Kaksi ystävää, kamera ja teini, joka rakastaa meikkaamista. Se on asetelma, josta lähtee terapeuttinen valokuvaussessio liikkeelle. Tavoitteena on luoda valokuvia, jotka voimaannuttavat, auttavat hyväksymään itsensä ja saavat rakastumaan itseensä aina uudelleen. Ideana on saada kuvattava näkemään itsensä uudella tavalla.

Teini oli innoissaan, kun pääsi kokeilemaan meikkaus/maskeeraustaitojaan oikeaan ihmiseen. Ja vielä sellaiseen, joka arvostaa hyvää meikkiä. Meikiksi valikoitui mermaid make up. Teinin meikkaustaidot pääsivät heti koetukselle, sillä hän ei ollut koskaan tehnyt tämän tyylistä meikkiä. Meikki onnistui hienosti ja sai kehuja. 

Meidän kuvaussessio oli mahtava. Siinä jaettiin paljon asioita. Haaveita, suruja, iloja ja pelkoja. Vapauduttiin. Terapeuttisen valokuvauksen tärkein ominaisuus on yhteys kuvattavaan. Pitää osata kuunnella, olla aidosti läsnä. Kyky nähdä toinen uudella tavalla.

Alla on muutamia kuvia meidän kuvaussessiosta, ne onnistuneimmat otokset. Kuvattava oli ollut erittäin tyytyväinen kuviin, mikä on se kaikkein tärkein.

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän viikon. Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

Terkuin, Kati

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016