Kirjoitukset avainsanalla Lastentarvikkeet

*Kaupallinen yhteistyö Papa´s bike kanssa

Kesä ja pyöräilykausi lähestyvät. Aurinko lämmittää ihanasti. Puihin on alkanut ilmestyä silmuja. Linnut laulaa ja joutsenet ovat palaneet etelästä. Lumet ovat jo melkein kokonaan sulaneet. Enää pieniä muistoja talvesta löytyy ojista ja metsästä. Varmana kesään merkkinä voidaan pitää lakaisukoneen jyrinää, joka putsaa tiet ja nostaa hiekkapölyn ilmaan. Ihanaa!

Meillä on korkattu jo pyöräilykausi, kun saimme muutama viikko takaperin Papa´s bikelta Frog lastenpyörä bloginäkyvyyttä vastaan. Pyörän saatuaan Ässä on treenannut ahkerasti pyöräilyä ja on oppinut ajamaan pyörällä. Tämän kesän juttu meillä on ehdottomasti pyöräily. 

Frog lastenpyörä

Frog lastenpyörällä lapsen on helppo opetella pyöräilemään. Ne on suunniteltu juuri lasten tarpeita ja kokoa ajatellen. Frog-pyörä on erittäin kevyt, joten lapsen on helppo käsitellä sitä. Keveyden ansiosta ylämäetkin sujuu ilman apua pienemmältäkin polkijalta. Puuttuva jalkajarru huoletti alkuun, mutta turhaan. Ässä oppi todella nopeasti käsijarrun käytön. Kunnollisella pyörällä lapsi polkee mielellään ja mikä parasta, näissä Frog pyörissä on erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo. 

Pyöräilemään oppiminen tapahtui meillä erittäin nopeasti. Neljällä kerralla Ässä tarvitsi tukea tasapainon pitämiseksi. Viidennellä kerralla tarvittiin enää lähdössä apua. Ja nyt kolme viikkoa myöhemmin Ässä ei tarvitse lainkaan apua. 6km pyörälenkit taittuvat kevyesti.

Nyt on hyvä aika hommata lapsille pyörät, sillä Papa´s bike tarjoaa kaikille 5% alennuksen Frog lastenpyöristä aina 31.4.2018 saakka, kun mainitsee kassalla Koivulan emäntä -blogin. Jos pyörästä toivoo tiettyä väriä, niin myymälään kannattaa soittaa etukäteen, jotta toivottua väriä on varmasti jäljellä. Papa´s bike löytyy Lauttasaaresta (Lauttasaarentie 14) hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. 

Joko teillä on pyöräilykausi korkattu?

Aurinkoisia pyöräilykelejä, Kati

PS. Joko seuraat Koivulan emäntää Facebookissa ja Instagramissa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Minä olen syntyperäinen helsinkiläinen, jossa asuin 25 ensimmäistä elinvuottani ennen kuin muutimme maalle. Nyt 10 vuodessa olen maalaistanut ja helsinkiläisyydestä ei ole muuta jäljellä kuin kiinnostus uutuuksiin, muotiin ja rakkaus kaupunkia kohtaan. Maalaisminäni on pitänyt minut käytännöllisenä ja kulutusta tarkkailevana jo usean vuoden, joten en ole lastentarvikeshoppailuhysteriassa antanut itselleni valtaa mennä kaikkiin kotkotuksiin mukaan. En ennen kuin syksyllä, minulle tarjottiin yhteistyötä Babyplussalta Bugaboiden tiimoilta. Kerroinkin aikaisemmin syksyllä miten Bugaboiden tilaus Hollannista onnistui.
Mitä lastenvaunuihin ja -rattaisiin tulee suomalaisissa perheissä on tuntuu olevan selkeä kolmiajako. Joko pitää olla Bugaboot, Emmaljungat tai sitten jotkut ihan muut. Kaupunkilaisvanhempien suosiossa on Bugaboot ja maalla asuvilla Emmaljungat. Miksi näin, syitä on varmasti monia. Käyttöominaisuudet, ulkonäkö, hinta yms. Miksi toiset suosii Emmaljungia ja toiset Bugabooita? Omistan tällä hetkellä kummankin merkkiset lasten yhdistelmävaunut: Bugaboo Buffalo ja Emmaljunga Duo Edge sport-rungolla, joten tein pienen vertailun näistä kahdesta täysin erilaisesta vaunusta.

 BOGABOO BUFFALO PLUSSAT

Kevyet (painaa vain vajaa 12kg)
Kevyet työntää
Ketterät / liikkuminen ahtaissa tiloissa helppoa
Helppo kasaus
Menee pieneen tilaan
Varaosilla muokattavissa kaikkien tarpeisiin
Hyvät säätöominaisuudet
Istuinmukavuus (kuppipenkki)

 BOGABOO BUFFALO MIINUKSET

Ei ole jousitusta / hiekkatiellä tai mukulakivetyksellä tuleva tärinä ottaa ranteisiin
Tuntuvat heppoisille
Ratasosassa ei ole jalkapeittoa
Vaunukoppa kova
Vaunukoppa ja istuinosa menevät samaan kehikkoon / ei voida vaihtaa lennossa, ellei ole kahta kehikkoa
Kaikki lisäosat maksavat erikseen (hyttysverkko, sadesuoja...)
Vaunukoppa jää nopeasti pieneksi
98cm lapselle ratasistuin alkaa olla jo pieni
Auraamattomalla tiellä kulkeminen mahdotonta

EMMALJUNGA DUO EDGE SPORT PLUSSAT

Lämmin tilava vaunukoppa
Vaunukopassa saa nostettua päätä, jolloin menee pidempään
Integroitu hyttysverkko
Tukevat
Koppaa ja istuinosaa helppo vaihdella tarvittaessa
Vaunujen mukana tulee yhteensopiva sadesuoja
Integroitu hyttysverkko ja UV-suoja
Ratasituin tilava (nelivuotias 104cm mahtuu hyvin)
Heittoaisa, istuin suunnan muuttaminen helppoa
Kulkevat maastossa kuin maastossa
Tilava tavarakori

EMMALJUNGA DUO EDGE SPORT MIINUKSET

Painavat (noin. 16kg istuinosalla)
Raskaat työntää
Ahtaissa tiloissa liikkuminen lähes mahdotonta
Kasattuna vie ison tilan (ei mahdu vaunukopan kanssa farmari Toyota Avensiksen takakonttiin)
Kun katsoo plussia ja miinuksia voi hyvin ymmärtää miksi maalla asuvat suosivat Emmaljungaa ja kaupunkilaiset Bugaboota. Bugaboon suosio ei yhtään ihmetytä, nämä ovat aivan loistavat vaunut. Ketterät, kulkevat helposti, tyylikkäät, menevät todella pieneen tilaan ja kasaaminen todella helppoa. Vaihtelunhaluisille Bugaboo tarjoaa todella paljon erilaisia lisävarusteita. Vaunuista saa hetkessä aivan erinäköiset vaihtamalla kuomua.
Jos saisin valita vain yhdet yhdistelmävaunut meidän perheen käyttöön, valikoisin todennäköisesti kuitenkin Emmaljungat. Maalla asuessa ja pitkiä kävelylenkkejä koirien kanssa tekevälle nämä ovat yksinkertaisesti käytännöllisimmät ja mukavammat. Bugaboilla pärjäisi varmasti ihan hyvin. Ongelmia tulisi talvella jos teitä ei ole aurattu ja pidemmässä juoksussa hiekkateillä tuleva tärinä alkaa tuntumaan ranteissa. Mutta jos on mahdollisuus hommata kummatkin, niin ehdottomasti. Jos liikkuu paljon kaupugilla ja ostoskeskuksissa Emmaljungat alkavat tuntumaan aivan liian kömpelöille, eikä niitä saa oikein raahattua mukana.
Eli kaupunkiolosuihteisiin ehdoton valinta on Bugaboot ja maalle Emmaljungat
 
Vaunuista saatu alennus blogipostautsta vastaan - Yhteistyö Babyplussan kanssa
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Bugaboo Buffalo / BabyPlus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muutama viikko sitten päätin toteuttaa haaveeni ja ostaa meille Bugaboot. Ässän vauva-aikana aloin haaveilemaan Bugaboon vaunuista, jotka ovat lastenvaunujen Ferrarit kaikkine hienoine lisävarusteneineen ja vaihdettavine kankaineen. Olimme kuitenkin ehtineet ostaa Emmaljungan duo edge vaunut, joten toiset kalliit vaunut eivät tulleet kysymykseenkään. Turhamaisuuteni yritti muutamaan otteeseen nostaa päätään, mutta onnistuin pitämään sen kurissa ja kukkaron nyörit tiukasti kiinni.

Silmun raskausaikana haave Bugaboista, nousi uudelleen pintaan, mutta jälleen järki voitti ja turhamaisuus sai jäädä taka-alalle, enkä rynnännyt vaunukaupoille. Ässän emmaljungat olivat ehjät ja erittäin toimivat, joten emme tarvinneet oikeasti uusia vaunuja. Ainoa ongelma vanhojen vaunujen kanssa oli, etteivät ne yksinkertaisesti mahdu kuin osissa uuden autoni tavaratilaan. Joten pari viikkoa sitten kyllästyin vaunujen kanssa taiteilemiseen ja luovutin. Annoin periksi turhamaisuudelleni ja päädyin tilaamaan haaveilemani bugikset. Ostosta selittelen sillä, että vaunut ovat laadukkaat, niillä kolmen vuoden takuu, hyvä jälleenmyyntiarvo ja ne menee pieneen tilaan. Lisäbonuksena vaihdettavien kankaiden ja lisävarusteiden avulla saan tyydytettyä vaihtelunhaluani niin paljon kuin lompakko vain kestää.
Kun ostopäätös kärryistä oli tehty, aloin tekemään hintavertailua bugiksista ja sain huomata, että Suomessa vain kaksi yritystä myy kyseisiä vaunuja. Kummassakin liikkeessä haluamani Buffalot ovat tilaustuote ja hinta sama eli aivan sama mistä vaunut ostaa. Lopulta päädyin tutkimaan saisinko itse tilattua vaunut valmistajalta, mahdollisesti jopa edullisemmin. Tutkimusta tehdessäni löysin BabyPlus nimisen liikkeen Hollannista, joka myy Bugaboo vaunuja ja toimittaa ne myös Suomeen. Yrityksen verkkosivut ovat myös englanniksi, joten tuotetiedot, toimitusehdot sekä muut tärkeät tiedot löytyi helposti. Yhtä tärkeintä tietoa lukuunottamatta...
BabyPlussan sivuilta ei löytynyt Bugaboon vaunuille hintoja. Kaikkien lisäosien sekä muiden vaunuvalmistajien hinnat olivat kyllä esillä. Bugaboiden hinnat pitää tiedustella sähköpostilla yrityksen asiakaspalvelusta. Tuskailin tätä hetken, mutta päädyin kuitenkin lähettämään Buffaloista tiedustelun. Olin kuullut, että Hollannista tilattuna Bugaboot voisi saada halvemmalla, mikä motivoi takertelemaan kysymykset himoitsemistani vaunuista. Ja onneksi päädyin tiedustelemaan vaunuja. Vastaus kysymyksiini tuli muutamassa tunnissa. Lisäksi BabyPlussan henkilökunta auttoi tilauksen teossa ja kertoivat  vaunuista, lisävarusteista sekä toimituksesta. Ystävällinen asiakaspalvelu teki vaikutuksen ja 21.7. lähti tilaus Bugaboo buffaloista.

Bugaboo Buffalo / BabyPlus
Bugaboo Buffalo / BabyPlus
Bugaboo Buffalo / BabyPlus

Sain tilausvahvistuksen sähköpostiini heti ja BabyPlus teki tehtaalle haluamani tilauksen. Toimitusajaksi arvioitiin 3-4 viikkoa. Sain valita maksanko vaunut heti vai sitten kun tehdas on toimittanut vaunut BabyPlussalle. Sain sähköpostiini maksulinkin, josta pääsin valikoimaan maksutavan ja maksamaan vaunut. Jännittyneenä jäin odottamaan mitä tuleman pitää. Olinhan lukenut monia kauhutarinoita, kuinka tavarat ovat kadonneet tai oli toimitettu väärät tuotteet, eikä reklamaatiot tai palautukset ole onnistunut.
Tänään saapuivat Bugaboo Buffalot kotiovelle. En voinut uskoa silmiä, kun DHL:n kuriiri soitti tänä aamuna ovikelloa ja kantoi suuren paketin sisään, jonka kyljessä komeili Bugaboon logo. Vaunut saapuivat reilussa kahdessa viikossa tilauksesta. Reilusti nopeammin kuin arvioitiin. Paketista löytyi kaikki tilatut tavarat täysin vahingoittumattomana. Kaikki oli pakattu hyvin styroksiin sekä kuplamuovin sisään. Voin erittäin lämpimästi suositella BabyPlussaa. Erittäin hyvä asiakaspalvelu, jos asionti onnistui englanniksi (tai Hollanniksi), sekä erittäin nopeat toimitukset.
Vaunut saapuivat osissa, jota hieman jännitin kun ei ollut myyjää auttamassa kasaamisessa. Vaunujen mukana tuli ohjekirja, josta löytyi ohjeet myös suomen kielellä. Saimme  Teinimonsterin kanssa yhteispelillä vaunut kasaan todella nopeasti ja ilman tuskan hikeä. Nopean testikierroksen jälkeen voin sanoa, että nämä vaunut ovat hintansa arvoiset. Palailen myöhemmin vielä vaunujen käyttökokemuksiin.
*Bugaboo Buffaloista saatu alennus blogi näkyvyyttä vastaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Ässä sai aiemmin tänä keväänä Puky potkupyörän ja on sen avulla innostunut pyöräilystä. Pian meille vanhemmille tuli selväksi, että pojalle tulee hommata oikea isojen poikien pyörä. Ja mielellään vielä tämän kesän aikana. Sillä Ässä pääsi ystävän luona kokeilemaan oikeaa polkupyörää ja olisi halunut omia sen itselleen. Sain kantaa kirkuvan ja itkevän pojan  potkupyörän leikkitreffeiltä kotiin, koska oma potkupyörä oli muuttunut ihan tyhmäksi. Jollyroomilta saimmekin mahtavan yhteistyö ehdotuksen tämän Pinepeak Cruise polkupyörän muodossa. Tämä onkin oiva pyörä Ässän kaltaiselle vauhtiveikolle ja tuli juuri oikeaan saumaan.
Tässä 12 tuumaisessa Pinepeak Cruise lastenpyörässä oli paljon uutta verrattuna potkupyörään innokkaalle pojalle. Polkimet, apupyörät, jalka- ja käsijarru sekä mikä parasta SOITTOKELLO! Pyörä on juuri sopivan kokoinen 2,5v ja 90cm pitkälle Ässälle. Säätövaraa vielä on, eli pyörä menee vielä loistavasti ensi kesänä. Suositusikä tässä pyörässä on 2-4 vuotta.
Potkupyörästä siirtyminen oikeaan pyörään ei ehkä mennyt ihan niin kuin olin mielessäni kuvitellut. Mutta onneksi Ässä ei ole luovuttaja vaan hän sitkeästi harjoittelee polkemista vaikka välillä meinaa hermot mennä. Haasteena oli jalkajarru sekä hahmottaminen mihin tai miten sitä pyörää poljetaan. Viikossa poika on oppinut polkutekniikan vaikka välillä meinaa jalat alkaa vispaa väärään suuntaan. Vauhdin tyssätessä taas muistetaan mihin suuntaan kuului polkasta. Alkukankeutta vielä.
Suurimmaksi haasteeksi Ässälle on muodostunut ohjaus! Niin sitä pyörää pitää tosiaan ihan itse polkea että ohjata. Pienellä vilkkaalla pojalla se pää vain kääntyilee kovin vinhaan ja samalla kääntyy myös kädet. Matkan teko on täten erittäin kiemurtelevaa ja sanoisinko mielenkiintoista. Toisinaan saatetaan käydä hieman ojassa tai nurmikolla. Sama haaste oli ensimmäisillä potkupyöräily kerroilla, Ässä kuitenkin oppi ohjaustekniikan, joten uskon vahvasti Ässän oppivan sen myös tässä. Onhan tämä kaikki vielä uutta ja ihmeellistä!
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Pinepeak Cruise lasten polkupyörä
Kesä on vielä aluillaan, joten jos vielä ei ole kesän päheintä menopeliä hommattu, niin vielä ehtii. Näitä Pinepeakin lastenpyöriä on Jollyroomista kahta eri kokoa vielä hyvin jäljellä ja 50% alessa. Tätä Pinepeak Cruise pyörää löytyy 12 ja 16 tuumaisena. Tytöille löytyy oma malli Pinepeak Nova, joka on ihastuttavan pinkki tai valkoinen. Kannattaa myös kurkat Jollyroomin MUUT lastenpolupyörät.
Ihania pyöräily säitä! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016