Kirjoitukset avainsanalla Sisustus

Remontti ja raha, se on yhtälö joka ei toimi. Ei ainakaan meillä. Olin naiivisti luullut, ettei järin suuriin yllätyksiin taikka budjetin ylityksiin tarvitse varautua. Voi kuinka väärässä olinkaan. Tämä remontti on ollut yllätystä toisen perään. On jouduttu tekemään erinäisiä kompromisseja materiaalien kuin remontin kohteiden suhteen. Wc-remontti vaihtui ilmastoinnin vaihtoon ja kaapistot vaihtui tee-se-itse kaappeihin.

Remonttibudjetti on ylitetty mennen tullen jo aika päivää sitten ja olemme saaneet hattu kourassa pyydellä pankilta lisää lainaa.

Olemme käyneet kymmeniä ja taas kymmeniä keskusteluja missä kaikissa asioissa voimme tinkiä ja mitkä on ihan pakko saada tehtyä. Olemme yrittäneet löytää kumpaakin edes jotenkuten miellyttävän ratkaisun. Melko laihoin tuloksin. Minä olen kaikki-heti-valmiiksi-nyt ja fengshuit kohdilleen, kun taas miehelleni vähempikin riittäisi ja kuhan on sinne päin. Ei siis kovin helppoa tämä kompromissin löytyminen.

Nyt Koivulan remontointi alkaa olla jo loppusuoralla. Tai siis sillä loppusuoralla mihin meillä saattaa olla nipinnapin varaa ettemme tee konkurssia. Remonttibudjetti on ylitetty mennen tullen jo aika päivää sitten ja olemme saaneet hattu kourassa pyydellä pankilta lisää lainaa, jotta voimme viedä remontin maaliin. Vielä on jäljellä seinien maalausta, verhotankojen ja ulko-oven asennusta sekä kattoremontti, jossa vaihdetaan kaikki aluskatteita myöten. Myöhempää hetkeä ja parempaa rahatilannetta, jää odottamaan wc:n remontointi sekä kodinhoitohuoneen viimeistely.

Matkan varrella on tullut useita hetkiä, kun olen miettinyt, olisi sittenkin pitänyt vain myydä tämä talo sille ensimmäiselle tarjoajalla eikä hylätä tarjousta. Viimeksi eilen pohdin, miksi ihmeessä halusin pitää kiinni tästä kodista kynsin hampain, vaikka oli mahdollisuus muuttaa taloon, joka ei remonttia kaivannut. Kun katselen ympärille, muistan miksi. Tämä on meidän koti. Paikka, jossa meillä on hyvä olla. En minä oikeasti halua täältä koskaan muuttaa pois.

Lastenhuone ja olohuone meillä on tällä hetkellä täysin valmiit. Niiden sisustaminen on alkanut. On ilmestynyt nojatuolia, pöytää sekä sohvaa. Olen talven aikana haalinut erilaisia kankaita, joista olen tehnyt verhoja ja lattia- sekä koristetyynyjä. Koti on saanut seesteistä ja yhtenäistä ilmettä remontin keskelle, joka on helpottanut remontin aiheuttaman haitan sietämistä. Mitä useampi nurkka alkaa näyttää valmiille, sitä korkeammalle fiilis taas nousee. Kyllä tämä joku päivä on valmis! Pakko olla.

Viimeisimpänä valmistui nämä lattiatyynyt poikien leikkihuoneeseen, tosin olohuoneesta ne tuntuu useammin löytyvän. Lattiatyynyt on tehty Marimekon Karkuteillä kankaista, jotka bongasin edullisesti facebook kirppikseltä. Kankaista valmistui 65x65 sekä 70x80 muhkeat lattiatyynyt. Kankaat vahvistettiin tukikankaalla ennen ompelua, jolloin ne kestää kovaa kulutusta ja pitää ryhtinsä. Tyynyihin on ommeltu vetoketju, kankaan irrottamista pesua varten. Toiveena oli napakat ja muhkeat tyynyt, joten sisustyynyt ovat päällisiä muutaman sentin suuremmat (70x70 ja 80x80). Kankaita jäi vielä sen verran, että kummallekin pojalle saan muutamat koristetyynyt sängyn päälle. 

