Kolmannen synnytyksen jälkeen olen ollut jatkuvassa vaatekriisissä. Eikä tälle kriisille näy loppua. Tunnen olevani iso. Vaatteet puristaa. Ne paljastaa joka ikisen läskimuhkurani. Eikä mikään vaate tunnu näyttävän päälläni hyvälle. Tai ainakin sille se tuntuu. Onneksi kotona ollessa ja lasten kanssa ulkoillessa voi pukeutua mukavasti. Vaatekaappini onkin alkanut täyttymään ihanista rennoista vaatteista. 

Tämän päivän asu on ehdottomasti yksi minun suosikeistani. Se ei purista mistään. Peittää sopivasti ja se tuntuu hyvälle päällä. Näissä vaatteissa voisin kulkea oikeastaan missä vaan. Parasta tässä vaatetuksessa on, ettei se ole kokonaan musta, johon mieluiten kääriydyn.

Aurinkolasit: Ray Ban saatu lahjaksi

Takki: Super dry Zalandolta

Huivi: Papu saatu lahjaksi

Tunika: Makia facebook kirppikseltä

Legginsit: Vimma Stockmannin vuoden 2017 Hulluilta Päiviltä 

Kengät: VANS Zalandolta

Ässän vaatteet esiteltiin huhtikuussa omassa postauksessaan. Tässä lisänä Caroline Bosmans lippalakki omasta nimikkoliikkeen alesta sekä nahkaiset converset facebook kirpputori löytö.

Silmulla on päällään Prisman alennusmyynnistä löytynyt välikausihaalari, Ässän vanha Mini Rodinin panda pipo sekä ki-et-la aurinkolasit. Silmun kengät saatu kummitädiltä. Silmun haalari on muuten aivan ihana, mutta kaula-aukko jää erittäin avonaiseksi, joten vaatii kypärämyssyn. Haalari on myös erittäin suurta kokoa. Tämä on koko 74cm ja on vielä iso. Tavallisesti Silmu käyttää koon 80cm vaatteita.

Millaiset ovat sinun suosikkivaatteet?

Terkuin, Kati

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koivula on tila eli projekti, joka ei valmistu koskaan. Täällä tuunataan, rakennetaan, remontoidaan ja eletään. Koivulan parhaita puolia on ehdottomasti iso metsään päättyvä tontti, jossa koirat ja lapset mahtuvat leikkimään sekä emäntä rakentelemaan omaa puutarhaansa. Täydellistä!

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Sosiaalialan ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Shoppailu addikti, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen.

Koivulan emäntä -blogi on kaikkea tätä. Tervetuloa matkaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat