Bugaboo Buffalo / BabyPlus
*kaupallinen yhteistyö Babyplussan kanssa
 
                      Muutama viikko sitten päätin toteuttaa haaveeni ja ostaa meille Bugaboot. Ässän vauva-aikana aloin haaveilemaan Bugaboon vaunuista, jotka ovat lastenvaunujen Ferrarit kaikkine hienoine lisävarusteneineen ja vaihdettavine kankaineen. Olimme kuitenkin ehtineet ostaa Emmaljungan duo edge vaunut, joten toiset kalliit vaunut eivät tulleet kysymykseenkään. Turhamaisuuteni yritti muutamaan otteeseen nostaa päätään, mutta onnistuin pitämään sen kurissa ja kukkaron nyörit tiukasti kiinni.
 
Silmun raskausaikana haave Bugaboista, nousi uudelleen pintaan, mutta jälleen järki voitti ja turhamaisuus sai jäädä taka-alalle, enkä rynnännyt vaunukaupoille. Ässän emmaljungat olivat ehjät ja erittäin toimivat, joten emme tarvinneet oikeasti uusia vaunuja. Ainoa ongelma vanhojen vaunujen kanssa oli, etteivät ne yksinkertaisesti mahdu kuin osissa uuden autoni tavaratilaan. Joten pari viikkoa sitten kyllästyin vaunujen kanssa taiteilemiseen ja luovutin. Annoin periksi turhamaisuudelleni ja päädyin tilaamaan haaveilemani bugikset. Ostosta selittelen sillä, että vaunut ovat laadukkaat, niillä kolmen vuoden takuu, hyvä jälleenmyyntiarvo ja ne menee pieneen tilaan. Lisäbonuksena vaihdettavien kankaiden ja lisävarusteiden avulla saan tyydytettyä vaihtelunhaluani niin paljon kuin lompakko vain kestää.
 
 
Kun ostopäätös kärryistä oli tehty, aloin tekemään hintavertailua bugiksista ja sain huomata, että Suomessa vain kaksi yritystä myy kyseisiä vaunuja. Kummassakin liikkeessä haluamani Buffalot ovat tilaustuote ja hinta sama eli aivan sama mistä vaunut ostaa. Lopulta päädyin tutkimaan saisinko itse tilattua vaunut valmistajalta, mahdollisesti jopa edullisemmin. Tutkimusta tehdessäni löysin BabyPlus nimisen liikkeen Hollannista, joka myy Bugaboo vaunuja ja toimittaa ne myös Suomeen. Yrityksen verkkosivut ovat myös englanniksi, joten tuotetiedot, toimitusehdot sekä muut tärkeät tiedot löytyi helposti. Yhtä tärkeintä tietoa lukuunottamatta...
 
 
BabyPlussan sivuilta ei löytynyt Bugaboon vaunuille hintoja. Kaikkien lisäosien sekä muiden vaunuvalmistajien hinnat olivat kyllä esillä. Bugaboiden hinnat pitää tiedustella sähköpostilla yrityksen asiakaspalvelusta. Tuskailin tätä hetken, mutta päädyin kuitenkin lähettämään Buffaloista tiedustelun. Olin kuullut, että Hollannista tilattuna Bugaboot voisi saada halvemmalla, mikä motivoi takertelemaan kysymykset himoitsemistani vaunuista. Ja onneksi päädyin tiedustelemaan vaunuja. Vastaus kysymyksiini tuli muutamassa tunnissa. Lisäksi BabyPlussan henkilökunta auttoi tilauksen teossa ja kertoivat  vaunuista, lisävarusteista sekä toimituksesta. Ystävällinen asiakaspalvelu teki vaikutuksen ja 21.7. lähti tilaus Bugaboo buffaloista.
 
 

Bugaboo Buffalo / BabyPlusBugaboo Buffalo / BabyPlusBugaboo Buffalo / BabyPlus

Sain tilausvahvistuksen sähköpostiini heti ja BabyPlus teki tehtaalle haluamani tilauksen. Toimitusajaksi arvioitiin 3-4 viikkoa. Sain valita maksanko vaunut heti vai sitten kun tehdas on toimittanut vaunut BabyPlussalle. Sain sähköpostiini maksulinkin, josta pääsin valikoimaan maksutavan ja maksamaan vaunut. Jännittyneenä jäin odottamaan mitä tuleman pitää. Olinhan lukenut monia kauhutarinoita, kuinka tavarat ovat kadonneet tai oli toimitettu väärät tuotteet, eikä reklamaatiot tai palautukset ole onnistunut.
 
 
Tänään saapuivat Bugaboo Buffalot kotiovelle. En voinut uskoa silmiä, kun DHL:n kuriiri soitti tänä aamuna ovikelloa ja kantoi suuren paketin sisään, jonka kyljessä komeili Bugaboon logo. Vaunut saapuivat reilussa kahdessa viikossa tilauksesta. Reilusti nopeammin kuin arvioitiin. Paketista löytyi kaikki tilatut tavarat täysin vahingoittumattomana. Kaikki oli pakattu hyvin styroksiin sekä kuplamuovin sisään. Voin erittäin lämpimästi suositella BabyPlussaa. Erittäin hyvä asiakaspalvelu, jos asionti onnistui englanniksi (tai Hollanniksi), sekä erittäin nopeat toimitukset.
 
 
Vaunut saapuivat osissa, jota hieman jännitin kun ei ollut myyjää auttamassa kasaamisessa. Vaunujen mukana tuli ohjekirja, josta löytyi ohjeet myös suomen kielellä. Saimme  Teinimonsterin kanssa yhteispelillä vaunut kasaan todella nopeasti ja ilman tuskan hikeä. Nopean testikierroksen jälkeen voin sanoa, että nämä vaunut ovat hintansa arvoiset. Palailen myöhemmin vielä vaunujen käyttökokemuksiin.
 
 
*Bugaboo Buffaloista saatu alennus blogi näkyvyyttä vastaan.
 
 

Kommentit (0)