Jalanjälkikortti

Isänpäivä lähestyy. Pohdittiin Ässän kanssa miten voisimme ilahduttaa isää sekä isoisiä. Tänä vuonna tuntui jotenkin extra haastavalle kehitellä kivaa sekä persoonallista isänpäivälahjaa tuolle ihanalle lasteni isälle. Tavallinen bokserit ja sukat eivät tuntuneet tällä kertaa sopivalle muistamiselle. Pyysin Ässältä ideoita mitä voisimme isälle hommata lahjaksi.

Moottoripyörä! Tai sitten iso moottoriauto! Eiku ostetaan juna, sellanen oikea juna!

Joo, kiitos kulta näistä aivan loistavista lahjaideoista, mutta äidillä ei ikävä kyllä ole mahdollisuutta tuollaisia lahjoja isälle ostaa.

Suuntasimme lopulta ostoskeskukseen pohtimaan tätä meidän ongelmaa. Kiersimme useassa kaupassa, kunnes pääsimme yhteisymmärrykseen mikä on paras lahja isälle. Päädyimme ostamaan kirjan, salmiakkia ja tekemään itsekortin, johon Ässä halusi painaa jalanjäljet. Ässä oli niin innoissaan tästä lahjasta, että on jo moneen kertaan meinannut lipsauttaa sen. Täytyy nostaa hattua, miten hyvin tuo vajaa kolme vee osaa sulkea suunsa, kun näyttää merkkiä joka muistuttaa salaisuudesta. Tämän jälkeen hän lähteekin kihertäen omaan huoneeseen. Tämä on ihan parhautta! Oman ihanan lapsen into, tekee asioista aina kymmenen kertaa ihanampia ja jännittävämpiä.

Jalanjälkikortti

Perusvoide
Mustaa kartonkia
Talkkia
Hiuslakkaa
Rasvaa lapsen jalkapohjat huolellisesti perusrasvalla. Paina kartonki lapsen jalkapohjia vasten. Isompi lapsi voi astua itse kartongin päälle. Kartonkia ei saa hieroa jalkaa vasten, muutoin tulee suttanen jälki. Varo ettei tule useampia painalluksia ja varmista, että koko jalkapohja on painautunut kartonkia vasten. Sirottele reilusti talkkia päälle ja puhalla ylimääräiset pois. Viimeistele kortti hiuslakalla, jolloin talkki kiinnittyy kortiin.
Näitä kortteja oli ihana askarrella. Samalla syntyi Silmun muistojen laatikkoon 6kk muiston kohdalle jalan- ja kädenjäljet.
Millaisia isänpäiväkortteja teillä valmistetaan?
 
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016