Kirjoitukset avainsanalla kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö

* Kaupallinen yhteistyö Daintys:n kanssa

Olen ollut vannoutunut sähköisen kalenterin käyttäjä siitä asti, kun perheessämme alettiin suosimaan Applen tuotteita. Koko perheen yhteinen kalenteri, joka on aina mukana ja johon jokainen voi kätevästi lisätä menojaan omalta älylaitteeltaan ja ne ilmestyvät kaikille reaaliajassa. Kiireisen perheen täydellinen apuväline. Ainakin melkein. Tämä sopikin loistavasti lääkäriaikojen sekä muiden menojen kirjaamiseen ja nopeaan viestintään perheenjäsenten välillä. Olin vielä reilu vuosi sitten vakuuttunut, etten enää koskaan tule palaamaan tavalliseen kalenteriin. Kunpa vaan olisin tiennyt...

Sitten tuli talvinen päivä, jolloin palasin takaisin koulunpenkille. Aloin kaipaamaan luennoilla jotain, kalenteria mihin voi hieman rustata muistiinpanoja, tenttikirjallisuutta sekä suunnitelmia ja nämä olisi kätevästi löydettävissä. Tarvitsin viikko- ja kuukausinäkymän, jotta pystyisin suunnittelemaan taas elämääni eteenpäin. Sain todeta sähköisen kalenterin rajallisuuden. Valintoja ei ollutkaan enää tarpeeksi ja muistiinpanot hukkuivat.

Kahden naisen yritys Daintys tarjosi minulle testiin heidän suunnittelemaa Elämäni vuosi -kalenteria vuodelle 2019, jos tä vastaisi minun tarpeitani. Yhteistyö tuli minulle aivan loistavaan saumaan, sillä vuonna 2019 tapahtuu elämässäni hyvin paljon uusia asioita. On työkuvioita, valmistuminen ja jatko-opintojen jatkuminen. Paljon asioita, joita on hyvä raapustaa yksiin kansiin. Joten vuoden 2019 kalenterilta vaadin paljon. Sen pitää olla enemmän kuin pelkkä päivyri, johon merkkaan menot. Sen pitää auttaa pitämään elämäni järjestyksessä ja hallinnassa.

Pari päivää sitten hyppysiini saapui Daintysilta uunituore Elämäni vuosi -kalenteri, jota olen alkanut jo pikku hiljaa täyttämään. Kalenteri vaikuttaa pienen tutustumisen jälkeen täysin oikealle valinnalle. Yhdellä aukeamalle saan näkyviin koko viikon, jonka sivuun voin täyttää viikon To do -listaa sekä alareunaan laatia tavoitteita ja seurata niiden toteutumista. Jokaisen kuukauden välissä on tyhjä aukeama muistiinpanoja varten.

Tavallisin kalenterin lisäksi Elämäni vuosi -kalenteri sisältää runsaasti erilaisia elämänhallinnan työkaluja, jotka panevat miettimään omia tavoitteita, ajanhallintaa sekä motivaatiota. Lahjaideat, Koti kuntoon, viikottaiset siivousrutiinit, liikuntakalenteri sekä talous osiot ovat ehdottomat suosikkini kalenterissa. Ne on ne kohdat, jotka kaipaavat elämässäni lisästurktuuria sekä seurantaa. Kirjaamalla tavoitteita ja suunnittelemalla huolellisesti uskon vuonna 2019 saavani nämä elämäni kohdat jonkinlaiseen järjestykseen. Tai ainakin kannustavat yrittämään.

Daintysin kotisivuilla kerrotaan daintyn tarkoittavan nirsoa, jolle tavallinen ei riitä. Ja täytyy sanoa, että olen todella vaikuttunut tästä Elämäni vuosi -kalenterista. Se on todellakin paljon enemmän kuin kalenteri ja sopii ehdottomasti myös vaativammalle ihmiselle.

Olenkin innoissani, että saan arpoa Koivulan emännän instagramissa yhden vapaavalintaisen Elämäni vuosi -kalenterin yhdelle lukijallani. Jos haluat osallistua kalenteri arvontaan, niin kannattaa käydä kurkkaamassa osallistumisohjeet instagramin puolelta.

Ja jos et luota arpaonneesi, niin tällä hetkellä Daintysilla on ennakkotilaajan etuna 5€ alennus, jolloin kalenterin hinnaksi jää 24,90€.

Terkuin, Kati

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

*Kaupallinen yhteistyö Jollyroomin kanssa. Nordbjørnin lastenreput saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Arki alkoi tänään monella koululaisella, huomenna alkaa meidän lukion ensimmäiselle menevälle esikoiselle. Perheen pienemmät saavat vielä hetken lomailla, kunnes ensi maanantaina starttaa kerhot ja arki on palannut täysillä meidän perheen keskuuteen. 

Tuleva arki on puhuttanut meillä viimeiset päivät. Sitä odotetaan hieman jännittyneenä ja innoissaan, samalla kuitenkin pieni suru kesän ja loman lopusta on mielen sopukoissa. Eilen illalla Ässä kuiskaili korvaani, ettei halua siskon lähtevän kouluun eikä halua itse mennä kerhoon. Kesän pitää jatkua ikuisesti.

Arki tuo meidän perheeseen paljon uutta. Esikoinen aloittaa lukion ja Ässä siirtyy uuteen kerhoryhmään. Milloin näistä lapsosista kasvoi niin isoja? Voiko olla niin, että äiti on tässä eniten surullinen?

Tämän viikon aikana meidän perheessä on käyty jo syysvaatteita läpi ja tehty puutelistaa mitä kaikkea pitää ostaa ennen uuden arjen alkua. Esikoinen on tehnyt koulukirja ja -tarvike hankintoja. Pojat on saanut arjen aloitukseen uudet reput, kerhotossut, juomapullot sekä reissuvihot. Uusien vermeiden kanssa arkea onkin alettu odottamaan innolla. Koska saadaan uudet tavarat käyttöön?

Eniten pojat ovat innoissaan Jollyroomilta saaduista Norbjørnin repuista. Ässä valikoi itselleen 16 litraisen mustan repun, johon mahtuu loistavasti vaihtovaatteet, eväät, juomapullo sekä reissuvihko. Repussa on pieniä "sala"taskuja, joihin voi sujauttaa vaikka pikku auton mukaan, jotta pieni pala kotia on mukana myös kerhossa. Pehmustetut olkaimet sekä sekä verkkokankainen selkäpaneeli tekee repun mukavaksi kantajalleen. Reppu on valmistettu polyesterista, joka on PU-pinnoitettu, mikä tekeekin repusta vettä hylkivän. Tämä onkin meidän kannalta loistavaa, koska pojat kulkevat puolentoista kilometrin matkan kerhoon kävellen taikka pyörällä.

Silmu sai saman valmistajan 10 litraisen repun vaalean sinisenä. Pienestä koosta huolimatta reppu vetää paljon tavaraa. Mukaan mahtuu hyvin vaipat, vaihtovaatteet, eväät sekä unilelu. Silmu täyttikin repun jo valmiiksi tärkeimmillä tavaroilla; nalle, työhanskat ja Puppe-kirja. Mitä muuta pieni poika voikaan tarvita tuleville suurille reissuilleen? 

5 vinkkiä miten helpottaa paluuta arkeen

Meillä on vakaa tarkoitus tehdä tulevasta arjesta hauska. Joten olemme pohtineet millaisilla keinoilla uusi arki tuntuisi mukavalle. Joten tässä meidän vinkit uuteen arkeen:

  1. Osta uusi reppu, penaali, juomapullo, vaatteita, joita saa käyttää vasta, kun arki alkaa. Uudet tavarat piristää omistajaa ja arki alkaa tuntua kivalle. 
  2. Suunnitelkaa koko perheen iltahetket. Esimerkiksi maanantaina puistoon, keskiviikkona uimaan ja perjantaina pizza ja leffa. Jotain mitä odottaa kerho/koulu/työpäivän aikana.
  3. Pitkittäkää lomaa ja varastakaa arjesta pieniä lomahetkiä. Karatkaa Lintsille, Korkeasaareen, kylpylään taikka risteilylle. Vapaapäivinä kannattaa yrittää palauttaa rentoa lomafiilista aina mahdollisuuksien mukaan.
  4. Suunnitelkaa syys-,  joulu- tai talvilomalle matka, jossa pääsette karkuun arkea. Uuden loman ja reissun odotus auttaa jaksamaan arkea piirun verran paremmin.
  5. Älkää ottako arkea vakavasti. Naurakaa ja hassutelkaa yhdessä. Jokaisesta päivästä löytyy varmasti jotain positiivista ja hauskaa. Päivä kannattaakin päättää aina siihen, kun yhdessä miettii mikä oli päivässä parasta.

Näillä vinkeillä meidän uusi tuleva arki on alkanut tuntua jo oikein mukavalle. On paljon asioita, joita odottaa. Jos teidän uusi arki kaipaa jotain piristystä, niin kannattaa käydä kurkkaamassa Jollyroomin reput, lelut, kerhotossut ja muut tarvikkeet, jos sieltä löytyisi perheen pienemmille jotain kivaa. Mm. nämä meidän saamat reput ovat tällä hetkellä hyvässä alessa. 

Terkuin, Kati

Kommentit (5)

Terhi | VAGABONDA

Minulta on mennyt täysin ohi koulujen alkaminen, ja onkin ihan käsittämätöntä että ne alkavat jo nyt! Kesäähän on jäljellä vielä vaikka kuin paljon!

Tyylikkäät reput, nuohan sopii koko perheen käyttöön :)

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Ei kyllä tosiaan yhtään tunnu siltä, että arki alkaisi. Vielä tuntuu ihana kesä iholla. Mutta eiköhän se arki ala maistua taas pian.

Nämä reput on kyllä mahtavat. Sopii moneen käyttöön.

Katta /Arki(paska)ruokaa

Meillä ei koulun alkaminen paljon arkea. Lomallakin pidetään aika lailla normirytmi nyt yläkoulun ensimmäisen ja alakoulun viimeisen aloittaneiden lasten kanssa. Poika aloitti tosiaan yläkoulun ja on aivan innoissaan siitä. Se mikä eniten muuttui, oli puuron palaaminen aamiaispöytään. Nytkin lataa Wilmaa innoissaan omalle puhelimelle. Kuukauden ajan jo lomalla odotti yläkoulua. Tyttö ei ihan noin innoissaan ole arjen alusta. -Katta /Arki(paska)ruokaa

Hanna-Mari / life with Hanna-Mari

Minä olen ollut aina se ihminen, joka odottaa arkea. Rakastan rutiineja ja jopa aikatauluja sekä suunnitelmallisuutta. Joten... ihanaa, kun kesä alkaa taittua syksyn ja arjen puolelle ☺️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

* Kaupallinen yhteistyö Bette Boxin kanssa

Olen hieman tuulella käyvä, mitä tulee kauneuden hoitoon. Välillä kuorin, nypin, puunaan ja kosteutan. Sitten on aikoja, kun en tee mitään. Suurin syy toimintaani on, etten oikein tiedä mitä kosmetiikkatuotteita ostaa. En halua tehdä hutiostoksia, minkä vuoksi jätän mieluummin ostamatta.

Tämä on ajannut siihen tilanteeseen, että olen käyttänyt viimeiset 10 vuotta täysin samoja tuotteita, uskaltamatta kokeilla uutta. Koska se saattaa olla hutiostos. 

Olinkin innoissani, kun sain yhteistyöhön Bette Boxin. Joka kuukausi tipahtaa postilaatikkoon valikoituja kosmetiikkatuoteita! Aivan mahtavaa! Joku toinen tekee päätöksen mitä testata, sopii täydellisesti tällaisella jahkailijalle. Tämä pakottaa minut viimein testailemaan uusia tuotteita ja toivottavasti myös yllättymään positiivisesti.

Jokaisessa Bette Boxissa on 4-6 tuotetta, osa ovat matka/näytekokoja ja osa täysikokoisia. Boxin hinta on 18,90€/kk taikka esim 3kk määräaikainen tilaus on 56,70€. 

Katsotaan mitä tuolla rahalla on heinäkuussa saatu?

Heinäkuun Bette Box sisälsi seuraavat tuotteet:

1) Fendures urheilujuomajauhe näytteen 2) Dermosilin täysikokoisen organic body butterin 3) hammasharjan 4) Four Seasons matkakokoiset shampoo ja hoitoaineen 4) Nivean Stay fresh roll on deodorantin 5) Korresin 3 in 1 cleasing emulsionin matkakoossa 6) Biorén deep cleasing nose stripin

Boxi oli minulle hyvä, koska minulla ei ollut yhdestäkään näistä tuotteista minkäänlaista kokemusta. Kaikki tuotteet olivat ehdottomasti kokeilun arvoisia. 

Suosikkini boxista oli ehdottomasti Four seasonsin shampoo ja hoitoaine sekä Nivean deodorantti. Olen suhtautunut hyvin skeptisesti Four Seasonin tuotteisiin, enkä tämän vuoksi ole niitä koskaan ostanut. Minulla oli joku kokemus vuosien takaa, jossa olin ystävän luona pessyt hiukseni ko. tuotteilla, eikä ne sopineet omaan pehkooni. Mutta heinäkuun Bette Boxin mukana tulleet shampoo ja hoitoaine sopivat ainakin tällä kokemuksella nirsoon kuontalooni. Toki tuotteiden koostumus on ajan saatossa saattanut muuttua radikaalistikin. Näitä tuotteita voisin jatkossakin ostaa omaan käyttöön. 

Alekoodi

Sitten se lupailemani alekoodi:

Koodi on KOIVULANEMANTA ja sillä saa 5 euroa alennusta jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia TAI määräaikaisen tilauksen (3- tai 6kk) kokonaissummaa. Koodi on voimassa 31.8.2018 saakka.

Mitä mieltä olet; oliko heinäkuun Bette Box hintansa arvoinen? Ja mitä itse tuumaat tällaisesta kuukausittaisesta kauneuden hoitotuotteiden yllätysboxista?

Terkuin, Kati

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

* Kaupallinen yhteistyö Kärkölän teatterin kanssa

Ystäväni on saanut unelmaduunin. Tai ainakin työn minun makuuni. Hän toimii tuottajana Kärkölän luovan ilmaisun yhdistyksellä ja sitä kautta teatterin maailma on imaissut hänet monipuolisuudellaan. Ystävästäni näkee, kuinka hän on löytänyt sen oman juttunsa. Ihan mahtavaa!

Koska ystäväni tietää, että meidän porukka rakastaa teatteria, hän kutsui meidät katsomaan ensimmäisen projektinsa, joka on koko perheen musikaali Vauhtikissa Melleri. Näytelmässä yhdistetään ammattinäyttelijät sekä harrastajat. Tuottaja kertoi meille, että harrastajien itsetunnossa, asenteessa ja heittäytymiskyvyssä on tapahtunut huikea muutos projektin edetessä. Hiljaisista ja ujoista on kasvanut rohkeita näyttämön valtijoita, jotka eivät pienestä mokasta hätkähdä vaan jatkavat ammattitaitoisesti esitystä eteenpäin. Tämä myös välittyi katsojille, että Vauhtikissa Melleriä tehdään rakkaudella ja ammattitaidolla. Aivan huikeeta!

Olin erittäin vaikuttunut, kun sain kuulla, että lavasteet ja kaikki on tehty alusta asti itse. Tässä onkin kuulema ollut kova työ ja useat päivät venyneet myöhään iltaan. Tuottajan lapset kävivät juoruamassa, että äiti on melkein muuttanut teatterille. Kotona käyty nopeasti suihkussa ja ehkä nukkumassa. Onneksi kaikki on ollut väliaikaista ja nyt näytösten päästyä vauhtiin, tahti hiljenee. Kun katsomme yhdessä lopputulosta, niin kyllä täytyy sanoa, että on ollut kaikki vaivan arvoista. Hienoa työtä!

"ÄITIIIII, se sano KAKKA!"

Vauhtikissa Melleri tarina oli tuota ihanasti lavalle. Esitys kesti tunnin, joten pienetkin lapset jaksoivat katsoa sen erittäin keskittyneesti. Aikuisille näytelmään oli tuotu hauskasti ihastusta ja ensitreffien koomisuutta. Lapsia nauratti erityisesti kakka-jutut. Laulut ja musiikki tempasivat mukaan ja niitä kuunneltiin haltioituneena. Näytöksestä täytyy antaa ihan täysi kymppi, kun tietää mistä on lähdetty liikenteeseen ja millaiseen lopputulokseen on päästy.

Onneksi olkoon Kärkölä! Teillä on täyttä timanttia käsissänne!

Teatterin ympäristönä oli upea Huovilan puistoalue, jossa on katseltavaa koko päiväksi. Vehreässä pihapiirissä saa upeita kuvia ja retkieväitä pääsee syömään kauniissa luonnossa. Pihapiirin museorakennuksiin pääsee kurkkaamaan sisälle ja alueelta löytyy kahvio sekä erilliset sisävessat. 

Esitysajat ja yhteystiedot:

Kärkölän teatteri esittää koko perheen vauhdikkaan musiikkinäytelmän, Vauhtikissa Melleri. Paikkana: Huovilan puisto, osoitteessa Museotie, Kärkölä
Lippujen hinnat: aikuiset 15€, lapset 12€ ja perhelippu 54€ 2 aik. + 3 lasta.
Liput näytökseen voi varata numerosta 044 770 2228 ti-su 11-18.
Kaikki näytökset:
la 14.7. 15.00
su 15.7. 15.00
ke 18.7. 18.00
pe 20.7. 15.00
la 21.7. 15.00
su 22.7. 15.00
pe 27.7. 18.00
la 28.7. 15.00
su 29.7. 15.00
ke 1.8. 15.00

ARVONTA

Koivulan emännän instagramista löytyy perhelippu arvonta (arvo 54€) tähän mahtavaan perhemusikaaliin, joten kannattaa käydä osallistumassa arvontaa. Arvonta aikaa on 17.7.2018 saakka.

Kati

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016