Minä rakastan käsitöiden tekemistä. Minulla onkin usein suunnitteilla useita projekteja. Tällä hetkellä suunnittelen tekeväni itselle tunikoita, kunhan saan piirrettyä kaavat sellaiseen tunikaan, joka istuu minulle. Lisäksi suunnittelen kuviovillasukkia ja sekä Ässälle talveksi villahaalaria.  Työn alla minulla on tällä hetkellä kolme projektia, mikä on todella vähän. Viimeisin projekti minkä sain juuri päätökseen on pitkään työn alla olleet ruokalaput. Syy miksi näiden tekemiseen meni aikaa, johtuu täysin omasta hajamielisyydestä. Tarvikkeiden ostamiseen meni kohtuuttomasti aikaa. Kun olin kankaat saanut ostettua, puuttui vinonauha. Sitten ei ollut oikean väristä lankaa. Tarranauha liian vähän. Mutta pääasia on, että ne on nyt tehty. Mitäs mieltä olette?  

Ruokalaput

 
TARVIKKEET:
 
Eco-PUL kosteussulkukangasta
vinonauhaa
tarranauhaa
lankaa
sakset
nuppineuloja
ompelukone
 
 
Pul-kankaat tilasin Tuttimaakarilta, jossa myydään kangasta vaippapaloina. Yhdestä vaippapalasta tulee kaksi ruokalappua. Kaavat piirtelin äitiyspakkauksesta tulleesta ruokalapusta. Sen verran muuttelin kaavaa, että tein ruokalapusta hieman pidemmän, jolloin lapun saa lautasen alle, näin vältytään ylimääräiseltä sotkulta ruokatilanteissa. Lisäsin myös ruokalappuun vinonauhasta tehdyn renksun, josta lapun saa kivasti roikkumaan. Neljän ruokalapun tekemiseen minulla meni rahaa n. 16€, eli melko edulliseksi tulivat.
 
Ruokalappujen teossa hieman oikaisin tapani mukaan. En jaksanut ommella vinonauhaa molemmin puolin, enkä myöskään silittää taitosta. Nuppineuloja tuli myös säästeltyä. En tiedä säästinkö lainkaan aikaa tällä oikomisella, sillä sain purkaa muutamaan otteeseen, kun huomasin kankaan karanneen vinonauhan välistä. Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen. Ja se on kai se pääasia, vai mitä?
 
 
 
 
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016