Seuraavaksi työn alle lähtee poikien huoneen verhot sekä keittiön ikkunan kappa. Kunhan pojat vain antaisivat minun keskittyä hommaan, valmistuisivat nuo muutamassa tunnissa ja olisimme taas askeleen lähempänä maalia. Näiden jälkeen voikin alkaa suunnittelemaan uusia ompeluprojekteja. Ehkäpä muutama kangaskori kodinhoitohuoneeseen? Taikka uudet päälliset työtuoleihin?

Millaisia remonttikokemuksia teillä on? Onko budjetti pitänyt?

Terkuin, Kati

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuva: pixabay

Meillä on remontti edennyt siihen pisteeseen sisätiloissa, että enää puuttuu pari vaatekaappia ja verhokiskot. Huonekaluja olemme jo raahanneet sisälle ja ne ovat alkaneet hakea omaa paikkaansa. Muuttuneiden tilojen vuoksi, olemme hankkineet uuden sohvan ja se sai kaveriksi samaa sarjaa olevan nojatuolin. Nojatuolista onkin ilmestynyt kuvia instagram-tilille.

Talon laajennuksen yhteydessä meille rakennettiin ruokailutila, joka tällä hetkellä ammottaa tyhjyyttään. Olin innoissani ruokailutilasta, koska se täyttäisi haaveeni 8-10hlö ruokapöydästä, johon mahtuisi oma perhe ja muuta ystävä hyvin syömään. Mielessä vilisi upeat illalliskutsut keskikesällä. Kuinka pöytä katetaan kauniisti ja se notkuu herkullisten ruokien alla. Eteen ilmestyi yksi pieni ongelma. Millainen pöytä hankitaan?

Tämä on kuin se valaisin ongelma. Olin kuvitellut, että marssin vain huonekalukauppaan ja ostan pöydän, minkä ympärille mahtuu haluttu määrä ihmisiä. Mutta ei se nyt ihan niin mennyt. Nyt jo ihan naurattaa, miksi ihmeessä kuvittelin tämän olevan niin helppoa! Ruokapöydän ostamisessa on monta asiaa mitkä pitää ottaa huomioon, varsinkin jos haluaa ostaa pöydän, jota jaksaa useamman vuoden katsoa.

Miten sisustaminen voikaan olla näin vaikeaa? Ihan helpoksi ajatellut asiat muuttuvat elämääkin suurimmiksi kysymysmerkeiksi. Erityisesti silloin, kun haluaisi juuri eikä melkein täydellistä. Tai helppoahan sisutus olisi, jos ei mielessä samaan aikaan kävisi pitkän matikan vaativa yhtälö, jossa sijoitellaan pankkitilin saldo, halutun tuotteen ostohinta sekä mitä tarvitaan elämiseen. Yhtälöön kun vielä lisätään kaikki-nyt-heti-valmiiksi luonne, niin yhtälö muuttuu mahdottomaksi.

Mitä tulee ottaa huomioon ruokapöytää ostaessa?

 1. Ruokailu tilan koko. Pöydän ympärille tulee jättää vähintään 70cm tyhjää tilaa, jotta tuolit mahtuu ja ruokailija pystyy helposti istuutua pöydän ääreen sekä nousemaan pois.
 2. Jokainen ruokailija tarvitsee vähintään 60cm pöytätilaa
 3. Pyöreä, suorakaide vai neliö? Pyöreän ja neliön pöydän etu on, että jokainen ruokailija näkee toisensa hyvin, mutta pöydät vaativat isomman tilan. Neliön pöydän keskelle jää runsaasti tilaa, mikä voi olla hyvä esim. tarjoiltavien ruokien suhteen tai mahdollisesti hukkatilaa.
 4. Pöydän materiaali, millaista kulutusta pöydän tulee kestää? Massiivipuu olisi ikuinen, mutta hintava. Lakatut/maalatut pinnat taas eivät ole lapsiperheeseen paras valinta, koska maali saattaa alkaa halkeilemaan kovassa käytössä.
 5. Oma sisustustyyli. Ruokapöydän tulee sopia talon muuhun sisustukseen ja miellyttää asujan silmää.

Kuva: pixabay
Kuva: pixabay

Olemme nyt mittailleet meidän ruokailutilaa ja olemme tulleet siihen tulokseen, että meille täydellinen pöytä olisi neliön muotoinen ruokapöytä. Haluamme, että kaikki ruokailijat näkevät toisensa, jolloin keskustelu porukalla on mukavampaa. 140x140cm kokoisen pöydän ympärille mahtuu hyvin 8hlö syömään ja keskelle saa katettua ruuat, josta jokainen voi kätevästi ottaa itse. Toiveena olisi massiivipuinen pöytä ja ympärille mahdollisesti 8 kevyempää tuolia, Arne Jacobsenin Seiska-tuolit olisivat minun ehdoton suosikki, mutta sisustusbudejetti ei taida tällä hetkellä antaa näihin tuoleihin periksi. Väriltään pöytä voisi olla joko vaaleaa puuta taikka valkoinen. Meillä on tällä hetkellä kotona melko valkoista, joten vaalea puu (esim. vaalea tammi taikka saarni) toisi mukavasti eloa ja väriä kotiin. Lasikansi voisi olla loistava, ajatellen pieniä ruokailijoita. Se olisi helppo putsata, eikä ruokailuvälineillä kolhiminen aiheuttaisi haittaa.

Nyt kun olemme päättäneet millaisen pöydän ja minkä tyyliset tuolit haluaisimme, niin enää pitäisi löytää ne. Tämä onkin muodostunut melko haasteelliseksi, sillä tänä päivänä ei enää neliön mallisia ruokapöytiä suosita. Joten mitä ilmeisemmin saamme tilata pöydän puusepältä. Ruokapöydässä en haluaisi tinkiä, sillä se on paikka, jonka ääressä meidän perhe viettää paljon aikaa.

Millainen olisi sinun mielestä täydellinen pöytä? Mitkä asiat ratkaisevat?

Terkuin, sisustuskriiseilevä Kati

Kommentit (8)

Etä-äiti
Liittynyt10.5.2017

En ole edes nähnyt ehkä ikinä neliötä? Minulla on pyöreä, ja olen tykännyt tosi paljon! Pyöreä vie paljon ns. hukkatilaa kyllä. toivottavasti pöytä löytyy!

Terveisin, Etä-äiti

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Joo, noi neliön malliset ovat aika harvinaisia. Ne on muualla maalaamalla suositumpia kuin meillä täällä Suomessa. Olemme jo kaksi varteenotettavaa löytänyt, mutta päädyttiin viel pyytää tarjous teetetystä.

Sormet suuhun
Liittynyt14.3.2018

Jaan niin sun tuskan, onneksi meillä jo takana. Vuodenvaihteessa uusi koti, remontti ja huonekalut. Miten voi pöytäkin olla niin vaikea? Sitten kun löytää mieleisensä, niin huomaa että siellä pöydän alla on ne ihmepalkit, jotka estää jalkojen pitämisen ristissä. Neliön muotoinen pöytä kuulostaa kyllä ihanalta!

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Hahahha, joo käytiin koeistumassa ihana pöytä, mutta siellä oli ne palkit! Sitten oli toinen, mutta jalat tuli jotenkin hankalasti ja päätyihin ei mahtunut ruokailija, ei ainakaan mukavasti. No, tänään onneksi löytyi täydellinen pöytä ja laitettiin se tilaukseen. Toimitusaika vaan on 8-12vko 😣 Mutta hyvää kannattaa odottaa. 😊

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Meillä oli lapsuudenkodissa koivunen pirttipöytä. Sen ympärillä olen kasvanut, mutta omaan kotiin en sellaista enää halua. Haluan tuoleihin ehdottomasti selkänojan. Vanhuus ei tuu yksin. ;)

Henna | Pölyä Pinnoilla

Meidän tämän hetkinen pöytä on anopin enon perintöä. Ihan hyvässä kunnossa ja ihan kiva, sopivan kokonen meidän keittiöön, mutta kyllä mie toisenlaisesta haaveilen. En vain tiedä mimmoisesta :D

Jutta

Tällä hetkellä meillä on pirttikalusto, mutta pian valmistuvaan uuteen taloon hommataan kyllä uusi ruokailuryhmä. Jatkettavuus olisi plussaa juhlien kannalta, mutta en ole varma vaatisiko jatkettava pöytä keskellä olevan raon takia koko ajan liinan. Itse kun tykkään pitää pöydällä kaitaliinaa tai tabletteja eikä ajatus esimerkiksi käytännöllisestä vahakankaasta houkuttele.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuva: pixabay

Meillä alkaa olla remontti siinä vaiheessa valmis, että olen alkanut suunnittelemaan valaistusta. Kesä on vasta alkamassa ja talo tulvii luonnonvaloa, joten valaistuksella ei ole kiire. Valaisimet ovat kuitenkin sisustuselementtejä. Olohuone ja ruokailutila näyttävät tällä hetkellä alastomille katon ollessa tyhjä. Katto huutaa valaisinta seurakseen, joten minä suuntasin etsimään meille katon täytettä.

Ajattelin tehtävän olevan helppo. Marssin kauppaan ja ostan valaisimen, mutta asia ei ollutkaan ihan niin yksinkertainen. On asioita joita tulisi ottaa huomioon.

 • Mihin tarkoitukseen valaisin tulee? Valaistukselta vaadittava teho?
 • Tuleeko muita valonlähteitä?
 • Miten alas valaisin voi tulla? Huonekorkeus
 • Tuleeko valo esim. pöydän tai sohvan yläpuolelle?
 • Miten valon tulee olla suunnattu? Suoravalo vai hajautettu?
 • Näyttävä vai minimalistinen valaisin?
 • Millainen värimaailma?

Tehtävä ei siis ollutkaan niin helppo kuin olin ajatellut. Lisähaasteen toi, että monet valaisimet tuntuivat olevan tilaustuotteita, joilla ei ole palautusoikeutta. Joistakin valaisimista ei ole edes mallikappaletta, joten siinä pitää pelata pienimuotoista uhkapeliä, kun joutuu ostamaan sian säkissä. Kovan luokan uhkapeliksi tämän tekee valaisimien hinta. Kun alamme puhumaan 500-2000€ design valaisimista, joita himoitsen meidän olohuoneeseen, alkaa rinnassa puristaa.

Valaisimen osto ei ole helppoa. Haluan meidän olohuoneeseen täydellisen valaisimen. Sen pitää sopia just eikä melkein meidän sisutukseen, tuoden omanlaisen fiiliksen huoneeseen. Valaisimen pitää olla näyttävä, olemalla kuitenkin kuitenkin minimalistinen, skandinaavisen selkeä ja linjakas. Valon tulisi olla pehmeää, eikä se saa olla suoraa. Valon tulee valaista huonetta laaja-alaisesti. Valaisin saa tulla katosta alaspäin max. 50cm, jotta sen alta voi helposti kulkea. Aika paljon vaatimuksia yhdeltä valaisimelta.

Tämän pitkän vaatimuslistan lisäksi valaisimen tulee sopia yhteen muun valaistuksen kanssa. Tilaan tulee lukulamppu sekä mahdollisesti lipaston päälle pöytävalo ja lattialle jonkinlainen lattiavalaisin. Useamman valon lähteen avulla valaistuksen tehoa voidaan helposti säätää ja luoda erilaisia tunnelmavalaistuksia aina tilanteeseen sopivaksi.

Suurimmaksi ongelmaksi tässä on muodostumassa raha. En ollut lainkaan tajunnut miten kalliita valaisimet ovat. Valaisimet ovat olleet meillä asia, jossa olemme säästäneet. Meidän tämän hetkiset valaisimet ovat olleet saatuja sukulaisilta taikka ystäviltä, joista yksikään ei sovi meidän uuteen olohuoneeseen eikä ruokailutilaan. 

Tämä vaatiikin nyt hieman tuumailua. En halua enää tyytyä vaan haluan SEN OIKEAN. Olen tainnut kasvaa aikuiseksi. Ehkä se on hyvä, sillä nyt harkitsen tarkkaan ennen kuin ostan mitään. Tätä valaisinta pitää pystyä katsomaan ainakin seuraavat 20 vuotta.

Mistä te olette ostaneet valaisimet? Millaisia valaisimia suositte?

Terkuin, sisustushermoromaduksen partaalla oleva Kati

PS. Oletko jo käynyt kurkkaamassa minun facebook ja instgram tilit? Siellä on kaikkea lisää.

Kommentit (8)

NelliL

Pidän vanhoista valaisimista ja hankinnat tehdään yleensä osto ja myyntiliikkeistä tai kirppareilta. Uudet eivät sovi meidän tarpeisiin eikä myöskään kodin sisustukseen. Varsinkin keittiö on sellainen alue, jossa lamppu on todella tärkeä varsinkin siinä missä on työtasoa ja yläkaapistoa. Siihen väliin jää pimeä kohta.

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Vanhat valaisimet ovat ihania! Meillä onkin keittiössä juurikin vanha valaisin, missä on sitten vaan tehokkaat lamput. Keittiön työtasojen yläpuolella kaapiston alla on tylsät loisteputket, mutta ajavat asiansa. Ne kyllä vaihtuvat varmaan energiatehokkaisiin ledeihin heti, kun palavat loppuun. Mutta ajattelinkin suunnata kirppereille etsimään valaisinta, kunhan päätän millaisen tuohon olohuoneeseen haluan. Tori ja huuto ovat myös loistavia palveluita, joita itse suosin sisustuksessa ja muutenkin.

Mira/Blinger Shimmer -blogi

Valaisimien hankinta ei kyllä ole helppoa ja ne kustantavatkin ihan mielettömästi! Meillä mies hankki ulkomailta olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen upeat kristallikruunut, muualle sitten yhdessä pähkäilimme lamput, mutta onneksi sellaiset löytyivät - ja vielä yhteisymmärryksessä :D

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Noiden hinta kyllä tosiaan löi vasten kasvoja. Olin jotenkin naivisti ajatellut ettei yks valaisin voi maksaa enempää kuin tuoli, mutta väärässä olin. Sitä saa 8hlö ruokapöytään design tuolit samaan hintaan kuin yhden valaisimen. Aikamoinen bisnes siis kyseessä. Eli valinta pitääkin tehdä huolella.

Sormet suuhun
Liittynyt14.3.2018

Ihania valaisimia olet ainakin katsellut :-) Olisipa jokin palvelu, jossa lampun saa vuokrata pariksi päiväksi omaan kotiinsa. Huomasin itsekin remontin yhteydessä, että kylpyhuoneen valojen suunnittelu se vasta kauheaa onkin. Olohuone on meillä niin valoisa, että todella harvoin pidän sen ainoaa katossa olevaa perus-Lundiaa edes päällä. Tsemppiä "sen oikean" löytämiseen! 

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Juuri tässä pohdin, että perus-Lundialla varmaan tullaan menee, sillä tällaisen upean design valon hommaaminen taitaa olla minulle liian riskipeli. Jos saisi tosiaan vuokrata kokeiluun juurikin viikoksi tai kahdeksi ja sitten lunastaa omaksi jos valaisin miellyttää olisi kyllä oiva palvelu. Tai sellainen tietokoneohjelma johossa voisi omaan taloon sijoittaa erilaisia valaisimia, jolloin näkisi miten ne istuvat omaan sisustukseen.

Koivulan emäntä -blogi
Liittynyt26.3.2018

Kyllä on tosiaan vaikeaa. Tuntuu, että jokin asia tökkii koko ajan. Ja jo ei mikään muu, niin sitten hinta. Eli täytyy varmaan jonkilaisia kompromisseja alkaa tekemään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Huomenna ne alkaa, nimittäin Hullut Päivät. Ja ihan sanansa varsinaisessa merkityksessä. Hieman hullu sitä saa olla, että noille päiville lähtisi ihan fyysisesti käymään. Mutta mitä sitä ei alennusten eteen tekisi? Jopa minä, joka vihaa ihmismassoja lähtee metsästämään aletavaraa, ellen onnistu metsästämään alekoriini nettikaupasta toivoamiani tuotteita.

Yleensä olen Hulluilta Päiviltä metsästänyt lastenvaatteita, -tavaroita sekä kenkiä. Mukaan on lähtenyt hygieniatuotteita ja itselle ehkä jotain vaatetta. Teini on kahminut itselleen meikkejä, tuoksuja ja tietenkin vaatteita. Tänä vuonna minun ostoskori tulee olemaan hieman erilainen. Nyt panostamme enemmän kotiin. Ja jos rahaa vielä jää, niin ehkä löydän itsellenikin jotakin. Teini on tehnyt itselleen salaisen muistilistan omalle koneelleen, jonka oletan olevan täynnä meikkejä sekä vaatetta. Ehkä jotain sisustusjuttuja sillä kevään korvalla teiniinkin on iskenyt sisustuskärpänen.

Keskiviikon ostoskori:

Isoimmat ja kalliimmat hankinnat lähtee keskiviikkona matkaan. Olen pitkään haaveillut näistä STRING hyllyistä ja nyt ajattelin meille sellaiset hommata. Yhden keittiön seinälle ja yhden poikien sekä teinin huoneeseen. Keskiviikkona on Lundian Fuuga-lipasto tarjouksessa, jota olemme pohtineet meidän uuteen ruokailutilaan, mutta vielä emme ole aivan varmoja lähteekö se tilaukseen vai ei. 

