*kaupallinen yhteistyö

bObbles-2

Oleko jo törmännyt bOblesiin? Niitä on ollut myynnissä Suomessa jo jonkin aikaa ja niihin on voinut törmätä mm. lasten sisäleikkipuistoissa, ostoskeskusten leikkipaikoilla taikka lapsiparkeissa. Geffer toimittaa bOblesia Suomeen jälleenmyyjille sekä myy niitä omassa verkokaupassaan. bOblesista sanotaan mm. näin:
 

"bObles suunnittelee kauniita, toimivia ja innostavia huonekaluja, joiden muotoilu edistää lapsen motoristen taitojen kehitystä. bObles uskoo vahvasti, että lapselle on paljon hyötyä siitä, että hän saa olla aktiivinen ja käyttää omaa kehoaan. Liikkuminen ja kehon tuntemus lisäävät muun muassa itseluottamusta ja oppimiskykyä. bObles haluaa tukea tätä ja suunnittelee siksi monikäyttöisiä huonekaluja, joilla lapset haluavat leikkiä ja jotka vanhemmat haluavat koteihinsa."

bObbles-3

bObbles

 

Me tutustuimme ensimmäisen kerran bOblesiin viime syksynä erään ostoskeskuksen leikkipaikalla. Ässä innostui näistä viehättävistä leikkimielisistä huonekaluista heti. Aluksi Ässä arasteli bOblesien päälle kiipeämistä, mutta nähdessään miten muut lapset leikkivät niillä, lähti mukaan touhuun. Ässä rakenteli bObleseista majoja, keinui, tasapainoili ja pomppi. Olin hämmästynyt, miten hyvin Ässä pystyi pitämään tasapainonsa keinuvan bOblesin päällä. Millään ei meinannut saada poikaa lähtemään kotiin, olisi halunnut ottaa mukaan muutaman.
 
bOblesit ovat kevyitä ja lapsi pystyy helposti liikutella niitä huoneesta toiseen. Ne ovat helppo puhdistaa tarvittaessa pyyhkimällä kostealla. bOblesit ovat pehmeitä ja niistä saa hyvän otteen. Pinta on erittäin mukavan tuntuinen, joten sopii hyvin paljaille varpaille. Ja mikä parasta bObleseja saa useissa eri väreissä, myös useaan sisustukseen sopivia hillittyjä värejä. Sain Gefferiltä yhteistyönä meille kotiin sinisen elefantin sekä harmaan kilpikonnan. Nämä olivat Ässän suosikit leikkipaikalla. Saimme myös arvottavaksi yhden harmaan kilpikonnan.

bObblesbObbles-2  

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla