* Kaupallinen yhteistyö Bette Boxin kanssa

Olen hieman tuulella käyvä, mitä tulee kauneuden hoitoon. Välillä kuorin, nypin, puunaan ja kosteutan. Sitten on aikoja, kun en tee mitään. Suurin syy toimintaani on, etten oikein tiedä mitä kosmetiikkatuotteita ostaa. En halua tehdä hutiostoksia, minkä vuoksi jätän mieluummin ostamatta.

Tämä on ajannut siihen tilanteeseen, että olen käyttänyt viimeiset 10 vuotta täysin samoja tuotteita, uskaltamatta kokeilla uutta. Koska se saattaa olla hutiostos. 

Olinkin innoissani, kun sain yhteistyöhön Bette Boxin. Joka kuukausi tipahtaa postilaatikkoon valikoituja kosmetiikkatuoteita! Aivan mahtavaa! Joku toinen tekee päätöksen mitä testata, sopii täydellisesti tällaisella jahkailijalle. Tämä pakottaa minut viimein testailemaan uusia tuotteita ja toivottavasti myös yllättymään positiivisesti.

Jokaisessa Bette Boxissa on 4-6 tuotetta, osa ovat matka/näytekokoja ja osa täysikokoisia. Boxin hinta on 18,90€/kk taikka esim 3kk määräaikainen tilaus on 56,70€. 

Katsotaan mitä tuolla rahalla on heinäkuussa saatu?

Heinäkuun Bette Box sisälsi seuraavat tuotteet:

1) Fendures urheilujuomajauhe näytteen 2) Dermosilin täysikokoisen organic body butterin 3) hammasharjan 4) Four Seasons matkakokoiset shampoo ja hoitoaineen 4) Nivean Stay fresh roll on deodorantin 5) Korresin 3 in 1 cleasing emulsionin matkakoossa 6) Biorén deep cleasing nose stripin

Boxi oli minulle hyvä, koska minulla ei ollut yhdestäkään näistä tuotteista minkäänlaista kokemusta. Kaikki tuotteet olivat ehdottomasti kokeilun arvoisia. 

Suosikkini boxista oli ehdottomasti Four seasonsin shampoo ja hoitoaine sekä Nivean deodorantti. Olen suhtautunut hyvin skeptisesti Four Seasonin tuotteisiin, enkä tämän vuoksi ole niitä koskaan ostanut. Minulla oli joku kokemus vuosien takaa, jossa olin ystävän luona pessyt hiukseni ko. tuotteilla, eikä ne sopineet omaan pehkooni. Mutta heinäkuun Bette Boxin mukana tulleet shampoo ja hoitoaine sopivat ainakin tällä kokemuksella nirsoon kuontalooni. Toki tuotteiden koostumus on ajan saatossa saattanut muuttua radikaalistikin. Näitä tuotteita voisin jatkossakin ostaa omaan käyttöön. 

Alekoodi

Sitten se lupailemani alekoodi:

Koodi on KOIVULANEMANTA ja sillä saa 5 euroa alennusta jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia TAI määräaikaisen tilauksen (3- tai 6kk) kokonaissummaa. Koodi on voimassa 31.8.2018 saakka.

Mitä mieltä olet; oliko heinäkuun Bette Box hintansa arvoinen? Ja mitä itse tuumaat tällaisesta kuukausittaisesta kauneuden hoitotuotteiden yllätysboxista?

Terkuin, Kati

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016