Kaupallinen yhteistyö

*Kaupallinen yhteistyö Keski-Uudenmaan teatterin kanssa.

Syksy 2018 on ollut perheessämme raskas ja haikea. Onneksi kuitenkin olen päässyt ystäväni kanssa tuulettamaan mieltäni ja virkistymään teatterin pariin. Näiden pienten tuokioiden avulla on taas jaksanut rämpiä eteenpäin arjessa. Olemme päässeet Keski-Uudenmaan teatterin (kavereiden kesken KUT) kutsuvieraana katsomaan kaksi aivan mieletöntä komediaa, aivan kuin tilauksesta meidän elämäntilanteeseen. Näistä esityksistä olemme poistuneet vatsalihakset kipeinä naurusta, joten ajattelin nyt suositella niitä lukijoilleni. Jos kaipaat piristystä pimeneviin syysiltoihin, ehdoton harkitsemaan ottamaan suunnaksi Keravan ja sieltä KUT:n teatterin, Kultasepänkatu 4.

Avomielinen Anneli Keijon kaa

Näytelmän nimi sen jo kertoo. Luvassa on ronskia huumoria aikuiseen makuun. Näytelmässä katsotaan mitä tapahtuu, kun jo aikuiseen ikään päässyt ronski ja suorapuheinen Anneli löytää elämänsä tosirakkauden, Keijon. Tässä suhteessa rakastetaan ja riidellään niin, että räiskyy. Jopa puutarhatonttu ottaa valoa vilkkuvalla keskisormella kantaa pariskunnan asioihin.

Tämä upea musiikkikomedia ei todellakaan jätä nauruhermoja kylmäksi. Vaan panee miettimään, että olisiko pitänyt varustautua tenalla, jos vaikka räkättäessä onkin päässyt lirahtamaan housuun. Annelina nähdään rohkea ja rakastettava Pauliina Hukkanen. Vastaparin Sepon housuissa on mahtava Janne Kyyhkynen.

Avomielinen Anneli heittää Keijon kanssa vielä kolme kertaa ronskia huumoria Keravalla KUT:n omissa tiloissa.

Viimeiset esitysajat:

to 15.11. klo 19
pe 16.11. klo 19
la 17.11. klo 16

ARTON JA MIRKUN PARISUHDELEIKIT

Arton ja Mirkun parisuhdeleikit on mahtava komedia naisen ja miehen ajattelutapojen erilaisuudesta. Näytelmän monet kohdat osui ja upposi. Näytelmän ansiosta aloin pohtimaan myös omaa käyttäytymistä, oletuksia ennakkoluuloja. Vaikka näytelmä pani miettimään, niin se pani myös nauramaan, jopa itselle ja omille hassuille oletuksille. Arton ja Mirkun parisuhdeleikit oli tervetullut tuuletus parisuhteeseen ja samalla huomautus, että asioista voidaan ajatella eri tavalla. Näytelmän suurin opetus oli, että ajatukset pitää tuoda puheella julki, sillä eihän kukaan ole ajatustenlukija. Kommunikoimalla asioista voimme välttyä monilta väärin ymmärryksiltä ja ehkä jopa ymmärtää sitä vastakkaista sukupuolta. 

Mirkun roolissa nähdään upea Miia Nuutila, joka on myös käsikirjoittanut näytelmän. Artona lavalla loistaa komedian rautainen ammattilainen Seppo Halttunen. Jos haluat lähteä selvittämään yhdessä Arton ja Mirkun kanssa voiko mies ja nainen koskaan ymmärtää toisiaan, niin sinulla on siihen vielä kolme mahdollisuutta. 

pe 26.10. klo 19
la 3.11. klo 16

su 4.11. klo 15

Esitykset nähdään KUT:n omissa tiloissa Keravalla.

29.10 olen menossa KUT:n katsomaan vierailuesityksen (tällä kertaa maksetuilla lipuilla) Miehenkäyttöoppaan. Tämän komedian pääosissa on iki-ihana Jukka Rasila ja Mika Räinä. Tämä sykähdyttävän komedia miehistä nähdään Keravalla kolmena peräkkäisenä iltana.

ma 29.10. klo 19
ti 30.10. klo 19
ke 31.10. klo 19

Toivottavasti nähdään teatterissa!

Kati

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. 

Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Voit seurata blogia nyt myös Blogit.fi palvelussa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016