SMEG:n tuoteperhe on ihana! Olen aina pitänyt näiden tuotteiden muotoilusta ja näistä haaveillut. Erityisesti tämä vedenkeitin on ollut minun hankintalistalla jo hyvin pitkään. Meidän leivänpaahdin tuli viikonloppuna tiensä päähän, joten samaa sarjaa lähtee myös sellainen hankintaan.

Meillä on tällä hetkellä kolme uunivuokaa ja se on liian vähän. Älkää kysykö miten se on mahdollista, en itsekään sitä ymmärrä. Ilmeisesti meillä tehdään todella paljon uuniruokia ja aina on vähintään kaksi pesussa. Joten nyt aion klikata koriini muutamat uunivuoat ja ehdottomasti näitä klassisia Arabian uunikokki -sarjan vuokia.

Viime viikonloppu oli meillä astioiden ja keittiökoneiden tuhon viikonloppu. Ensin hajosi kahvipannu, sitten leivänpaahdin, minkä jälkeen kaksi arabian kulhoa meni sirpaleiksi. Arabian Teema-astiaston pikkukulhot ovat parhaita muro- ja jäätelökulhoja ja ne ovat meillä kovassa käytössä. Lisäksi meillä on ollut pula syvistä lautasista, eli niitäkin olisi tarkoitus ostaa muutama lisää.

Jos rahaa jää (mikä on tällä hetkellä melkeinpä mahdotonta), aion ostaa itselleni kevättakin. Pohdin tämän SuperDryn ja Makian Fishtail takin välillä, mutta luulen tässä kohtaa hinnan ratkaisevan ja mukaan lähtee tämä SuperDryn takki. Lisäksi keskiviikkona on tarjouksessa Giletten höylät sekä Dermalogican precleanse puhdistusöljy, jotka ovat löytäneet tiensä minun muistilistalle.

Torstaina saammekin pitää välipäivän ostoahuumasta ja seuraavan kerran lompakko aukeaa vasta perjataina.

Perjantain ostoskori:

Perjantain ostoskori on huomattavasti pienempi kuin keskiviikon. Vain kaksi tuotetta on löytänyt tiensä meidän muistilistalle. Kasvojen hoitaminen on ollut minulle todella heikkoa ennen kuin löysin dermalogican, ensimmäinen ihonhoitosarja, joka sopi. Astetta paremmaksi kasvojen hoitaminen muodostui, kun markkinoille ilmestyi glamglown kuorinnat ja naamiot. Olen aivan rakastunut näihin tuotteisiin. Hulluilta Päiviltä lähteekin kiinteyttävä naamio testiin.

Perjantain toinen tuote on Iittalan Sarpeneva-pata. Tämä saa olla minun äitienpäivälahja itselleni. Kyllä jokaisella kokkaavalla perheenäidillä pitää olla yksi kunnollinen valurautapata. Vai mitä?

Sunnuntain ostoskori:

Lauantaina pidämme jälleen shoppailuvapaata, koska silloin on vauvauintia, kevätmessuja ja blogawards galailtaa. Aikaa vaan ei riitä kaikkeen. Mutta sunnuntaina olen taas valmiina hullutteluun ja nyt muistan lapsia. Meillä on tulossa lastenhuoneeseen tästä Marimekon ihanasta Karkuteillä kuosista lattiatyynyt, joten kuosiuskollisena yritän metsästää nämä ihanat kulhot sekä mukit pojille aamiaispöytään.

Jos onnistun koko muistilistani ostamaan, olen sunnuntai ilta karvan alle 1000€ köyhempi. Ja jos Lundian Fuuga-lipasto lähtee, tulee lisälaskua 1200€. Onko tässä nyt sitten mitään järkeä? Salaa mielessäni toivon, että puolet tuotteista on jo loppuunmyyty, ennen kuin saan ne ostoskoriini. Mutta samalla taas pelkään, että niin käy ja päädyn lopulta ostamaan samat tuotteet täyteen hintaan. Saa nähdä miten käy... 

Aiotko sinä shoppailla Hulluilla Päivillä? Mitkä ovat sinun suosikkituotteet?

 

Terkuin, Koivulan emäntä

PS. Seuraathan minua jo facebookissa ja instagramissa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016