Aika aikaansa kutakin, tavataan sanoa aikakauden päättyessä. Vanha vuosi hyvästeltiin ja uusi vuosi toivotettiin tervetulleeksi.  Aika aikaansa kutakin, sanotaan lopun edessä, uuden alussa. Niinpä niin, aika aikaansa kutakin, MäSäMutsi. Loppusi häämöttää. Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti. Vielä on hyvä olla, mutta kuitenkin jotakin puuttuu. Silloin on hyvä lopettaa ja aloittaa jotain muuta.

 

Syksyllä se alkoi. Tuli tunne, että Mutsi on MäSä -blogi on alkanut lähestyä elinkaarensa päätä. Haluan jotain muuta. En tunne olevani MäSäMutsi. Olen muuttunut. Kasvoin nimestä ulos. En enää osaa olla MäSäMutsi, koska en tunne olevani mäsä, rikki, viallinen. Hyväksyminen parantaa sen, mihin aika ei pysty. Minä hyväksyin viallisuuteni ja paranin. Vaikka edelleen sairastan MS-tautia ja Crohnin tautia, koen olevani eheä. Elämä ei ole enää pelkkää sairautta ja kriisistä toiseen menemistä. Se on paljon muuta.

 

Joten tänään viimein kuopattiin Mutsi on MäSä -blogi. Vaikka päätös lopettamisesta oli helppo ja oikea, niin haikealta se tuntui. Ehdin kirjoittaa MäSäMutsina kolme pitkää vuotta. Sen blogin mukana kasvoin, niin ihmisenä, kirjoittajana, valokuvaajana kuin sisällöntuottajana. Sain uusia ystäviä ja mahtavia kokemuksia. Niistä olen äärettömän kiitollinen. Nyt oli kuitenkin aika muuttua ja suunnata kohti uusia seikkailuja.

 

Koivulan emäntä -blogissa sisustetaan, laitetaan ruokaa, leivotaan, etsitään hyvää oloa ja innostutaan uusista asioista sekä hurahdetaan lastenvaatteista ja -tarvikkeista. Koivulan emännän tavoitteena on löytää kokonaisvaltainen hyvä olo, psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Juttuja kirjoitellaan pilke silmäkulmassa. Ei oteta asioita vakavammin kuin ne oikeasti ovat. Nautitaan elämästä, itseään kuunnellen. Viihdytään, nauretaan ja voidaan hyvin.

 

Toivottavasti tästä tulee hyvä juttu!   Ihanaa vuotta 2018!   Kati    

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016