikkimään ja olla viihtyisä. Tämän pitäisi olla kahden vuoden päästä kahden lapsen huone. Oma pieni turvapaikka. Ja kuten kuvista näkee, huone on kaikkea muuta kuin sen pitäisi olla. Huonekalut eivät sovi yhteen lainkaan. Kaiken lisäksi ne ovat erittäin epäkäytännölliset. Huoneen pitäminen järjestyksessä on mahdoton tehtävä.

Lastenhuoneen sisustus

Olen päättänyt haastaa itseni ja aion saada tämän huoneen viihtyisäksi. Tavoitteena on uusi ja ihana lastenhuone, johon sopii tulevaisuudessa mukavasti kaksi lasta. Huoneen strategiset mitat ovat: leveys 257cm ja pituus 275cm. Huoneen todellinen pituus on 345cm, mutta pituudessa huomioitu vaatekaappi sekä oven aukeaminen huoneeseen sisään. Nyt toivoisin lukijoilta vinkkejä huoneen sisustukseen. Eli linkatkaa tai laittakaa yksityisviestinä erilaisia sisustusratkaisuja. Apuja/vinkkejä otetaan vastaan, niin värimaailman, sisustustuotteiden kuin huonekalujen suhteen.

 

Kommentit (0)